Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alanzinho tamam

Trabzonspor sonunda bombayı patlattı, Norveç´te top koşturan 26 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusunu renklerine kattı.

Oslo’da bitirdiler
    Transferde uzun süre sessiz kalan Trabzonspor, sonunda orta sahaya takviyeyi tamamladı ve Norveç Ligi takımlarından Stabeak’te forma giyen Alanzinho’yla anlaştı. Bordo-Mavili yöneticiler, dün Oslo kentine giderek Norveçli yöneticiler ile bir araya geldi. 26 yaşındaki Sambacı konusunda son görüşmeler yapıldı iki taraf da imzaları attı. Alanzinho takımı adına son kez bugün akşam Göteborg ile yapılacak hazırlık karşılaşmasında forma giyecek, ardından Trabzonspor yöneticileri ile Türkiye’ye gelecek.

Yılın futbolcusu seçildi
    Kısa boyuna rağmen orta sahada müthiş hırsı ve tekniği ile ön plana çıkan Sambacı, geçtiğimiz sezon Norveç’te “Yılın Futbolcusu” seçilmişti. Tam adı Alan Carlos Gomes de Costa olan başarılı oyuncu, kariyerine Flamengo kulübünde başladı, Norveç’te son 4 sezon 83 maçta 19 gol kaydettt. Trabzonspor’un bu transfer için Stabeak kulübüne 4 milyon EURO ödeyeceği ifade edildi. Alanzinho’nun ne kadar ücret alacağı açıklanmazken, Brezilyalı ile 3 yıllık sözleşme yapılacağı söyleniyor.

(UEFA)

Yorum

• Tek mi, çift mi!

Dev maça artık saatler kaldı, Trabzon´un patronunun aklında tek soru kaldı; Tek golcüyle kalabalık orta saha mı, eski sistemde devam mı?

Hep takımını korudu
      Takımı medya ve taraftarlara kapatıp Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde ‘Fenerbahçe alarmı’ veren Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, dev karşılaşmada izleyeceği stratejiyi belirmeye çalışıyor. Devre arasında yapılan hazırlık maçlarında alınan sonuçların ardından gelen eleştirileri dert etmeyen ve oyuncularından da bunlara kulak asmamalarını isteyen başarılı çalıştırıcı, Kadıköy’deki taktiğine son şekilleri vermek için gecesini gündüzüne katıyor.

Herkes çok çalışacak
      Forveti teke düşürüp daha kalabalık bir orta saha ile mücadele etmesi halinde Yanal, Umut ya da Gökhan’dan birini kulübeye oturtacak. O durumda orta alanda da Hüseyin ve Selçuk ikilisine partner aranacak. Bu ismin büyük ihtimalle hem defans hem de ofans gücü yüksek Isaac olması bekleniyor. Ayrıca Ersun Yanal’ın idmanlarda Colman ve Yattara gibi futbolcularından da rakip ataklarda savunmaya daha sık yardımcı olmalarını istediği bildirildi.

(UEFA)

Yorum

• Bekle bizi istanbul!

Temposu artan Trabzonspor´da futbolcular teknik direktör Ersun Yanal´ı yüksek formuyla memnun ediyor, Fenerbahçe sınavı için umutlandırıyor.

Temposu artan Trabzonspor’da futbolcular teknik direktör Ersun Yanal’ı yüksek formuyla memnun ediyor, Fenerbahçe sınavı için umutlandırıyor. Takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmaması Bordo-Mavililer’in en önemli avantajlarından biri olarak ortaya çıkarken, antrenmanlar da kıran kırana geçiyor. Yarın ki hazırlıklarını da kendi tesislerinde gerçekleştirecek Trabzonspor, akşam saatlerinde İstanbul’a gelerek kampa girecek.

(UEFA)

Yorum

• Tecrübe konuşacak!

Ersun Yanal´ın Fenerbahçe maçında sahada ön güvendiği isimler şüphesiz takımın deneyimli isimleri olacak.

