Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 'Fatih'in ölüsü bile Milli takımda oynar'

Eski Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri aday kadrosuna Fatih Tekke'nin çağrılmamasının hatalı bir karar olduğunu söyleyerek, "Fatih Tekke'nin ölüsü bile Milli Takım'da oynardı" dedi.
    Şişli'de Trabzon Kuzey Yıldızı Derneği'nin düzenlediği futbol turnuvasının finalini izleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Rusya'nın Zenit Saint Petersburg takımında forma giyen Fatih Tekke'yi aday kadroya çağırmamasının hatalı bir karar olduğunu savunarak, "Belki UEFA Kupası finali erken oynansaydı Fatih Terim, Fatih Tekke'yi Milli Takım'a çağıracaktı. Örneğin Tümer hiç oynamıyordu, ama onu çağırdı. Bana göre Fatih Tekke'nin ölüsü bile Milli Takım'da oynardı" şeklinde konuştu.
    Milli Takım'ın sağ kanadında sıkıntı bulunduğunu, ancak bu bölgede Gökdeniz'in düşünülmemesinin kendisini hayrete düşürdüğünü belirten Hacıosmanoğlu, "Gökdeniz gibi Rusya'yı ayağa kaldıran bir oyuncunun sağ kanatta oynatılmamasına şaşırıyorum. Colin Kazım ile Sabri'yi orada deniyor. Bu insanları rahatsız ediyor. O konuda arayış olmaması lazım. Gökdeniz'den daha iyi sağ kanat oyuncusu yok. Yine de Fatih Terim'in kararlarına saygı duymak gerekir. Sonuçta hepimiz Milli Takım'ın başarılı olmasını istiyoruz. Umarım gruptaki 3 maçtan da galip ayrılırız" diye konuştu.
    İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un yeni transferleriyle ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine ise, "Yönetim iyi işler yapıyor. Destek olmak lazım. Ama hiç kimse baskı yapıp da 'Trabzonspor önümüzdeki sene şampiyon olmalı' diye beklenti içine girmesin. Bundan etkilenebilirler. Yönetim ve futbolculara karşı taraftar ve camianın sabırlı olması gerekir. Kadroda köklü bir değişim söz konusu. Ayrıca, bu sezon için kimse yıldız oyuncu transferi beklemesin. Bence alınması da doğru değil. Bu kadro tam oturduktan sonra önümüzdeki sezon da yapılacak bir kaç takviye ile şampiyon olabilir, ama bu demek değil ki Trabzonspor bu sezon şampiyon olamaz. Yine de camiayı böyle bir beklenti içine sokmak hem yönetimde hem de futbolcularda baskı oluşturur. Bu da Trabzonspor'a zarar verir. Biz her zaman Trabzonspor'un yanında olacağız. Trabonspor'da muhalefet diye bir şey olmaz. Trabzon'u kim şampiyon yaparsa biz onu omzumuzda taşırız" ifadelerini kullandı.

İHA
    poetricus

Yorum

• Çağdaş'ın ilerleyen günlerde resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi. Bu transfere Alman Basını da geniş yer ayırırken, Cottbus'un Çağdaş ile her konuda anlaşma sağladığı belirtildi.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Trabzonlu kızlar ŞAMPİYON

8 Takımın Katıldığı Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Müsabakaları, Final Maçları ile Sona Erdi.

Niğde'de 27 -31 Mayıs Tarihleri Arasında Gerçekleştirilen ve Toplam 8 Takımın Katıldığı Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Müsabakaları, Final Maçları ile Sona Erdi.

Niğde'de 27-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve toplam 8 takımın katıldığı Türkiye Yıldız Kızlar Futbol müsabakaları, final maçları ile sona erdi.

Kız öğrencilerin kıran kırana mücadele ettikleri turnuvanın finalinde Trabzon Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulu Türkiye şampiyonu oldu. Manisa Gazi İlköğretim Okulu ise penaltılarla 5-4 kaybettiği maçta Türkiye ikincisi oldu.

Bölgelerinin şampiyonu olarak Niğde'ye gelen 8 ilin takımı beş gündür Niğde'de kıyasıya mücadele etti. Niğde 5 Şubat Stadında cumartesi günü üçüncülük, dördüncülük ve final karşılaşmaları yapıldı.

