Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bilal'in gözü Türkiye'de!

Bundesliga takımlarından Hertha Berlin ile sözleşmesi bulunan, ancak bu sezon birinci takımda forma giyme şansı bulamayan Bilal Çubukçu, Türkiye´den, Süper Lig takımlarından iyi teklifler aldığını söyledi.
    6.5.2008

Kulübün 23 yaş altı takımında oynayan Bilal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hertha’da forma şansı verilmediği için mutsuz olduğunu belirterek, "23 yaş altı takımında iyi oynuyorum. Antrenmanlara katılıyorum. Sözleşmem olduğu halde oynatılmıyorum. Türkiye’den iyi teklifler aldım. Görüşmelere de gittim" dedi.

Süper Lig’den, başta Trabzonspor ve Gençlerbirliği’nden teklifler aldığını ifade eden Bilal, "Ancak henüz hiçbir şey belli değil" diye konuştu.
    Genç futbolcu, Almanya Bundesliga takımlarından Nürnberg ve bazı ikinci lig takımlarından da teklif aldığını, Alman takımlarına fazla güvenmediğini, Türkiye’den gelen tekliflerin kendisi için daha cazip olduğunu kaydetti.
    Hertha BSC Berlin’in bu sezon başında profesyonel takımıyla antrenmanlara çıkan, bu yıl da sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Bilal, teknik direktör Lucien Favre ile arasının iyi olduğunu, kendisine neden forma şansı verilmediğini anlayamadığını sözlerine ekledi.
    Bild gazetesi de Favre’ye "Takımda çılgınca bir şey yapınız" çağrısında bulunarak, 23 yaş altı takımında bu sezon 12 gol atan ve 16 asist yapan Bilal’e şans vermesini istedi. Haberde, Bilal’in orta sahada ve orta sahanın solunda oynayabileceği savunularak, sezon başında da profesyonel takımla antrenmanlara çıktığı hatırlatıldı.

kaynak : fanatik
    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Kamuoyuna duyuru
      Medyada yer alan bazı haberler nedeniyle kulübümüzden aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür:

“Yönetim kurulumuzun ısrarlı açıklamalarına rağmen bazı medya organlarında Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un gelecek sezon Trabzonspor’u çalıştıracağı yönündeki haberleri büyük bir şaşkınlıkla takip etmekteyiz. Bülent Uygun bu sezon Sivasspor’da sergilediği performansla önemli bir başarıya imza atmış ve taraflı tarafsız herkesin övgüsünü kazanmıştır. Ancak defalarca söylediğimiz gibi takımımız gelecek sezon da Teknik Direktör Ersun Yanal’la yoluna devam edecektir. Bu anlamda kendisiyle geleceğin planlaması yapılmakta ve transfer faaliyetleri tüm hızıyla sürdürülmektedir. Bunların dışında medyada yer alan haberlerin hiç birinin gerçekle ilgisi yoktur.

Yine yönetim kurulumuz, gelecek sezona yönelik transfer çalışmalarını yürütürken, bir çok oyuncuyla temasa geçmiş ve bu sporcuların kadroya katılmaları doğrultusunda somut adımlar atmıştır. Elde edilen sonuçlara göre takımımıza önemli sayıda bir katılımın olacağı ortadadır. Bu katılımın ve profesyonel yaşamın doğal sonucu olarak elbette bazı oyuncularımızla da yollarımız ayrılacaktır. Ancak bu konudaki kesin karar Fenerbahçe maçı sonrasında yine Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’ın vereceği rapor doğrultusunda yönetim kurulumuzun değerlendirmesi sonucu olacaktır. Şu an itibariyle hiçbir oyuncumuza, hiçbir yöntemle, ayrılacakları konusunda herhangi bir tebligat yapılmamıştır. Kamuoyunun ve duyarlı medya mensuplarımızın bilgisine sunarız”
      onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
      NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Yattara ve Serkan korkuttu !..

