TRT3 - Hami Mandıralı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
KOMBİNE SATIŞI 7 EKİM'DE BİTİYOR

Takımımızın 2011-2012 sezonunda H.Avni Aker Stadı’nda oynayacağı resmi müsabakalar için kombine kart satışları 07 Ekim Cuma günü sona erecek. 06 Haziran2011 tarihinde başlayan satışlar sonucunda taraftarlarımız şu ana kadar 15.500 kombine kart alımı gerçekleştirdiler.
07 Ekim’de sona erecek olan satışlar öncesi mevcut kombine kart sahibi taraftarlarımıza VIP Özel tribünü hariç yüzde 10, bayanlarla, 1997 ve yukarı doğumlu çocuklara da VIP Özel ile kale arkası tribünleri hariç yüzde 50 indirim uygulanmakta.
Kombine kart satışlarında kredi kartıyla yapılacak ödemelerde kulübümüz tarafından 5 taksit imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca yapılan anlaşmalarla Vakıfbank başta olmak üzere bir çok banka da taraftarlarımıza ekstra taksit fırsatı veriyor.
Taraftarlarımız kombine kartlara Sadri Şener Merkezi’nden ulaşabilirler.
Kombine kart fiyatları şöyle:
KOMBİNE KART FİYATLARI
KALE ARKASI
300,00 TL
TÜRK TELEKOM (MARATON) B, C, F, G BLOKLAR
600,00 TL
TÜRK TELEKOM (MARATON) E, H BLOKLAR
350,00 TL
TÜRK TELEKOM (MARATON) A,D BLOKLAR
450,00 TL
KAPALI A, D, E, H BLOKLAR
1.250,00 TL
KAPALI B, C, F, G BLOKLAR
1.500,00 TL
VIP
3.000,00 TL
VİP ÖZEL 1. SIRA
20.000,00 TL
VİP ÖZEL 2., 3. SIRALAR
15.000,00 TL
VİP ÖZEL 4., 5. SIRALAR
13.000,00 TL
VİP ÖZEL 6., 7., 8., 9., SIRALAR
10.000,00 TL
Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Trabzonspor Resmi sitesinden alınmıştır . . .
Takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakalarını yayınlayan Star Tv’ye yönelik tepkiler yoğunlaşmaya başladı. Kulübümüze çeşitli iletişim araçlarıyla ulaşan taraftarlarımız izlenen yayın politikasıyla ilgili eleştirilerini dile getiriyorlar.
Özellikle oynanan maçlarına ardından yapılan flash röportajlara ekranda yer verilmemesi ve karşılaşma biter ...bitmez program değişikliğine gidilmesi büyük tepki toplarken, Lille müsabakasında yorumcu İlker Yasin’in gerek takımımız gerekse de bireysel olarak oyuncularımız hakkında kullandığı ifadeler yoğun şekilde eleştirildi.
Bu vesileyle Trabzonspor Yönetim Kurulu, olarak başta Star Tv’nin sahibi hemşerimiz Sayın Aydın Doğan olmak üzere, kurumun yetkili sorumlularının konuya gereken hassasiyeti göstermelerini bekliyor, bundan böyle sportif anlamda meseleye kulüp gözlüğüyle değil, ülke bağlılığıyla yaklaşılmasını talep ediyoruz.
Yorum
-
"Köfte ve pideyi çok seviyorum"
Trabzonspor'un Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Didier Zokora, tüm tecrübesini takıma aktarmak istediğini söyledi. Zokora, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabileceklerini belirterek, "Inter maçında, 'Olmaz' denileni başardık. Çok umutluyuz" dedi.

TFF'nin Tam Saha Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Zokora, "Benim düşünce yapıma göre geçmişte ne yaşamış olursanız olun, bunları genç insanlara aktarabilmeniz için onlarla iyi iletişim kurmanız gerekir. Onları dinlemeniz, saygı göstermeniz gerekir ki onlar da sizin geçmiş deneyimlerinize saygı göstersin. Ben İngiltere'de, İspanya'da forma giydim, uluslararası çok iyi deneyimler yaşadım. Ama buraya yeni bir oyuncu olarak geldim. Ve burada saygı göstermem gereken bir oyuncu grubu var. Onlara deneyimlerimi anlatabilmem için önce onları anlayıp saygı göstermem gerekiyor. Onların da beni iyi anladıklarını düşünüyorum. Takım içinde herkes İngilizce konuşmasa da çalışanların da yardımıyla iyi bir iletişim oluşturuyoruz" ifadelerini kullandı.