Amasya Yeşilırmak İlköğretim Okulu ile Van Fevzi Geyik İlköğretim Okulu Yıldız Kız Futbol takımları arasında yapılan üçüncülük, dördüncülük karşılaşmasında üçüncülüğü Amasya Yeşilırmak İlköğretim Okulu kazandı.

Şampiyon olan Trabzonlu kızlar maç sonunda sevinçlerini Horon teperek kutlarken;, Manisalı minik kızların oyuncuları gözyaşlarına boğuldu.

Şampiyon olan takımlar kupa ve madalyalarını Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Naci Aydın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Alkan, Gençlik ve Spor Müdür Vekili Gafur Emlek, ASKF İl Temsilcisi Olcay Kartal'ın elinden aldılar.
        Her daim TRABZONSPOR!
        Türkiye Kyoto'yu imzaladı
        "7"

Yorum

• Ceyhun ve Yakup yarın imzalıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, yarın 2 futbolcu ile sözleşme imzalayacak.

Bordo-mavililer, Almanya'nın Unterhaching Kulübü'nden aldığı Ceyhun Gülselam ve Altınordu'nun kalecisi Yakup Bugun için yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde imza töreni düzenleyecek.
          Ceyhun Gülselam ile 4, Altınordu'nun genç kalecisiyle 5 yıllık sözleşme imzalanacağı kaydedildi.
          Daha önce anlaşılan Hırvat oyuncu Cale için büyük ihtimalle 9 Haziran Pazartesi günü imza töreni yapılacağı kaydedildi. Bordo-mavililer, daha önce de Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'dan Giray Kaçar, Belçika'nın Germinal Beerschot takımından Gustavo Colman, Vestel Manisaspor'dan Selçuk İnan, Bursaspor'dan Egemen Korkmaz, Dardanelspor'dan İsmail Özeren ve Buğra Erdoğan ile basın huzurunda sözleşme yapmıştı.
          Rock is life...

Yorum

• Banker Kastelli İntihar Etti !

banker Kastelli olarak bilinen Cevher Özden İstanbul'da intihar etti.

"Banker Kastelli" olarak bilinen Abidin Cevher Özden, Kadıköy'deki işyerinde silahla intihar etti. Özden hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kuşdili Caddesi üzerinde bulunan Efes Çarşısı'nın ikinci katındaki bürosunda ağzına silah dayayan Abidin Cevher Özden, silahı ateşledi. Özden, olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin büroda ve ceset üzerindeki inclemesi sürüyor.

Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• Trabzonspor Burak'ı bekliyor
              Yunus Emre SEL/TRABZON (DHA) 2 Haziran 2008 Burak Yılmaz'da son bir teklif yapan Trabzonspor, genç futbolcudan cevap bekliyor.