Trabzonspor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Futbolcu izlemek üzere gittiği yurt dışından Trabzon'a dönen teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Hüseyin, Erdinç ve izinli olan Jefferson, Moawad ile Tolga Zengin katılmadı. Kaptan Hüseyin'in yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Çift kale maçta Gineli oyuncu İbrahima Yattara ve Serkan Balcı sakatlık geçirdi. İbrahima Yattara tedavisinin ardından oyuna dönerken, idmanın son bölümünde Kadir ile girdiği ikili mücadelede boynuna darbe alan Serkan Balcı ise soyunma odasına gitti. Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak : Ligtv.com.tr
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Trabzonspor'da özel prim yok
          Süper Lig'de hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yaptığı çalışmayla sürdüren Trabzonspor'da Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Fenerbahçe maçı için özel prim vermeyi düşünmediklerini söyledi

Trabzonspor'un bu sabah yaptığı antrenmanı takip eden Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçı için özel prim vermeyi düşünmediklerini söyledi.

Alioğlu, bir gazetecinin, 'Galatasaray maçında özel prim vaat etmiştiniz, bu maçta da vermeyi düşünüyor musunuz?' şeklindeki sorusunu şu şekilde yanıtladı:

"Galatasaray maçı Trabzonspor takımının o anda ligdeki durumu açısından önemliydi. Yeni havuz sistemine göre altıncılık önemli bir sıra, dolayısıyla şu anda biz onu bir yerde elde etmiş durumdayız. Ama derbi maç, derbi maçtır. Şu anda Fenerbahçe maçı için özel bir prim düşünmüyoruz."

TARAFTARLARA SAĞDUYU ÇAĞIRISI

Alioğlu, taraftarların Fenerbahçe maçında sağ duyulu olması gerektiğini belirterek, "Trabzonspor seyircisi sadece Fenerbahçe maçı için değil bütün maçlar için sağduyulu olmak zorundadır. Bu sene çok büyük olumsuzluklar yaşadık. Fair - Play ligi yapılsa son sıralarda yer alırız. Fenerbahçe maçı bizim için belki bu manada beyaz sayfa açma açısından önem taşıyor ve bu bizim için bir imtihan olacak" dedi.

Alioğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Futbolcuların ardı ardına yaptığı düğün törenleri daha önceden planlanmıştı. Bunlar bizim önümüze koyuldu ve yapıldı. Fenerbahçe maçı öncesi düğünler yapılıyor, ligi bitirdik izlenimini yaratmak doğru değil. Kaptan Hüseyin ile ilgili de çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Kendisinin bizimle bir yıllık daha kontratı var. O bizim kaptanımız ve önemli bir oyuncu. Ancak bu takımda kimse vazgeçilmez değil. Bunu herkes bilmeli."

07.05.2008

Kaynak : DHA
          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor'dan ayrılmak zorunda kalan Hasan Üçüncü deyim yerindeyse Karadeniz gibi patladı. Hem de ne patlamak!

Bordo-Mavili Kulüpten, Ersun Yanal'ın Bizans oyunlarıyla ayrılmak zorunda kaldığını ileri süren Hasan Üçüncü MARATON.COM.TR'ye yaptığı özel açıklamada, "Tekmeye kafa uzattım, hastanede yattım. Ben buradayken menajerimi arayıp kulüple ilişkişimin kesildiğini söylemişler. Bu gerçekten vefasızlık. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum" dedi...

Trabzonspor'dan yıllık 800 bin YTL aldığını ve bunun yüzde 60'nın garanti para kalanının maç başına olduğunu vurgulayan Üçüncü sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben bu kulüpte kaptanlık yaptım. En eskilerden biriyim. Trabzonspor kendi çocuklarına sahip çıkmıyor. Vefasızlık yapılıyor. Beni bu kulüpten koparanlar en başta teknik direktör Ersun Yanal ve Futbol Şube Sorumlusu Hayrettin Hacısalihoğlu'dur. Özellikle de Yanal'ın Bizans oyunları sayesinde yuvamdan ayrılıyorum. Ben hep uyumlu oldum. 10 maç oynatılmadığım zaman bile sesimi çıkarmadım. Bu yapılan tek kelimeyle vefasızlıktır."