"EN MUTLU GÜNLERİM AFRİKA'DA ALT YAPIDA OYNARKEN GEÇTİ"
Zokora, kariyeri boyunca en mutlu günlerini Afrika'da alt yapıda oynadığı yıllarda geçirdiğini belirterek, "Kariyerim boyunca Gent'le Belçika Ligi şampiyonluğunu yaşadım, İngiltere'de Tottenham'la Carling Cup'u, İspanya'da Sevilla ile Kral Kupası'nı kazandım, 2006 Dünya Kupası'nda Fildişi formasını giydim. Orada Almanya, Arjantin ve Hollanda ile tarihi maçlar oynama şerefine eriştim. Ama şunu söylemeliyim ki, kariyerimde en mutlu olduğum yıllar Afrika'daki altyapı yıllarımdı. 8 sene boyunca Toure kardeşler, Kalou, Eboue ve Boka ile bir yaşamı paylaştık. Unutulmaz bir gelişim kaydettik. Futbola ve hayata dair ne varsa, bütün temellerimizi orada öğrendik. Benim için en unutulmaz ve mutlu günler hayatım boyunca o günler olarak kalacak" dedi.
"EN ÇOK PREMİER LİGDE ZORLANDIM"
Zokora, oynadığı 4 lig arasında en zorunun Premier Lig olduğunu ifade ederek, "İngiltere Ligi olumlu anlamda çok agresif. Saha içinde, saha dışında oyuncuyu tüm halleriyle teşvik eden zorlayıcı bir lig. Çok yoğun bir takvimde maç oynuyorsunuz ve her maçta mutlaka hazır olmanız gerekiyor. Çok yüksek fiziksel performans talep eden bir lig. En çok zorlandığım lig Premier Lig'di. Tottenham'da oynarken Beşiktaş'la İstanbul'da karşılaşmış ve 3-0 kazanmıştık. Türkiye'deki futbol atmosferini çok iyi biliyordum. Taraftarların ne kadar fanatik olduğunun ve futbolun toplum içinde teşkil ettiği yerin farkındaydım. Kader Keita, Yattara, Tony Sylva ve Song gibi oyuncular vasıtasıyla da ligi takip ediyordum. İsim veremem ama genel futbolcu profilinin yüksek olduğunu o zaman da söyleyebilirdim" diye konuştu.
"TÜRKİYE LİGİ, FRANSA LİGİ'Nİ SOLLADI"
Spor Toto Süper Ligi'nin kesinlikle Fransa Ligi'nden üstün olduğunu da belirten Zokora, şöyle konuştu: "İngiltere ve İspanya liglerini bu tartışmada hep bir kenara koyarım. Çünkü dünyanın geri kalan liglerinden daha üst düzeyde görüyorum. Ama geri kalan ligler içerisinde, Türkiye Ligi'ni Almanya Ligi ile aynı klasmanda sayabilirim. Mesela İtalya Ligi eskisi kadar yüksek mücadele ve cazibe düzeyine sahip değil. Fransa Ligi'nin Türkiye'den daha düşük bir düzeyde ve cazibe içinde oynandığını söyleyebilirim. Türkiye Ligi'ni son zamanlarda öne çıkaran en büyük özelliği, yabancı futbolcu profili. Ben buraya geldim, benimle birlikte Eboue Galatasaray'a gitti. Guti, Queresma ve Simao Beşiktaş'ta oynuyor. Elmander Galatasaray'da. Türkiye'ye gelen yabancı futbolcu profilinde olumlu anlamda çok büyük değişiklik oldu ve ligi kendi kategorisindeki ülkelere göre öne çıkardı."