Ersun Yanal’ın Fenerbahçe maçında sahada ön güvendiği isimler şüphesiz takımın deneyimli isimleri olacak. Daha önce Şükrü Saracoğlu atmosferini yaşamış futbolculardan saha içinde daha çok inisiyatif almalarını isteyen Bordo-Mavililer’in hocasının kaptan Hüseyin Çimşir, Song ve Yattara’dan saha içindeki kurmayları olmalarını talep etti.

Kısa... Kısa...

Ve TS Club açılıyor

Takımın elde ettiği başarıları gelire çevirmekte kararlı olan Trabzonspor Yönetimi, bu paralelde kolları sıvadı. Bir süre önce hizmete giren İstanbul Mecidiyeköy’deki TS Club mağazasının açılışı bugün resmen yapılacak. Açılışa yöneticilerin de katılacağı öğrenildi. Bu arada taraftarların merakla beklediği parçalı formaların da yarından itibaren satışa sunulacağı açıklandı.

Trabzon camiası İstanbul’a akıyor
          Ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Fenerbahçe karşılaşması için Trabzon camiasında büyük seferberlik ilan edildi... Kentin ileri gelen yöneticilerinin maçı tribünde izlemek üzere İstanbul’a geleceği öğrenilirken, bazı Trabzon milletvekillerinin yanı sıra Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak’ın da Kadıköy’de olması bekleniyor. Trabzonspor Yönetimi ise tam kadro olarak takıma destek verecek.

(UEFA)

Yorum

• Iyi futbol istiyoruz daa

‘İstanbul zaferleri şart’
            Trabzonspor için Fenerbahçe maçı çok önemlidir. Çünkü bu zamana kadar büyük maçlarda takım nedense tutukluk yaptı. Ancak şampiyon olacaksak bile bunu yaparken birkaç İstanbul takımını mağlup etmemiz lazım. Bunu Kadıköy’de Fenerbahçe karşısında yaparsak keyfimiz katlanır.
            MUAMMER ALKAN (Bakkal-35)

‘Trabzon bizim her şeyimiz’
            Takımımız bizi heyecanlandırıyor. Trabzonspor Trabzonlular’ın her şeyidir. Biz bu takımın başarısıyla yatar kalkarız. Fenerbahçe maçını merakla bekliyoruz ve havalimanında kazanan takımımızı karşılamak istiyoruz.
            HAMDİ ÇANAKÇI (Köfteci-40)

‘Bu futbol sevindirmiyor’
            Taraftar olarak iyi futbol görmek istiyoruz. Eğer Sivas liderse bunun nedeni rakiplerinin kötülüğüdür. Trabzonspor da bundan faydalandı. 2. yarıdan umutlu değilim. Aldığımız puanların yarısını alırsak iyi. İnşallah yanılıyorumdur.
            HASAN BİRİNCİ (Kuaför-53)

‘Şampiyonluğu hayal edemem’
            Futbol Trabzon’da çok önemli. Doğal olarak Trabzonspor da kentin olmazsa olmazı. Burada Trabzonspor’un ligde iddialı olduğu dönemlerle rutin zamanları birbirinden ayırmak çok kolay. Trabzonspor eğer iyi sonuçlar alıyorsa insanlar daha dinamik ve neşeli oluyor. Dükkanlar ve sokaklar süsleniyor. Bu sezon şehrin bu havasını gördükten sonra şampiyonluk yaşandığında nelerin olabileceğini hayal bile edemiyorum.
            BAHAR SARAÇ (Satış elemanı-22)

‘İkinci yarıda işimiz çok zor’

Ben yıllardır Trabzon’da yaşayan, Trabzonspor’un efsaneleştiği tarihi başarılarına tanıklık etmiş bir isimim. Hatta bana Trabzon otoritesi diyen çoktur. O nedenle de bu tip şeyleri bana sormanız çok doğru bir karar. Şöyle ki; Ersun hoca ile bu işin sonu zor. Biz ilk 4’e girersek bu futbolla başarı. Aldığımız puanların önemli bir kısmı şans. İkinci yarıda alabileceğimizi sanmıyor.
            BURHAN BEKTAŞ (Taksici-60)

(UEFA)

Yorum

• Skibbe:

Galatasaray’ı bir kenara bırakırsanız, Türkiye’deki en iyi oyuncu kim?