Kaynak: Maraton.com.tr

Yorum

• ŞOTA VEDA EDİYOR.

Sezon başında İspanya La Liga ekibi Levante'ye transfer olan 35 yaşındaki Şota, "Dizimde yaşadığım sakatlık nedeniyle artık bırakma zamanı geldi. 3 Haziran tarihinde, en sevdiğim stadyumda, en favori taraftarlarımın önünde son maçımı oynayacağım. Bu veda gecesine, aynı kulüplerde oynadığım arkadaşlarımı ve Milli takımdaki bazı arkadaşlarımı davet ettim. Tüm Gürcü futbolseverleri için çok mükemmel bir parti hazırlıyorum" dedi.

Futbolculuk kariyerinde, Dinamo Tiflis, Trabzonspor, Ajax, Rangers ve AZ Alkmaar formaları giyen Gürcü futbolcunun jübile maçına, eski takım arkadaşları Michael Laudrup, Ronald ve Frank de Boer, Claudio Caniggia, Haruna Babangida, Richard Witschge, Andrei Kanchelskis, Stefan Klos, Damiano Tommasi, Arthur Numan, Patrick Kluivert ve Edgar Davids gibi yıldız isimlerin gelmesi bekleniyor.

MARATON.COM.TR

Yorum

• Otobüs yenilendi07 Mayıs 2008 15:05Trabzonspor’2008 model otobüsüne kavuştu.

Otobüs yenilendi
                Trabzonspor eskiyen otobüsünü yeniledi.Bordo mavili ekibin uzun süredir kullandığı otobüs acılan ihale ile satışa çıkarılırken Bordo mavililer Medrcedes firmasında özel olarak dizayn edilmiş yeni otobüs aldı.

Futbol A takımının kullanacağı otobüs oyuncuların rahat etmesi için özel dizayn edilirken her türlü konfora sahip. Otobüste fazla koltuklarda oyuncuların rahat etmesi için çıkarılırken koltuk araları da genişletildi

spor61.net
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yattarinin süper dansi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yanal Carnat için gitti
                    07 Mayıs 2008 Çarşamba 16:43
                    Trabzonspor'da, transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor... Yanal futbolcu izlemek için Hırvatistan'a gitti.
                    Futbolcu izlemek üzere gittiği Romanya'dan dün akşam Trabzon'a dönen teknik direktör Ersun Yanal'ın, bugünkü çalışmayı yaptırdıktan sonra özel bir uçakla Hırvatistan'a gittiği öğrenildi. Kulüp başkanı Sadri Şener'in de, aynı uçakla İstanbul'dan alındığı belirtildi.

Yanal ve Şener'in, Hırvatistan'da, Dinamo Zagrep ile Hajduk Split arasında bu akşam oynanacak kupa maçını izleyeceği bildirildi.

Daha önce bordo-mavili kulübün transfer listesinde, Hajduk Splitli oyuncular Florin Cernat ile Ante Rukavina'nın olduğu açıklanmıştı.
                    hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzon TV'de

Yorum

• Trabzonspor Murat Kalkan'la anlaştı!

Trabzonspor, Gençlerbirliği Oftaşspor'da kiralık olarak forma giyen Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu Murat Kalkan ile anlaşmaya vardı.

ajansspor.com
                        Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• Almanya'nın Stuttgart Kickers takımından 2004 sezonunda Gençlerbirliği'ne transfer olan Murat Kalkan, Kırmızı-siyahlı ekiple 1 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Trabzonspor, Gençlerbirliği Oftaşspor'da kiralık olarak forma giyen Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu Murat Kalkan ile anlaşmaya vardı.Kırmızı-siyahlı camiada 4 yılını bu sezon sonunda dolduracak olan Murat Kalkan için Trabzonspor'un devreye girdiği öğrenildi.

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Bordo-mavili ekibin 22 yaşındaki oyuncuyla görüştüğü ve tarafların anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bu sezon sonunda sözleşmesi biten Murat Kalkan'ın opsiyonu kullanmayacağı ve Trabzonspor'a imza atacağı ifade edildi.

İlk sezonunda, Gençlerbirliği PAF takımında forma giyen Murat Kalkan, 2. sezonunu Mardinspor'da kiralık olarak geçirdikten sonra, son 2 sezonda Gençlerbirliği Oftaşspor'da kiralık olarak forma giydi. Genç ve Ümit Milli Takımlar'ın da formasını giyen Murat Kalkan, genellikle savunmanın solunda oynamasına rağmen, orta sahada ve forvette de görev yapabiliyor.
                          Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• Rukvina ve Cernat yolda!

Trabzonspor sırası ile bombalarını bir bir patlatmaya hazırlanıyor. Başkan Şener, Başkan Yardımcısı Saka, Teknik Direktör Ersun Yanal ve gelecek sezon Trabzonspor'a manejer olacak olan Serdar Bali özel uçakla Hırvatistan'a gittiler.

Yeni sezonda güçlü ve şampiyonluğa oynayabilecek bir kadro kurmanın hesaplarını yapan ve transfere erken start veren bordo- mavili yönetim daha önce anlaşmaya vardığı yabancı oyuncuları almak için harekete geçti.

Teknik Direktör Ersun Yanal, Futbol şubesi Sorumlusu ihsan Alioğlu ve Serdar Bali Trabzon'dan İstanbul'a gittiler. İstanbul'da Başkan Şener, başkan yardımcısı Muammer Saka ile e bir araya gelen ekip daha sonra özel uçakla özel uçakla Hırvatistan'a gittiler.

İstanbul'dan kalkan özel uçak Hırvatistan'a giden Başkan Şener, Teknik Direktör Ersun Yanal, Başkan Yardımcısı Muammer Saka ve Trabzonspor'a menajer olacağı kesin gözü ile bakılan Serdar Bali Hırvatistan Havalimanına indikten sonra özel bir araba ile Hajduk Split kulübene gidecekler.Pazar günü Hayduk Split maçıda izleyecek olan Şener ve ekibi daha sonra Bu kulüp yöneticileri ile son bir görüşme yapacak. Başkan Şener, Rukvina ve Cernat'ın bonservisleri konusunda son dakika pürüzü çıkmadığı taktirde özel uçakla istanbul'a buradanda Trabzona gelecekler

(Spor61.net)

Yorum

• 5 muhteşem Türk tarihe geçti

200’ün üzerinde gol atanların bulunduğu listeye Türkiye'den 5 futbolcu girdi. İşte o isimler

200’ün üzerinde gol atanların bulunduğu 304 kişilik listeye Hakan Şükür (87), Tanju Çolak, Metin Oktay, Hami Mandıralı ve Aykut Kocaman girdi.

ULUSLARARASI Futbol İstatistikçileri Birliği (IFFHS) tarafından yapılan tarihin en golcü 304 futbolcusu listesinde 5 Türk yer aldı. Birliğin lig kategorisinde 200’ün üzerinde gol atan isimleri baz alarak yaptığı araştırmada Pele 541 golle zirvede yer alırken F.Bahçe’nin teknik direktörü 406 gollü Zico 9. basamağın sahibi oldu. 261 gollü Hakan Şükür 87., 239 gollü Tanju Çolak 141., 226 gollü Metin Oktay 188., 222 gollü Hami Mandıralı 203., 200 gollü Aykut Kocaman da 302. sıradan listeye girdi.

Dünyanın önemli golcülerini sollayan bu isimlerin yanısıra içimizdeki yabancıların da tarihe geçmesi dikkat çekiyor. Zico’nun yanısıra eski Trabzonlu Şota 263 golle (85.), eski G.Saraylı Jardel 231 golle (167.), Hagi 227 golle (182.), eski Fenerli Hooijdonk 226 golle (189.) 304 kişilik listede yer aldılar.
                              En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 08.05.2008, 08:54.

Yorum

• Fenerbahçe PAF maçı cumartesi 14.30'da
                                PAF takımımızın ligin son haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı müsabakanın programı belli oldu. Buna göre ekibimiz rakibiyle cumartesi günü saat 14.30'da M. Ali Yılmaz Tesisleri'nde karşılaşacak.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X