"BURAK YILMAZ ÇOK PARLAK BİR İSİM"
Burak Yılmaz'ın çok özel bir oyuncu olduğunu da belirten Zokora, "Burak Yılmaz; Türk futbolunun en önemli oyuncularından ve Türk Millî Takımı'nın geleceğindeki en parlak isimlerinden. Aykut gibi genç bir yetenekle oynuyorum. Çok büyük gelecek vaat ediyor. Halil Altıntop ile oynuyorum. İşini çok iyi yapan bir profesyonel. Hepimiz farklı yerlerden gelmiş, farklı özellikler taşıyoruz. Birbirimizi tamamlıyoruz. Ben de bu karışımın içinde kendi kültürümden taşıdığım deneyimleri, kendi kişisel deneyimlerimi dilim döndüğünce arkadaşlarıma anlatmaya çalışıyorum. Takımdaki tek Afrikalı oyuncu olarak orayı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" dedi.
"BURADAKİ 4 YILIMI DOLU DOLU YAŞAMAK İSTİYORUM"
Zokora, Trabzonspor'a çok kolay uyum sağladığını da belirterek, "Birlikte çalıştığım insanların yardımı sayesinde çok kolay adapte oldum. Hem takım arkadaşlarım hem de kulüpte bize yardımcı olan arkadaşlardan bahsediyorum. Trabzon bir futbolcu ideal bir kent. Çünkü tek bir takım var. İnsanların tek bir tutkusu var. İnsanların bütün ilgisi o takım üzerinde. Bu da bize olumlu olarak yansıyor. Burada 4 yıllık sözleşmem var ve ben bu 4 yılı dolu dolu yaşamak istiyorum. Futbolun bu kadar yoğun yaşandığı yerde ben de büyük başarılar kazanmak istiyorum. Bu uyum meselesine abartılı yanıt verenleri anlayamıyorum. Trabzon'dan bahsedersek, burada yenilen yemekten şikayet edenin aklına şaşarım. Burada yiyebileceğiniz en güzel yemeği yiyorsunuz. Köfteyi ve pideyi çok seviyorum. Şehirdeki atmosfer benim için çok uygun. Denizle yaşayan bir kent. Çok güzel sahilleri var. İnsanların bize yaklaşımları ve tavırları çok güzel. Şikayet edilecek hiçbir şey yok. Bir de trafiğin yoğun olduğu Londra ve Sevilla gibi yerlerde yaşadıktan sonra Trabzon beni çok rahatlattı. Hiç trafik yok" ifadelerini kullandı.
"GOL İÇİN DEĞİL TAKIMIM İÇİN OYNARIM"
Zokora, fazla gol atamamasıyla ilgili olarak ise, "Şuna rahatlıkla inanabilirsiniz ki, oynadığım takımlarda çok daha fazla gol sayısına ulaşabilirdim. Çok daha farklı pozisyonlarda bulunabilirdim. Ama takımıma sağladığım maksimum faydayı sağlayamazdım. Gol sayılarım bu yüzden yüksek olmadı ama bunu hiçbir zaman sorun haline getirmedim" dedi.
"HERKES INTER'DEN FARK YİYECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORDU"
Tecrübeli futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabileceklerine inandığını da ifade ederek, "Oynadığımız Inter maçı buna çok iyi bir örnek. Birçok kişi bizim Inter'e kolay kaybedeceğimizi, hatta muhtemelen fark yiyeceğimizi düşünüyordu. Ama Inter karşısında ortaya koyduğumuz oyun onların öngörülerini tamamen boşa çıkardı. Çünkü herkes elinden geleni yaptı ve elinden gelen mücadeleyi ortaya koydu. Sonunda da 'Olmaz' denilen şeyi orada başardık. Artık ikinci tura yükselmek için daha umutluyuz" diye konuştu.
"ŞENOL GÜNEŞ BANA ÖZEL SORUMLULUKLAR VERDİ"
Zokora, Şenol Güneş'in kendisine önemli sorumluluklar verdiğini de belirterek, "O bana takımı yönlendirme görevini verdi. Bu görev ve yetkiyi suiistimal etmeden, takım arkadaşlarıma saygı duyarak onlara yol göstermem gerekiyor. Bunun nasıl yapılması gerektiğini zaten biliyorum. Yaşadığım büyük deneyimler var ve hocanın bana sağladığı güven ve inanç sayesinde bu görevi rahatlıkla yerine getirebiliyorum" dedi. Zokora, 2006 Dünya Kupası'na gitmeye hak kazandıkları maçı unutamadığını da belirterek, "Biz Sudan'ı deplasmanda yendik. Kamerun'da evinde Mısır'a yenilince Dünya Kupası'na gittik. Ülkede 3 gün resmi tatil ilan edilmişti. O anı unutamam" dedi.
