Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• V. Manisaspor'la 6. randevu
    Takımımız ile Vestel Manisaspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 6. kez karşı karşıya gelecek.

Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 5 karşılaşmada taraflar 1'er galibiyet elde etti. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Takımımız söz konusu karşılaşmalarda 4 gol atarken kalesinde 5 gol gördü.

basketbol takımımız ilk maçını bugün saat 16:00 da gaziantep bşb ile yapacak
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• Gökdeniz’in büyük istikrarı

Başarılı futbolcumuz Gökdeniz Karadeniz, takımımızın ligde son 2.5 sezondur oynadığı tüm maçlara ilk onbirde başlayarak üstün bir grafik çizdi.

7 Mart 2005’de cezası dolan Gökdeniz, bu tarihten itibaren 2005-06 sezonununda geri kalan 11 müsabakada forma giydi. Deneyimli oyuncu 2006-07 sezonunda ise takımımızın oynadığı 34 lig maçında da görev aldı. Gökdeniz bunun yanında yaptığı 15 asistle ligin ve ekibimizin en fazla gol pası veren futbolcusu unvanını kazandı. Oyuncumuz bu sezonda ayrıca 8 gol atma başarısı gösterdi.

Gökdeniz Karadeniz, bu sezon ise şu ana kadar oynanan 22 müsabakaya da ilk onbirde başlayarak 11 gol atıp, 5 asist yaptı. Böylelikle Gökdeniz Karadeniz üst üste 67 karşılaşmada forma giyerek önemli bir istikrar örneği sergiledi.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• KAYNAK: www.TShaberler.com

Trabzon'a bir yabancı!

Stat sorununu çözüme kavuşturmak için çalışan Trabzon Başkanı Sadri Şener, yeni stat için başbakandan söz aldıklarını söyledi, "Avni Aker'i yabancı yatırımcıya vereceğiz. Onlar da Akyazı projesini yapacaklar" dedi

Devam
        ı...

Yorum

• Konyaspor kiralık olarak vermiş olduğumuz Yssuf Kurtuluş,

Gençlerbirliğinin Konyasporu 6-1 yendiği maçta Tek golü kaydetmiştir.

dK 45.
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Maç öncesi dostluk yemeği
            Yönetim kurulumuz, V. Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ve yönetim kurulu üyelerine bir yemek verdi
            Oldukça samimi bir ortamda geçen yemeğe Başkanımız Sadri Şener, yönetim kurulu üyelerimiz, TTSO Başkanı Şadan Eren, Trabzon Defterdarı Kenan Karadeniz, V. Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yemekte her iki kuyüp yönetimleri karşılıklı olarak yarın oynanacak olan müsabakada birbirlerine başarılar dilediler.

Yorum

• Yönetim kurulumuzdan taziye ziyareti
              Başkanımız Sadri Şener, yönetim kurulu üyelerimiz ve TTSO Başkanı Şadan Eren sınır ötesi harekatta şehit verdiğimiz aslen Erzurumlu olan Komando Er İbrahim Gedik'in Trabzon'daki evine taziye ziyaretinde bulundu.
              Kuzey Irak'ta PKK kamplarına yönelik başlatılan operasyonda şehit düşen İbrahim Gedik'in babası
              Abdurrahman Gedik ve yakınlarıyla bir süre görüşen yöneticilerimiz kendilerine başsağlığı diledi.

www.trabzonspor.org.tr

Yorum

• Lig bitse Ofspor ve Sürmenespor elele 2. ligde,

Ofspor 2-Bağlum 0
                Kastamonu 0- Sürmene 1
                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Trabzon Düzköy ilçesinin sevilen Belediye Başkanı Mehmet Akkaya geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• TS'DE HİÇ BİR PROBLEMİM YOK
                    Turkcell Süper Lig'de 10 kişi kalmasına karşın bulduğu iki gol ile Vestel Manisaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal, karşılaşmanın ikinci yarısında gösterdikleri mücadeleyi her zaman yapmaları gerektiğini söyledi.

Yanal, yaptığı açıklamada, Vestel Manisapor maçının ikinci yarısında futbolcularının olağanüstü bir mücadele sergilediğini belirterek, ''Trabzonspor, bu mücadeleyi her zaman yapmalı. Biz, bu mücadeleyi yapma sözü vermiştik. Trabzonspor taraftarının, kamuoyunun beklentisi doğrultusunda oynamak istiyorduk. Amacımız böyle bir futbol ortaya koymaktı'' dedi.
                    Erdinç'in oyundan atılmasına rağmen yüksek tempolu bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Yanal, ''Tempomuzu da rakibimize kabul ettirdik ancak sonuç alamadık. Bu mücadele Trabzonspor'un önümüzdeki günlerde sergileyeceği performans adına iyi bir referans olacaktır. Biz beklentilere sadece mücadele ile cevap verdik, skorla değil. Trabzonspor bu tür mücadeleyi her zaman göstermeli, bunu karakterine işlemeli'' diye konuştu.

-GELECEĞİN PLANLAMASI-

Gelecek yılın şimdiden planlanması gerektiğini kaydeden Yanal, şöyle konuştu:
                    ''Başlangıçtan bu yana bir çok zor dönem geçirdik. Kadromuzda bir takım sıkıntılar oldu. Ama bu süreci aştık, bunları daha fazla konuşmamak ve önümüze bakmamız gerekiyor. Şu anda yeni bir yönetimimiz var. Onların da takımı tanıma ve bir takım organizasyonlara imza atma adına yoğun çalışmaları var. Transfer konusunda bir takım birikimlere zaten sahibiz. Bu birikimlerimizi harekete geçirmemiz gerekiyor. Önümüzde 2.5 aylık bir süreç var ve bu oldukça uzun bir süre. Hem oyuncu izleme açısından hem transfer edilecek oyuncuların belirlenmesi açısından, Trabzonspor'un yönünü çevirecek kadronun oluşturulması açısından bu süre önemli.''

-''3 YILLIK KONTRATIM VAR''-

Yanal, Trabzonspor ile 3 yıllık kontratının bulunduğunu dile getirerek, ''Şu anda herhangi bir problemim yok. Ama yönetim benimle bu konuda konuşmak isterse oturup onlarla konuşurum ve bunun bilgisini veririz'' dedi.

Mısırlı oyuncu Sayed'i Vestel Manisaspor maçında oynatmayı düşündüğünü ifade eden Yanal, ''Ancak oyun öyle bir gelişti ki, oyuncuların ismini henüz yeni ezberlemiş bir futbolcuyu böyle bir atmosferde oynatmak hem ona hem bize zarar verebilirdi. O yüzden bu futbolcuyu çok daha rahat bir ortamda oynatıp, ona bir şans vermek istiyoruz. Ama Vestel Manisapor maçında buna şansımız olmadı'' diye konuştu.
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Alman welt sayfasinda cikan bir haber (KAYNAK ALMANCA):

Alman fizikci Andreas Heuer 1965 den beri analiz ettigi 12.000 bundesliga macindan sonra yapdigi KAZANMA SERiSi ile alakali tesbitleri:

"4 kere ardarda kazanan bir takim bu seriden sonra gücünden daha düsük, daha kötü oynuyor". Bir dahaki deplasman macinda kazanma olasiligi 25 % (1/4) düsüyormus. Sebebin Aşırı sevinçmi yoksa rakibin daha cok motive olmasimi belli degil. Psikologik bir durum.

Ayrica bir takimin fitnes durumu 4 yil sürmesi ve yeni PAHALI oyuncular bile alinsa takim bir sezo icinde takim olamiyor, kurlamiyor.

Sadece fizikci olarak degil futbolFan olarakda antrenörleri fazla göndermeyi önermiyor. "Pek bir seye yaramiyor. Bir Masterplanda bir kac yil sonra etki yaratiyor".

10 futbolcu ve bir kalecinin "Biomechanik" ile alakali futbol sahasi ve oynamak icin optimal oldugu.

Negativ seriside enteresan: "4 mac ardarda kayibeden takim ortalama 8 mac sonra yenilgilerden düzelebiliyor"
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• KAYNAK: www.TShaberler.com

·
                        Trabzonhaber YAZARI KADİR BIYIKLI'DAN TRABZON ANALİZİ2008-02-25 · Çağdaş özür diledi2008-02-25 · Trabzonspor ara vermedi!2008-02-25 · ''Bu mücadele her zaman olmalı''2008-02-25
                        · İKİNCİ YARIDA "TAYFUN" ÇIKTI!

Yorum

• Yönetim kurulu kararları

Haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren yönetim kurulumuz gündemdeki konuları görüşerek karara bağladı.
                          Buna göre Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu başkanlığında toplanan yönetim kurulumuz tüzük tadilatı için Genel Sekreter Dr.Hasan Yener, Hukuk İşleri Sorumlusu Av.Ali Sürmen ve yönetim kurulu üyemiz Dr. Ali Rıza Egemen’in yer alacağı bir komisyon oluşturulması konusunda görüş birliğine vardı. Söz konusu komisyonda geçmişte tüzük tadilatı çalışmalarında bulunan eski yöneticilerin de yer alması uygun görüldü.

Yönetim kurulumuz ayrıca Trabzonspor Üniversitesi ve Trabzonspor Koleji kurulması konusunda Başkan Yardımcımız Muammer Saka’ya yetki verdi.

Futbolcu İzleme Komitesi de bugüne kadar yapılan çalışmalardan beklenen verimin alınamadığı gerekçesiyle kaldırıldı.

Bu arada Konya deplasmanı kafile başkanları da A Takım için Dr. İhsan Alioğlu ve Kenan Sönmez, PAF Takımı için de H.İbrahim Akçay olarak belirlendi.
                          Kaynak: Resmi Site
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ziya Doğan Cine 5'te Bizim stadyum'un konuğu..
                            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Sadri Şener neşteri vurdu!
                              Trabzonspor Yönetim Kurulu, dün akşam yaptığı toplantıda bazı radikal kararlar aldı.
                              26.2.2008

Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, geçmiş yönetim kurulları tarafından oluşturulan futbolcu izleme komitesini kaldırdı. İzleme Komitesinin kaldırılma gerekçesi de bugüne kadar yapılan çalışmalardan beklenen verimin alınamaması olarak belirtildi.
                              Bordo-mavililer, tüzük tadilatı yapmak için de harekete geçti. Yönetim kurulu, tüzük tadilatı için genel sekreter Dr. Hasan Yener, hukuk işleri sorumlusu Av. Ali Sürmen ve yönetim kurulu üyesi Dr. Ali Rıza Egemen’in yer alacağı bir komisyon oluşturulması konusunda görüş birliğine vardı. Söz konusu komisyonda geçmişte tüzük tadilatı çalışmalarında bulunan eski yöneticilerin de yer alması uygun görüldü. Trabzonspor Üniversitesi ve Trabzonspor Koleji’nin kurulması konusunda da kulüp başkan yardımcısı Muammer Saka’ya yetki verildi.

Son dakika spor haberleri, Türkiye'den ve dünyadan en yeni transfer dedikoduları, sporda bugün yaşanan gelişmeler ile günün güncel spor olayları spor gazetesi Fanatik’te!

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                              Lazanat' lı

Yorum

• İyi&Kötü
                                Trabzon kazanamasa bile tribüne keyif, mücadelesi gurur veriyor. Yanal, ideal 11'ine giderek yaklaşıyor. Manisa beraberliği Avrupa yoluna taş koydu, sakatlıklar bitse de üst üste gelen cezalar artık can sıkıyor.
                                26.2.2008

Taşlar oturuyor
                                Trabzonspor'da son haftalarda gözle görülür bir çıkış yaşandı, taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başladı... Manisaspor müsabakasına kadar üçte üç yapan ve tehlikeli bölgeden hızla kurtulup üst sıralara tırmanan Bordo-Mavililer, Ege temsilcisiyle oynadığı 90 dakikada dahi performansıyla keyif verdi. Maçın önemli bir bölümünü 10 kişi oynamasına rağmen skoru 2-0’dan 2-2’ye getiren Karadeniz ekibi, sonuç olarak olmasa da, mücadele gücü ve hırsıyla tribünlerdeki taraftarını sevindirdi.
                                Gençler de hazır
                                Göreve geldiği günden bu yana takıma pozitif bir futbol anlayışı yerleştirmeye çalışan teknik direktör Ersun Yanal da önemli mesafe katetti. Kısa bir süre öncesine kadar sadece takımın savunma yönünde etkin görünen Ayman ve Tayfun gibi isimler de skora katkı yapmaya başladı. Sakatların hızla iyileşip takıma katılması, gençlerin de her fırsatta rekabete hazır olduklarını kanıtlaması, Yanal’ı sevindiriyor. Deneyimli hocanın en kısa zamanda ideal 11’ini oluşturması bekleniyor.
                                Stres yüklüler...
                                Bordo-Mavililer'de iyi yönde yaşananların dışında sıkıntı verici gelişmeler de olmuyor değil. Manisaspor karşısında iç sahada hiç hesapta olmayan 2 puan bırakan Trabzonspor’un Avrupa hayalleri kısa sürede büyük yara aldı. Tüm maçlarını kazanıp, üst sıralardaki rakiplerinin takılmasını beklemekten başka çaresi olmayan Ersun Yanal yönetimindeki Bordo-Mavililer, geriye kalan Süper Lig sürecinde tüm karşılaşmalarını bu stres içerisinde oynamak zorunda kalacak.
                                Cezalar ağırlaşacak
                                Teknik direktör Ersun Yanal’ı kadro kurma aşamalarında en çok düşündüren konu ise cezalar... Sakatların takıma katılmasıyla nefes alan Trabzonspor’un neredeyse her hafta bir sakat vermesi oturtulmaya çalışılan sistemi bozuyor. Bu eksiklerin genel olarak savunma hattında olması Trabzonspor’un defans kurgusunun yerleşmesini engelliyor. Bu nedenle hem göreve yeni gelen Sadri Şener başkanlığındaki yönetim kurulu hem de teknik heyet, gereksiz kartlara sert ve caydırıcı cezalar vermeyi planlıyor.
                                Yönetim Kurulu toplandı
                                Trabzonspor Yönetim Kurulu, dün haftalık olağan kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Futbolcu İzleme Komitesi’nin, bugüne kadar yapılan çalışmalardan beklenen verim alınamadığı gerekçesiyle kaldırıldığı belirtildi. Tüzük tadilatı için, Genel Sekreter Dr. Hasan Yener, Hukuki İşleri Sorumlusu Av. Ali Sürmen ve yönetim kurulu üyesi Dr. Ali Rıza Egemen’in yer alacağı bir komisyon oluşturulması konusonda görüş birliğine varıldığı açıklandı. Ayrıca Trabzonspor Üniversitesi ve Koleji kurulması konusunda yetki verildi.

www.fanatik.com.tr

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                                Lazanat' lı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X