Trabzonsporlu Selçuk İnan... Müthiş bir futbolcu, ama bundan çok daha iyi olabilir

fanatik
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkan yardımcısı Muammer Saka, İstanbul Haznedar'daki TS Club mağazasını ziyaret etti. Saka, "Lisanslı ürünler Trabzonspor'un geleceğidir" diye konuştu. Mağaza müdürü Hüseyin Avni Kazancı, "26 Ocak'ta Trabzonsporlu futbolcular mağazamıza imza günü için gelecekler" ifadesini kullandı.

fotomaç
                Hatırlatma
                İmza gününü unutmayın
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sivaspr 2-0 GS
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• "Bu tür maçlar çok zor olur"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe maçı öncesi takımın moral ve motivasyonunun çok üst düzeyde olduğunu söyledi. Yener, İstanbul'a kazanmaya gideceklerini belirterek, "Bu tür maçlar çok zor olur. O yüzden derbi maçlarda futbol şansının önemi de çok oluyor. Aşağı - yukarı iki takımında güçleri eşit. O yüzden maçta gününde olanın kazanacağına inanıyorum" dedi.
                    "FUTBOLCULARIN MORALLERİ YERİNDE"
                    Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlandıklarını da söyleyen Yener, "Futbolcular Fenerbahçe maçına çok iyi motive oldular. Takımın ahengi çok iyi. Bu sene hakikaten iyi bir takım olduk. Futbolcusundan, malzemecisine ve teknik heyetine kadar herkeste bir ekip havası var. Dün akşam yine son idman öncesi çok keyifli bir ortam vardı. Bunun futbola olumlu yansıyacağına inanıyorum" diye konuştu.
                    "PRİMİ JEST OLSUN DİYE VERDİK"
                    Yener, futbolculara ekstra primi jest amaçlı verdiklerini de vurgulayarak, "Tüm futbolcularımız bu maçı almak için zaten savaşacak. Bundan hiçbir şüphemiz yok. Primin futbolu olumlu veya olumsuz yönde etkileyeceğini düşünmüyorum. Sadece bir jest yaptık. İstanbul'dan ilk hedefimiz kaybetmeden dönmek olacak. Galip gelirsek ise çok önemli bir engeli aşmış olacağız" dedi.
                    PAPY'NİN LİSANSI GELMEDİ
                    Öte yandan Trabzonspor'un Burundi'den transfer ettiği ve geçtiğimiz günlerde 4.5 yıllık sözleşme imzaladığı Faty Papy'nin, TFF'den beklenen lisansı gelmediği için Fenerbahçe maçında oynamasının mümkün olmadığı öğrenildi.

24.01.2009
                    Kaynak : DHA
                    onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                    NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Takımımız ile Fenerbahçe, yarın oynayacaklarıyla lig karşılaşmayla birlikte 98. kez karşı karşıya gelecek.

13 Şubat 1974 tarihinde, Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 34 yıllık rekabette, Fenerbahçe 36, takımımız ise 35 galibiyet elde etti. Taraflar 26 maçta ise eşitliği bozamazken, rakip Fenerbahçe'nin toplam 117 golüne, Bordo-Mavili ekibimiz 116 golle yanıt verdi.
                      Takımımız ile Fenerbahçe, lig tarihinde şimdiye dek 68 kez karşı karşıya geldi.
                      İki ekip arasında bugüne kadar ligde yapılan maçlarda, Fenerbahçe 26, takımımız 21 galibiyet elde etti. 21 lig karşılaşmasında ise eşitlik bozulmadı.
                      Fenerbahçe ile son 3 sezon
                      İki takım arasında son 3 sezonda oynanan maçlarda ise Fenerbahçe’nin 3, Bordo-Mavili ekibimizin 1 galibiyeti bulunuyor. 2 maç ise berabere sonuçlandı.
                      2005-06 sezonu
                      Fenerbahçe: 2-2 Trabzonspor
                      Trabzonspor: 2-3 Fenerbahçe
                      2006-07 sezonu
                      Trabzonspor: 1-2 Fenerbahçe
                      Fenerbahçe: 2-2 Trabzonspor
                      2007-08 sezonu
                      Fenerbahçe: 3-2 Trabzonspor
                      Trabzonspor: 2-0 Fenerbahçe
                      En son el_conquistador tarafından düzenlendi; 24.01.2009, 17:08.
                      "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Alanzinho olayı pazartesi kesinleşiyo. kaynak adamların resmi sitesi
                        En son NuDGeRR tarafından düzenlendi; 24.01.2009, 21:28.