Yorum
-
Özellikle fırsatçıların ellerini ovuşturup tam zamanı diye harekete geçmeyi beklediği şu zamanlarda özellikle okunması gereken bir yazı,
taraftar ve camia uyanık olmalı ve her koşulda tam destek,hep destek duygusuyla hareket etmelidir,
(bilmiyorum bu şekilde link vermek yasakmı ama)
http://www.geyiklibeldesi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=314:deneme&catid=111:haim-bekta&Itemid=84
Yorum
-
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS) "Dünyanın En İyi Futbol Takımları" değerlendirmesinde eylül ayı raporunda Beşiktaş, ilk 100 içinde yer alan tek Türk ekibi olmayı sürdürdü.
IFFHS’den açıklanan "Dünyanın En İyi Futbol Takımları" değerlendirmesinin Ağustos ayı raporunda 128 puanı bulunan Beşiktaş, 17 basamak birden gerileyerek 69. sıradan 86. sıraya geriledi.
Beşiktaş dışında Trabzonspor, Gaziantepspor, Bursaspor, Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor değerlendirmeye giren diğer Türk ekipleri oldu.
UEFA Kupası’nı aldıktan sonra IFFHS değerlendirmesinde bir dönem birinci sıraya kadar yükselen Galatasaray, ağustos ayı değerlendirmesinde olduğu gibi eylül ayında da ilk 400 takım arasına giremedi.
TRABZONSPOR’UN YÜKSELİŞİ
UEFA Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, IFFHS değerlendirmesinde en iyi çıkış yapan Türk takımı oldu.
Trabzonspor, 85 sıra birden yükselip 210. sıradan 125. sıraya çıkarken, puanı da 110.5 oldu.
Değerlendirmede Gaziantepspor 95.5 puanla 175., Bursaspor 91 puanla 191., Fenerbahçe 84 puanla 222., İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 74.5 puanla 283. sırada yer aldı.
ZİRVE YİNE BARCELONA’NIN
Sergilediği performansla tüm dünyanın övgüsünü alan İspanyol ekibi Barcelona, "Dünyanın En İyi Futbol Takımları" değerlendirmesinin zirvesindeki yerini korudu.
Barcelona’nın ezeli rakibi Real Madrid 2. sırada, İngiliz temsilcisi Manchester United ise 3. sırada yer aldı.
"Dünyanın En İyi Futbol Takımları" değerlendirmesinin ilk 10 sırasında yer alan ekipler ve Türk takımlarının sıralamaları şöyle:
Sıra Takım Ülke Puan
1. Barcelona İspanya 331
2. Real Madrid İspanya 305
3. Manchester United İngiltere 282
4. Porto Portekiz 254,5
5. Schalke 04 Almanya 244
6. Velez Sarsfield Arjantin 243
7. Bayern Münih Almanya 240
8. Inter İtalya 231
9. Manchester City İngiltere 225
10. U.Catolica Santiago Şili 224
86. Beşiktaş Türkiye 128
125. Trabzonspor Türkiye 110,5
175. Gaziantepspor Türkiye 95,5
191. Bursaspor Türkiye 91
222. Fenerbahçe Türkiye 84
283. İstanbul B.Şehir Bld. Türkiye 74,5Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
"Beni Fenerliler bitirdi"
Futbol Federasyonu tarafından görevine son verilen Ersun Yanal bakın kimleri suçladı...
06 Ekim 2011 Perşembe
Beklenen oldu, Futbol Federasyonu Ersun Yanal'ın görevine son verdi. İki tarafın da elbette kendine göre haklı nedenleri vardır. Alt yapıyla A Milli Takım, hatta federasyon yönetimi arasında iletişim kopukluğu olduğu doğru. Oralarda neler olup bittiğinden kamuoyu bihaber.
Habertürk'ten Meriç Müldür'ün haberine göre; Ersun Yanal'ın aylık maaşı 130 bin TL. Aldığı ücret yüksek bulunuyor, aynen Fatih Terim'in maaşının sorgulandığı dönemde olduğu gibi şimdi de Yanal'ın maaşı spekülasyon konusu yapılıyor. Yetkilerinin çok fazla olduğundan, kimsenin işine karışamamasından yakınılıyor.