Trabzonspor'un Selçuk İnan'la birlikte Manisasspor'dan transfer ettiği Burak Yılmaz'ın imzaya gelmeyişinin ardından, bordo - mavili yönetim futbolcuya son bir teklif yaptı ve beklemeye çekildi. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Burak Yılmaz'dan cevap beklediklerini belirterek, "Belirlediğimiz fiyata gelirse gelir, olmazsa alternatiflere bakacağız" dedi.
              Trabzonspor, yönetimi bir taraftan yurt dışında transfer çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da daha önceden anlaştığı futbolculara imza attırmanın planlarını yapıyor. Daha önce prensip anlaşmasına varılan ancak menajerinin fiyat artırması nedeniyle bordo - mavili kulübe imza atmaya gelmeyen Burak Yılmaz'a da son bir teklif sunan yöneticiler, genç golcüden gelecek cevabı bekliyor. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Burak Yılmaz'a son bir teklifte bulunduklarını ifade ederek, "Transferin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek. Ancak şu anda Burak'tan gelecek cevabı bekliyoruz. Bu transfer gerçekleşmezse elimizdeki alternatifler üzerine yoğunlaşacağız" dedi. Bu arada Burak Yılmaz'ın da Trabzonspor'a gelmek istediği ve menajeri ile bir görüşme yaparak bordo - mavili kulüple anlaşma yoluna gideceği öğrenildi.
              HACISALİHOĞLU: "BİR KALECİ VE FORVET ALACAĞIZ"
              Asbaşkan Hacısalihoğlu, transfer çalışmalarının sürdüğünü de belirterek, "Yakın bir zamanda yeni futbolcuları kadromuza katmayabiliriz ancak araştırmalarımız sürüyor. Kaliteli bir kaleci ve iyi bir forvet oyuncusu transfer etmeyi düşünüyoruz. Bu mevkiler için yerli ve yabancı futbolcular gündemimizde var. Bundan sonra nokta transferler yapmaya çalışacağız" dedi. Hacısalihoğlu, gelecek sezon kadroda düşünmedikleri futbolculara teklif beklediklerini de vurgulayarak, "Yeniden yapılanma çerçevesinde takımda düşünmediğimiz futbolcular vardı. Bu futbolcular için teklif bekliyoruz" dedi.
              MEHMET YILDIZ VE GÖKHAN ÜNAL DA GÜNDEMDE
              Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın isteği üzerine yurt içinde de forvet arayışlarını sürdüren yönetim kurulu, Sivasspor'dan Mehmet Yıldız ve Kayserispor'dan Gökhan Ünal ile ciddi şekilde ilgileniyor. Bu futbolcuları kadrosuna katmak için yüksek bonservis bedellerini gözden çıkaran bordo - mavililer, her iki kulübe de takas teklifi sunmaya hazırlanıyor. Sivasspor ve Kayserispor kulüpleriyle yapılan ilk görüşmelerden olumlu sonuç alan bordo - mavililer, iki futbolcudan en az birini kadrosuna katmakta kararlı gözüküyor. Bu arada Svasspor'un Trabzonlu sağbeki Abdurrahman Dereli'nin de bordo - mavili takımın transfer listesinde yer aldığı belirtildi.

Yorum

• Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarını, gelecek ile ilgili tüm planlarını FANATİK ile paylaştı.
                2.6.2008