Yorum

• Efsane başkan konuştu

O Trabzonspor'da en fazla şampiyonluk yaşayan başkan oldu . Başkanlık yaptığı dönemde Trabzonspor Türkiye'de fırtına gibi eserek 4 kez lig şampiyon oldu.
                          Başkanlık döneminde mütevazi kişiliği ve beyefendiliği ile de Türk sporuna örnek oldu. Kavgacı olmadı ancak tavizde vermedi. Kendi şahsı çekleri ,kulüp futbol şube sorumlularının emrinde oldu” . Ne para verdiği bilindi, ne de ,ne kadar verdiği.
                          Onu Trabzon hem minnet hem de saygıyla andı. Geç de olsa ismi Trabzonspor kupalarının sergilendiği müzeye verilerek ölümsüzleştirildi.
                          Efsane başkan Şamil Ekinci telefonda arkadaşımız Orhan Çavuşoğlu'nun sorularını içtenlikle yanıtlarken , seçtiği cümleler, üslubu ve kültürü ile özlenen spor yöneticisi lezzetini günümüzde bize bir kez daha tattırdı.
                          Efsane Başkan Şamil Ekinci Anadolu'dan bir daha şampiyon çıkmaz diyenlere seslendi.

Bugün gelinen nokta eski başkan olarak beni memnun ediyor.Ancak şampiyon kolay olunmaz ,bunun için zaman gerekiyor. Yönetim, hoca , futbolcu kadrosu ilk yarıda iyi işler yaptı. Arkası gelir diye düşünüyorum.
                          Sezon başında Bu taraftarın coşkusunu ve heyecanını TV ekranlarından görünce bir şeyler olacağı hissi uyandı bende,ancak hemen lig şampiyon olmak öyle denildiği kadar kolay değil.
                          Devre arasında transfer yapmak risklidir..El üstünde tutulan futbolcuyu bu dönem almak zor. Şimdi kulübüyle hocasıyla problemi olan futbolcu kulübünden ayrılmak ister.
                          61.dakika şovu benim başkan ve yönetici olduğum dönemlerden kalma bir gelenek.O dönemin bugünle tek farkı Hüseyin Tok hep 61 dakikada gol atıyordu, şimdi gösteriler daha çoşkulu .

Trabzonspor 'un bu sezon ilk yarıda elde ettiği başarıyı nasıl buluyorsunuz.
                          Trabzonspor'un bugün geldiği yer hepimizi mutlu ediyor. Uzun yıllar bu noktalara gelmeyi çok özlemiştik. Eski başkan olarak bugün gelinen nokta beni çok mutlu ediyor. Başkalarını bilmem ama, ben mutluyum

Sezon başlarken böyle bir başarı bekliyor muydunuz ?
                          Sezon başlarken kadronun tamamına yakını değiştirildi. Yeni bir takım kuruldu. Bu takımla yola çıkmak riskti. Bu handikaplara rağmen hepimizi mutlu eden bir yerdeler. Yani bakıldığında hoca ve yönetim geçen sezonda vardı ama,takımın tamamına yakını yeniydi. .Birde ben taraftarın bu özlemini ve coşkusunu görünce, bir şeyler olacağına inanmıştım

Sizin başkanlık yaptığınız döneme benziyor mu ?
                          Benim başkanlık yaptığım dönemli bu dönem arasında çok uzun bir zaman var. Bir kıyaslama yapmak zor. Trabzonspor'da son zamanlarda bir kıpırdanma var. Yönetimi tecrübeli hocamız iyi. Bu sezon hemen şampiyon olmak kolay değildir. Belli bir zamana ihtiyaç vardır. Bu sezon iyi bir yerde ligi bitireceğine inanıyorum

İkinci yarıyı Trabzon zirvede bitirebilir mi ?
                          Samimim olarak şunu söyleyeyim. Son yapılan hazırlık maçları ve Fortis Türkiye Kupası maçlarında ortaya konan futbol pek tatmin edici değildi. Bunu neticelerde gösteriyor zaten. Kupada erken iddiamızı kaybettik. Derece alamadık. Hazırlık maçlarında da iyi oynamadık. Ancak bunları hazırlık olarak görüyorum. Yeni oyuncular denendi ,gençler denendi. Bu açıdan biraz tolerans tanımak lazım . Daha lige zaman var nasılsa . Kısa sürede toparlanıp iyi bir duruma geleceğini zannediyorum.

Trabzonspor'un Antalya kampında şans verdiği gençleri nasıl buldunuz.?
                          Benim onları izleme şansım henüz olmadı. Ancak kamuoyunda olsun tanığım spor adamları olsun övgü dolu sözler alıyorlar. Trabzon bu gençleri önemsemeli Onlara şans vermeli. Yıllardır böyle yaptık ve başarıyı böyle bulduk.

Kamuoyunda özellikli etkin spor adamları ardı ardına Anadolu'dan bir daha şampiyon çıkmaz diyorlar.Sin buna katılıyor musunuz.?
                          Ben bu görüşlere kesinlikle katılmam. Böyle bir şeye de inanmam. Bakın Trabzonspor yönetim kurulu tecrübeli isimlerden kurulu. Sadri Başkanı uzun yıllardır tanırım.Çok deneyimli bir yöneticidir. Keza asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'da öyledir.Bu ekip iyi isimlerden oluşmuş.Hocamızda, takımımızda iyi.Ben o görüşü savunanlar gibi karamsar bir kanaat taşımıyorum. Sonra Trabzonspor kuru gürültüye kolay pabuç bırakmaz.Kuru gürültüye papaç bırakacak kadarda küçük bir kulüp değildir.

Hakem hataları nedeniyle Trabzon çok puan kaybetti. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
                          Türkiye'de kulüplerin tamamına yakını,hakem hatalarından dert yandı. Ancak Trabzonspor kadar da canı yanan olmadı. Trabzon hakem hataları nedeniyle en çok puan kaybeden takım oldu. Bundan hepimiz şikayetçiyiz.Ama ikinci yarıda sanırım ilk yarıdaki kadar hata olmaz.Çünkü Antalya'da hakemler ciddi bir eğitimden geçti. İnşallah onlarda bir toparlanma sürecine girerler.

Siz şuan Trabzonspor'da hangi mevkilere oyuncu alırdınız?
                          Ben kendi başkanlık dönemimde de bu konulara karışmadım. Şimdide fikir beyan etmem.Bunlar teknik işler ve bu işler hocanın sorumluluğunda.Benim dönemimde de hocalar istediği oyuncuyu verdi, istediği oyuncu aldı. Ben o zamanda bu konulara karışmadım, şimdide karışmam.

Devre arasında transfer yapmak zor mudur?
                          Tabii ki zordur. Tüm takımlar sezon başında kendilerin lazım oyuncuları alır.Kadrolarını tamamlarlar.Devre arasında ancak,kulübüyle, yönetimiyle, hocasıyla dargın yada kırgın olan futbolcuları alabilirsiniz.El üstünde tutulan oyuncuları Haziran ayında alan aldı zaten.Ancak ben şunu söylüyorum.Trabzonspor'un çok acil ihtiyacı da yok.

Yusuf transferi prestij kaybettirdi mi Trabzonspor'a ?
                          Hayır .Ben öyle düşünmüyorum.Trabzonspor'da ne Yusuflar geldi geçti. Yusuf la şampiyonluğun garantisi mi var .Ancak katkısı olur diye düşünüyordum.Olmadı diye de, ağlayacak halimiz yok

Trabzonspor'da transfer için yeni sistem kurulurken başına Sümer getirildi.Alt yapıda da Sadi hoca göreve başladı.Bu durumu nasıl görüyorsunuz?
                          Bana göre en geç kaldığımız olaylardan biri budur. Transfer uzmanlık ister. Bu sistem çok önce kurulmalıydı.Sadi hocada Özkan hoca da kendilerini ispat etmiş isimler.İnşallah transferler bundan sonra daha sistemli bir şekilde yapılar.Az hata yapılır. Bu çok önemli bur kurum.

Sadri Şener hakem hataları nedeniyle isyan edince ceza aldı
                          Sadri başkan yanlış bir şey yapmadı ki. Niye ceza aldığını anlamış da değilim.Yani kulüp başkanı haklarını korumayacak mıydı, susup oturmalımıydı?. Sadri bey çok taktir ettiğim bir yöneticidir.Yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum.Ben kendisini bu davranışıyla taktir ediyorum.Konuşması gerekiyordu ve konuştu…

61.dakika gösterilerini izliyor musunuz,nasıl buluyorsunuz ?
                          Size ilginç bir şey söyleyeyim.Bu gösteriler benim başkanlık dönemimde başlamıştı ancak bugünkü kadar müthiş değildi. Benim dönemimde futbolcumuz Hüseyin Tok sürekli 61.dakikada gol atıyordu. Seyircimizde bunu bildiği için o dakika da tribünler hareketleniyordu. 30 yıllık gelenek bu. Şimdi ilgiyle izliyorum ve çok hoşuma gidiyor.
                          Kaynak :
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonspor'un sambacısı geliyor: http://www.haber7.com/haber/20090124...si-geliyor.php
                            İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

• ALINTI : HABER3

SAMBA TAMAM

Trabzonspor sonunda bombayı patlattı, Norveç´te top koşturan 26 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusunu renklerine kattı.

Oslo’da bitirdiler

Fanatikin haberine göre; Transferde uzun süre sessiz kalan Trabzonspor, sonunda orta sahaya takviyeyi tamamladı ve Norveç Ligi takımlarından Stabeak’te forma giyen Alanzinho’yla anlaştı. Bordo-Mavili yöneticiler, dün Oslo kentine giderek Norveçli yöneticiler ile bir araya geldi. 26 yaşındaki Sambacı konusunda son görüşmeler yapıldı iki taraf da imzaları attı. Alanzinho takımı adına son kez bugün akşam Göteborg ile yapılacak hazırlık karşılaşmasında forma giyecek, ardından Trabzonspor yöneticileri ile Türkiye’ye gelecek.

Yılın futbolcusu seçildi

Kısa boyuna rağmen orta sahada müthiş hırsı ve tekniği ile ön plana çıkan Sambacı, geçtiğimiz sezon Norveç’te “Yılın Futbolcusu” seçilmişti. Tam adı Alan Carlos Gomes de Costa olan başarılı oyuncu, kariyerine Flamengo kulübünde başladı, Norveç’te son 4 sezon 83 maçta 19 gol kaydettt. Trabzonspor’un bu transfer için Stabeak kulübüne 4 milyon EURO ödeyeceği ifade edildi. Alanzinho’nun ne kadar ücret alacağı açıklanmazken, Brezilyalı ile 3 yıllık sözleşme yapılacağı söyleniyor
                              İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• Trabzonspor'un yıldızı Yattara, F.Bahçe derbisi öncesinde iddialı konuştu. Gineli oyuncu, "Zorlu bir maç olacak ama Roberto Carlos beni durduramayacak. Kendimi çok formda hissediyorum. Fenerbahçe deplasmanında galibiyeti hedefliyoruz" diye konuştu.
                                Bmn|Bursa
                                Trabzonspor'lular Birliği
                                ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X