İki taraf belki de mahkemelik olacak. Çünkü federasyon Yanal'ın kalan maaşlarını ödemek istemiyor. Yetkileri geniş olabilir, ama o yetkileri veren federasyonun kendisi. Ücreti belirleyen de dört senelik sözleşmeyi yapan da federasyon.
"BU NASIL SÖZLEŞME?"
Kriz yeni patlak verdi ama Mehmet Ali Aydınlar federasyonunun göreve geldiği ilk günlerde sıkıntı başgösterdi. Aydınlar yönetiminin ilk toplantısında Ersun Yanal dosyası masaya getirildi. Başkanın ilk tepkisi "Bu nasıl sözleşme? Bu kadar para verilir mi?" şeklinde oldu. Ve başkanın bu sözleri Yanal'ın hemen kulağına gitti. Yani başkanla arasına daha ilk günden soğukluk girdi.
'HERKESİN GÖZÜ VAR'
Ersun Yanal şimdilik susuyor, milli maçlar arefesinde konuşmanın zarar getireceğini söylüyor. Ama yakında patlar. Görüşlerini basına açıklamasa da yakın çevresiyle paylaşıyor. Yanal'a göre federasyon kendisine karşı önyargılı düşünüyor, önyargılı hareket ediyor. Esas can alıcı nokta ise, görevden alınışını, "Fenerbahçe operasyonu" olarak görüyor. "Beni Fenerliler yedi" diyor. Ersun Yanal'ın kastettiği isimler;Mehmet Ali Aydınlar, Oğuz Çetin, Rıdvan Dilmen. Üçü de Fenerbahçeli. Perde arkasında Rıdvan Dilmen'in olduğunu düşünüyor. Kendisinden sonra alt yapılardaki görevlere de Oğuz Çetin ve Rıdvan Dilmen'e yakın isimlerin getirileceğine inanıyor. "Altyapıya müdahil olmak, birilerine buraya sokmak istiyorlar. Herkesin gözü var" diyor.
DAHA AZ KAZANIYOR
Yetkilerinin genişliği ve gücü konusunda, "Ben devlet memuru değilim. Hareket alanım sözleşmemde tanımlanmış" ifadesini kullanıyor. Bütçesi ise göreve geldiği ilk günlerde genel bütçenin yüzde 7'siymiş, yüzde 2'ye kadar düşürülmüş. "Ben göreve geldiğimde UEFA, A Milli Takım hocalığı yapmış bir ismi altyapıya getirdiği için federasyona teşekkür bile etti. Şimdi ise yaptıklarına bakın" diyen Yanal, maaşıyla ilgili eleştirilere ise anlam veremiyor. Yıllık ücreti Trabzonspor'da 1 milyon 300 bin Euro, Manisaspor'da 1 milyon 700 bin Euro'ymuş. Son 5 yıllık ortalaması ise 1.5 milyon Euro. Milli Takım'da 4 yıllık paket anlaşma yapmış, ama aldığı yıllık ücret daha düşük kalıyor. Üstelik federasyon bünyesinde görev yaptığı dönem içinde gelen teklifleri de geri çevirmiş.
KaynakTrabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Trabzonluların Gözü Bu Maçta Olacak…
Trabzonspor’un Pilot takımı Karadenizspor’un ikinci Lig Kırmızı Gurupta Pazar günü saat 15:00 de oynayacağı Beypazarı Şekerspor karşılaşması Kadırga Tv’den naklen yayınlanacak. Halil Şanlı’nın spor müdürlüğünü Serkan Genç’in editörlüğünü yaptığı Kadırga Tv son zamanlardaki hamlesiyle dikkat çekiyor. Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı stadında oynanacak olan karşılaşmayı Halil Şanlı sunacak.
trabzonhaber.com.tr
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
KADER HAFTALARI VE ŞEBEKE - Eğer onu bir toplumda aynı ortamda yakalarsam neresi olursa olsun ! ‘Ulan hırsız yetmedi mi Trabzonspor’un kanını emdiğiniz’ diye haykıracağım !