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarını, gelecek ile ilgili tüm planlarını FANATİK ile paylaştı. Bordo-Mavililer’in patronu en önemli mesajını ise taraftarlara yolladı. Cale, Colman, Giray, Ceyhun, gençler falan derken, yıllar sonra Trabzonspor taraftarını yeniden bir transfer için tesislere döken imzalar Selçuk ve Egemen tarafından atıldı, hemen ardından resmi internet sayfasında iki açıklama yer aldı: “Kombine kartlar VİP Tribünü için 2 bin 500, Kapalı-1 için bin, Kapalı-2 için 750, Maraton için 300, Açık Tribün içinde 100 YTL’den satılacak. Bayanlara ve 14 yaşına kadar çocuklara yüzde 50 indirim ve kredi kartına 10 taksit uygulanacak.” Başkan Şener, “Biz verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Şimdi sıra taraftarda” yorumunu yaptı ve ekledi: “Yönetim kurulu olarak kombine kartlarla ilgili çalışmaları tamamlayarak 9 Haziran tarihinden itibaren satışa başlayacağız. Kombine kartların satılacağı gişelerin önünde uzun kuyruklar oluşmasını bekliyoruz. Trabzonspor’un büyüklüğü ne Fenerbahçe’den ne de Galatasaray’dan aşağı kalır. Taraftarlarımız bunu bir kez daha tüm Türkiye’ye göstereceklerdir.”
                Yöneticilerini övdü
                Türkiye’de şampiyonluk yaşamış 4 büyük kulübün efsane isimlerinden oluşan karmayla aynı yaş grubundan ünlü Hollandalı futbolcuların yapacağı dostluk maçı için bulunduğumuz Hollanda’nın Rotterdam şehrinde sohbet ettik Başkan Sadri Şener ile... Konu tabii ki öncelikle Burak’tı: “Biz kendisiyle bir anlaşma sağladık. Fiyat artırmak istemiş, koşullar değişmez. İstiyorsa gelip imzayı atar.” Konunun Burak’ın geciken, belki de prensip gereği gerçekleşme olasılığı azalan imzasına gelmesi, canını sıksa da Şener, çok iyi bir transfer çalışması yapmalarının keyfini de çıkarmıyor değil. “Daha bitmedi” diyor ve devam ediyor: “Başta Hayrettin Hacisalihoğlu ve Mahmut Aksu olmak üzere yönetim olarak iyi bir performans sergiledik. Eksik mevkileri üstelik genç isimlerle tamamladık. Yerli isimleri ezeli rakiplerimizin elinden aldık. Dışarıdan gelenlerin kaliteleri belli. Teknoloji gelişti, bir tuşa bastığınızda oynadığı maçlardan bir bölümünü izliyor, bütün istatistikleri inceleyebiliyorsunuz.”
                İki söz vermiştik
                Şener, yönetime gelirken takımın yeniden yapılanmasıyla ilgili iki önemli söz verdiklerinin altını çiziyor: “Transferi kamp başlayana kadar bitireceğiz. İlk aşamada yarışın içinde sonuna kadar olan bir takım kuracağız. Sonra hedef şampiyonluk olacak. İlk sözümüzü tuttuk. Ama daha eksiklerimiz var. 2-3 iyi transfer daha yapacağız. Bu da taraftarın tavrına göre, yani eğer onlar istiyorsa olacak. İsteyip istemediklerini, kombine biletler satışa çıktığında oluşacak kuyruklarla anlayacağız. Satış değil, kuyruk istiyorum arkadaş! Bu kadar özveride bulunduk yükümlülüğün altına girdik. Taraftar da bize destek olacak. Yani son 2-3 futbolcuyu onlar alacak. Sizin sözünüzle deneyimli kaleciyse kaleci, savunmayı toparlayacak stoperse stoper, Şota-Fatih gibi santrforsa santrfor.”
                Laz Kapital hatırlatması
                Şener coşmuş konuşurken, Yılmaz Okumuş’un Epsilon Yayınları’nda 2. baskısı tükenmekte olan Laz Kapital adlı eserindeki Trabzonspor ile ilgili sözleri aklımıza geldi: “Asırlık geçmişine, federasyondaki güçlerine, medyadaki ağırlıklarına, büyük mali olanaklarına ve bütün bunların hakemler üzerinde doğurduğu baskıya rağmen gelip sen bunların elinden şampiyonluğu al.” Bu durumda söz doğal olarak Fenerbahçe ve Galatasaray’a geliyor. “Siz de yazdınız, Fenerbahçe kombinede 22 bini aştı. Galatasaray’ın kombine gelirleri 15 trilyona ulaştı. Trabzonspor olarak bunlarla yarışacağıma göre arkamda güç hissetmeliyim. Bu gücü taraftar verecek.”
                Anlamlı bir mesaj...
                Başkanın mesajlarından anladığımız şu: Trabzonspor’da transfer çalışmaları kesinlikle bitmiş değil. Ancak gündeme gelebilecek sürpriz isimlerin kadroya dahil edilmesi de taraftarların kombineye olan ilgisine bağlı. Şener’in yüzünü güldürecek, taraftar kitlesini en az transferler kadar harekete geçirecek bir mesaj İlhan Demir tarafından gönderildi: “Sayın Ata, sizden bir ricam olacak. Kulübümüze katkı amaçlı kombine bilet almak niyetindeyim. İstanbul’dan maçlara iş nedeniyle gelemeyeceğim. Bu durumda katkım sadece ekonomik olacak. Fakat tribün katkısı da sağlanmalı. Benim adıma olan bu kombine ile bir renkdaşımı sevindirebilir misiniz?”
                Tabi ki, seve seve...
                Ergun Ata
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• H. Avni Aker’de revizyon sürüyor
                  Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun yenileme çalışmaları devam ediyor.

Buna göre ilk olarak stadın kale arkası tribünleri ele alındı. Mevcut kale arkası tribünlerini sahaya daha çok yaklaştırıp hem kapasite arttırılacak hem de taraftarlarımızın coşkulu bir biçimde takımımızı desteklenmesi sağlanacak.

Bunun yanında stadın maraton ve kapalı tribün koltukları, tuvalet, kafeterya ve locaları restore edilerek taraftarlarımıza daha iyi imkanlarda maç izleme imkanı sunmak için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği açıklandı.

Yapılan düzenlemeler sonucunda protokol tribünüyle basın tribünleri de bir üst kata taşınacak ve VIP tribünleri yeniden organize edilecek.

web.site
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• "Sürpriz goller atarım"

Trabzonspor’un Almanya 3. Ligi’nden transfer ettiği Ceyhun Gülselam, Lig TV'den Metin Kapıcıoğlu'na konuştu.

Trabzonspor’a transferi ve kendi düşünceleri hakkında görüş belirten Ceyhun “Trabzonspor’a geldiğim için çok mutluyum. 15 yaşımdan beri Ersun hoca beni istiyordu. Şu an transferimden dolayı çok sevinçliyim. Burada çok çalışıp, A Milli takıma girmek ve Trabzonspor’da da şampiyonluk yaşamak istiyorum. Trabzonspor’u yakından takip ediyordum. Daha önce de maçlarını izledim. Yeni transferlerle beraber takım çok güçlendi ve genç bir kadro kuruldu. Trabzon şehrini daha evvel hiç görmedim ama bu kentin futbol ile yatıp futbol ile kalktığını da biliyorum. Bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Kendi özelliklerine de değinen Ceyhun, futbolunu şöyle tarif etti: “İleriye çıkıp sürpriz goller atarım. Uzun boyumdan dolayı hava toplarında da etkiliyim. İyi şutlar da çekerim.”

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Karadeniz türküleriyle yayındayız...

Dinlemek için grafiğe tıklayınız...

Yorum

• Federasyon'dan 7 kulübe lisans
                        Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Komitesi, UEFA Kulüp Lisans Kriterleri çerçevesinde 7 kulübe lisans verilmesini kararlaştırdı. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 2007-2008 sezonunda lisans almak için yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucu Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçe, Galatasaray, Kayserispor, Trabzonspor ve Sivasspor'un, 2008-09 sezonunda UEFA müsabakalarına katılabilmek için lisans almaya hak kazanan kulüpler olduğu bildirildi.

02.06.2008
                        Kaynak : AA
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Çağdaş Atan resmen Cottbus'ta
                          Trabzonspor'la 2 yıllık sözleşmesi sona eren ve önümüzdeki yıl için olan 1 yıllık opsiyonunu kullanmayan Çağdaş Atan, Almanya 1. Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Energy Cottbus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Çağdaş, menajeri Ahmet Bulut'un İstanbul Ortaköy'de bulunan ofisinde yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu ve son bir kaç yıldır aklında olan Avrupa'da futbol oynama hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

Çağdaş, basın toplantısında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öncelikle Trabzonspor camiasına teşekkür ediyorum. Onlarla 1 yıl daha opsiyonlu anlaşmam vardı. Ancak, şartlarda anlaşamadığımız için Trabzon'dan ayrılma kararı aldım. Türtkiye'den başka hiçbir takımla görüşmemiştim. İspanya ve Almanya'dan teklifler vardı. Bende menajerim Ahmet Bulut'la beraber Energy Cottbus'da oynamayı tercih ettim. Hem Alman liginin oyun stilime daha uygun olması, hemde Energy Cottbus'un beni çok istemesi, bu transferin gerçekleşmesindeki etkenler oldu. Önümüzdeki 3 yıl Avrupa'da futbol oynayacağım için çok mutluyum. Orada iyi bir performans göstererek kariyerim açısından daha iyi tercihler yapacağım. Yurt dışında oynamayı bir kaç yıldır düşünüyordum. Umarım başarılı bir performans gösteririm ve daha iyi yerlere gelirim. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'da kalmam için ısrar etti ancak, ben tercihimi bu yönde kullandım. Ona da çok teşekkür deiyorum. Umarım Trabzonspor bu sene istediği başarıları elde eder."

Basın toplantısında konuşan menajer Ahmet Bulut ise, Çağdaş'a İspanyol ve Alman takımlarının yanı sıra başka teklifler de olduğunu vurgularken, Energy Cottbus tercihinin her iki taraf açısından da faydalı olacağını dile getirdi.

Bulut ayrıca, Avrupa'da oynayan futbolcu sayısının önümüzdeki dönemlerde daha da artacağını ve bu konuyla ilgili temaslarının sürdüğünü ifade etti.

02.06.2008
                          Kaynak : DHA
                          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Deplasmanda Lichtenberg'i 4-2 yenen Trabzonspor şampiyonluk şansını yeniden yakaladı

Trabzonspor şampiyonluğa koşuyor: 4-2

Berlin Bezirksliga'da geçtiğimiz hafta gol averajı ile liderliği Hürtürkel'e kaptıran Trabzonspor, deplasmanda SV Lichtenberg takımının 4-2 yenerek aldığı üç puanla toplam puanının 61'e yükselterek hem liderliği tekrar ele geçirdi hem de şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı

Kaleci Nihat'ın bir penaltı kurtardığı bu maçta Trabzonspor'un gollerini Soner (2), Ziad ve Muhammet attı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol yollarında biraz zorlanan Trabzonspor, devreyi Soner'in 22. dakikada attığı golle 1-0 galip kapattı. İkinci yarıda hem rakibin hem de Trabzonspor'un golleri geldi. Rakip, 50. dakikada 1-1 beraberliği yakaladı. Soner, 54. dakikada attığı golle skoru 2-1 yaptı. Çekişmeli geçen ikinci yarının 67. dakikasında rakip attığı golle eşitliği sağladı: 2-2. Maçın 74. dakikasında rakibin penaltı atışını kurtaran kaleci Nihat takımına moral verdi. Bu dakikadan itibaren bastıran Trabzonspor, 81. dakikada Ziad ve 88. dakikada da Muhammet'in attığı gollerle maçı 4-2 kazanıp altın değerinde üç puanla deplasmandan döndü. TRABZONSPOR: Nihat, Mehmet (Ergün), İrfan, Christian (Kelly), Muhammet, Ziad, Soner, Hakan, Çağlar, Moussa (Patric) M. Sefa Doğanay-ha-ber.com-berlin

Yorum

• Trabzonspor Yönetimi, Burak Yılmaz konusunda geri adım atmıyor.
                              3.6.2008

Trabzonspor Yönetimi’nin Manisaspor ile el sıkışmasının ardından imza atması beklenen, ancak geçtiğimiz hafta yapılan törene katılmayan Burak Yılmaz konusunda yönetim geri adım atmıyor. Bordo-Mavili idareciler, gerekli tüm konuşmaların yapıldığını ve genç oyuncunun bundan sonraki hamlesinin beklendiğini dile getirdi. Burak Yılmaz’ın da en kısa zamanda Trabzonspor’un kurmaylarına bir yanıt vereceği öğrenilirken, Manisa cephesinin de bonservis ücretini almış olması, Burak’ın imzadan dönüşünün olmadığı şeklinde yorumlanıyor.
                              İki imza daha
                              Bordo-Mavili ekipte imza törenlerinin ardı arkası kesilmiyor... Renklerine bağladığı futbolculara seri imzalar attıran Karadeniz temsilcisinde bugün iki genç yıldız daha resmen Trabzonsporlu oluyor. Unterhaching takımından alınan Ceyhun Gülselam’ın 4, Altınordu’dan transfer edilen kaleci Yakup’un ise Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde 5 yıllık sözleşme yapacağı dile getirildi. Bu arada Hırvat Cale’nin ise 9 Haziran’da Trabzon’da olacağı belirtildi.

(UEFA)

Yorum

• Yönetim ile ekonomik konularda anlaşma sağlayamayan Çağdaş Atan, Trabzonspor´a ve Türkiye´ye veda etti.
                                3.6.2008

Yönetim ile ekonomik konularda anlaşma sağlayamayan Çağdaş Atan, Trabzonspor’a ve Türkiye’ye veda etti. Alman Bundesliga ekibi Cotbuss ile el sıkışan deneyimli savunmacı dün yaptığı basın toplantısıyla gelişmeleri doğruladı. Trabzonspor taraftarına kendisine gösterdiği yakın ilgiden ötürü teşekkür eden Çağdaş Atan’ın önümüzdeki günlerde Cotbuss’a imzayı atacağı öğrenildi.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X