Yazıda bahsi geçen sakallı kim anlayabildiniz mi?2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Öte yandan Aydınlar, Fair Play Ligi projelerinin ise çok daha kapsamlı olduğunu ifade ederek, “Bu uygulama daha fazla zaman alacak. Startı önümüzdeki haftalarda vereceğiz” dedi. Fair Play Ligi’ni birinci bitiren takıma 10 milyon TL ödül verilmesi düşünülüyor. Ancak “Fair Play birincisi lig şampiyonu kadar ödül almalı” görüşünü savunan Aydınlar’ın bu rakamı artırmaya çalıştığı öğrenildi. Çünkü Süper Ligi şampiyon bitiren takım 15milyon TL alıyor.
Birinci Köşeyi Dönecek
TFF, Süper Lig’de fair-play sıralamasında da ilk sırayı alacak takıma verilecek büyük ödül vaat ediyor. Peki bu büyük ödül ne kadar? Türkiye Süper Liginde bu sezon pek çok yenilik var. Onlardan birisi de şampiyon olacak takımın dışında fair-play sıralamasında da ilk sırayı alacak takıma verilecek büyük ödül. TFF yaptığı düzenlemede Fair-play yarışında birinci olan takıma 10 milyon TL verecek. İkinci olan takım 5 milyon TL, 3. olacak ekip ise 2.5 milyon TL ödül alacak. TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar bu rakamı artırmak için çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Bu arada fair-play ödüllerinde TFF, ‘En iyi seyirci’ ve ‘bireysel fair-play’ gibi dallarda da centilmenleri ödüllendirmeyi planlıyor
http://www.gunebakis.com.tr/haber/is...nir-62352.html
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Trabzonspor resmi internet sitesinden açıklama yaptı...
"Kulübümüzden Ankaragücü maçı öncesi taklit ürünlerle ilgili bir açıklama yapıldı. Buna göre taraftarlarımızın sahte ürünler konusunda duyarlı olması istenirken, söz konusu eyleme kalkışanlara yönelik yarın (Cuma) stadyum çevresinde kulübümüz ve emniyet güçleri tarafından yasal işlem yapılacağı vurgulandı.
Kulübümüzün Koyu Bordo – Açık Mavi renkleri ve zemin üzerine maviyle TS harflerinin kullanıldığı amblem, forma, çorap, atkı, şapka vb. türlerinin taklit edilerek özellikle stadyum çevresinde kurulan izinsiz sergilerde, şehir ve kasabalardaki mağazalarda, pazaryerlerinde satışa sunulmasının tespit edilmesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.
Ankaragücü maçı öncesinde söz konusu eyleme kalkışmayı düşünenleri uyarırken, taraftarlarımızdan da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemelerini bekliyoruz.
Kulübümüzü ekonomik kayba uğratan bu uygulamaları bilen, gören ve şahit olan duyarlı taraftarlarımızın konuyu görevlilere bildirmeleri ya da kulübümüze başvurmaları önemle rica olunur" denildi.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Trabzonspor'a ve taraftarlarına her zaman saygı duyarım. Yanlış anlaşılmalar olmasın, onların başarısı bana hem mutluluk hem gurur verir.
- Rıdvan Dilmen -
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Trabzonlu kadınlar bilet sırasında
14 Ekim 2011 / 11:17
Trabzonsporlu kadın ve çocuklar biletlere akın etti.
Trabzon’da yüzlerce bayan ve çocuk taraftar, Spor Toto Süper Lig’de bu akşam oynanacak Trabzonspor-Ankaragücü maçını izlemek için sabah erken saatlerde bedava bilet sırasına girdiler.
Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki bilet gişelerinin önünde sabah erken saatlerde sıraya giren bayan taraftarlar ve çocuklar gişelerin açılmasını beklerken, oldukça heyecanlı ve neşeli oldukları gözlendi. Ankaragücü maçı için yaklaşık 3000 bedava bilet dağıtılacağı ve kadın ve çockuların maçı kapalı tribünden izleyeceği öğrenildi.
Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu 5. haftadan itibaren “Güzel oyun güzel kalacak” projesi kapsamında kadın ve 16 yaş altı çocukların maçlara ücretsiz izlemesini sağlarken, Trabzon’da ilk kez bayan taraftarlar ve 16 yaş altı çocuklar, bu sezon ilk kez Trabzonspor karşılaşmasını ücretsiz izleyecek.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum