Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor deplasman fatihi
    26 Kasım 2008 Çarşamba 10:22
    Turkcell Süper Lig lideri Trabzonspor, deplasmanda iç sahadan daha başarılı bir grafik ortaya koyuyor. İşte istatistikler...
    Bordo-mavili takım, 12. hafta sonunda iç sahada 3 galibiyet, 3 beraberlik ile 12 puan toplarken, dış sahada 5 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak 15 puan topladı.

Karadeniz ekibi, sahasında 7 gol atıp 3 gol yerken, deplasmanda ise 11 gol atıp kalesinde 6 gol gördü.

DEPLASMANDA EN FAZLA PUAN

Trabzonspor, söz konusu dönemde ligin deplasmanda en fazla puan toplayan takımı oldu. 15 puanla ilk sırada yer alan bordo-mavili takımı, 10 puan ile Ankaraspor takip etti.

Bordo-mavililer, iç sahada ise topladığı puanlar ile 7. sırada yer
    aldı.

İÇ VE DIŞ SAHA MAÇLARI

Trabzonspor'un bu sezon sahasında yaptığı 6 maç ve aldığı sonuçlar şöyle:
    Trabzonspor-Ankaraspor..........: 2-0
    Trabzonspor-Beşiktaş............: 0-0
    Trabzonspor-Antalyaspor.........: 3-2
    Trabzonspor-Gaziantepspor.......: 1-1
    Trabzonspor-Hacettepe...........: 1-0
    Trabzonspor-Sivasspor...........: 0-0

Trabzonspor'un bu sezon dış sahada yaptığı 6 maç ve aldığı sonuçlar şöyle:
    Ankaragücü-Trabzonspor..........: 1-2
    Denizlispor-Trabzonspor.........: 0-1
    Konyaspor-Trabzonspor...........: 2-3
    Galatasaray-Trabzonspor.........: 3-0
    İst. Büyükşehir Bld-Trabzonspor.: 0-4
    Gençlerbirliği-Trabzonspor......: 0-1
    hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• Gökhan Ünal’dan önemli açıklamalar

Takımımızın golcü futbolcusu Gökhan Ünal, şuan sahada yüzde 70 performansla mücadele ettiğini belirterek, “Taraftarlarımız gerçek Gökhan Ünal’ı ikinci yarıda izleyecekler” dedi.

“Her şey olunda”

Sezona iyi başladıklarını belirten Gökhan, “İlk maçtan bu yana olumlu yönde gidişimiz devam ediyor. Belki tam takım olamadık ve bazı maçlarda sorun yaşadık ama sonuçta biz yeni oyunculardan kurulu bir ekibiz. Fakat biz bu sorunu büyük ölçüde aştığımızı da düşünüyorum. Ligin lideriyiz. Bu kolay değil. Hele hele bu yıl oluşturulan bir kadro için hiç kolay değil. Özetlemem gerekirse hem benim hem de takımım için her şey yolunda gidiyor” ifadelerini kullandı.

“Alışma dönemindeyim”

Gol atma açısından biraz sıkıntı çektiğini vurgulayan Gökhan, “Bu durum normal. Trabzonspor’a alışma dönemindeyim. Gün geçtikçe daha iyi olacağım. Maç içerisinde üzerimde kesinlikle bir baskı hissetmiyorum. Taraftarın tepkisi de normal. Çünkü onlar bizden gol atmamızı bekliyorlar. Bence ligin ikinci yarısında çok daha iyi işler yapacağız” diye konuştu.

“Şans yanımızda değildi”

Sivasspor karşısında şansın yanlarında olmadığını dile getiren golcü futbolcu, şöyle devam etti; “Sivasspor karşısında çok pozisyona girdik. Ben de beklediğim fırsatları yakaladım ama top bizi istemedi. Bir türlü sonuca gidemedik. Gol şansımız yanımızda değildi”

“Hedefim 20 gol”

Kendisine bu sezon 20 gol atma hedefi koyduğunu söyleyen Gökhan, “Ben sezon başında kendime 20 gol atma hedefi koymuştum. Eğer ilk yarıyı 8 golle tamamlarsam bu hedefime ulaşırım. İlk sezonumda 20 gol atmam da bana göre başarı” yorumunu yaptı.

“Kolej havası var”

Takımda bir kolej havası yaşandığını da belirten Gökhan, “Hem teknik heyet hem de oyuncular birbirine destek olmaya çalışıyor. Arkadaşlık üst seviyede. Zaten bu dışarıdan da görülüyor. Özellikle attığımız goller ve maç sonraları sergilenen tablo bunun en iyi kanıtı” açıklamasında bulundu.

“İyi ki Trabzon’a gelmişim”

Kayserispor’a karşı önemli bir maça çıkacaklarının altını çizen Gökhan, “Kayseri benim evim gibi. Orada tam 5 yılım geçti. Çok güzel anılarım var. Gol kralı oldum, milli takıma gittim. Ama artık bitti. Kayseri’de sadece yönetim anlamında biraz sıkıntılar oldu. Ben hiçbir yanlış yapmadım. Bunu çok iyi biliyorlar. İçim rahat. Şimdi Trabzonspor’dayım ve yine çok mutluyum. İyi ki Trabzon’a gelmişim. İnşallah burada çok başarılı olacağım. Cuma günü oynayacağımız maça gelirsek zor geçeceğini söyleyebilirim. Kayserispor kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Eski güçlerinde olmayabilirler ama özellikle büyük maçlara çok iyi konsantre olduklarını görüyoruz. Son oynadıkları müsabakalarda gol sorunu çektikleri ortada ama savunmaları çok iyi. Hepsini iyi tanıyorum. Ligin en az gol yiyen takımlarından biri. Bana göre Sivasspor maçından daha zor geçecek. Ama biz Trabzonspor’uz. Oradan galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

“Şampiyonluğu Anadolu belirler”

Ligde her takımın birbirini yenebileceğini ifade eden Gökhan, şöyle devam etti; “Ligde sadece büyük takımlar yok. Onları yenebilir ayrıca yenilebilirsiniz de. Ama şampiyonluğu Anadolu takımlarıyla oynadığınız müsabakalar belirler. Şu ana kadar deplasmanda en çok puan toplayan takım biziz. Sadece Galatasaray’a mağlup olduk. Eğer kendi sahamızdaki maçları kazanırsak mutlu sona ulaşırız”

“Asıl Gökhan ikinci yarıda”

Gol atmanın yanı sıra attırmayı da çok sevdiğini dile getiren Gökhan, “Ben Kayserispor’da 25 gol attığım dönem ayrıca 10 da asist yapmıştım. Bu özelliğim var. Ama Trabzonspor’da tam olarak özelliklerimi sahaya yansıtamadım. Ersun hocayla da sürekli konuşuyoruz bu konuyu. Ama geçen sene sorunlar yaşadım. Yeni yeni kendime geliyorum. Ne kadar kısa sürede toparlarsam o kadar iyi olacak. Şu anda sahada oran vermek gerekirse yüzde 70’le mücadele ediyorum. Ama belirtmeliyim ki taraftarlarımız gerçek Gökhan Ünal’ı ikinci yarıda izleyecekler. Eğer ilk yarıyı 8 golle tamamlarsam ikinci yarıda kimse beni tutamaz” şeklinde konuştu.

“Umut’la iyi anlaşıyoruz”

Umut’la sahada iyi anlaştıklarını da vurgulayan golcü futbolcu, “Yapılan eleştirilere katılmıyorum. Bazen bir pozisyonda aynı koşuyu yaptığımız oluyor. Ama genel anlamda uyumluyuz. Umut bu takım için çok önemli. Benden daha çok koşuyor ve rakip savunmayı yıpratıyor. Ben daha çok topla oynamayı seviyorum. Umut rakibi yıpratınca daha rahat oluyorum. Onun açtığı boşlukları değerlendirmeye çalışıyorum. Ayrıca Hacettepe maçında ben Umut’a gol attırdım. Son Sivasspor maçında da o bana asist yaptı. Demek ki uyumsuzluk yok” ifadelerini kullandı.

“Oyuncular olarak inandık”

Takımın gerçek gücünü ikinci yarıda ortaya koyacağını dile getiren Gökhan, “Tam olarak takım olamadığımız için belki istediğimizi sahaya yansıtamıyoruz. İkinci yarı daha rahat olacağız. Çünkü o zaman herkes birbirin ezberlemiş olacak. Şu an istediğimiz yukarıdan kopmamak. Eğer bunu başarırsak ikinci yarıda şampiyonluk hedefimize ulaşırız. Aslına bakarsanız sezona şampiyonluk hedefiyle başlamadık. Ama aldığımız sonuçlar bizi buna yönlendirdi. Oyuncular olarak inandık. Biz bu sene şampiyon olamasak bile Şampiyonlar Ligine katılacağız” yorumunu yaptı.

“Taraftara karşılığını vereceğiz”

Taraftarlardan destek beklerini de belirten Gökhan, “Kendilerine şu ana kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Ama maç eşitlikle ve mağlubiyetle tamamlandığında bize sırtlarını dönmesinler. Lig uzun bir maraton. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Özellikle Trabzonlu oyuncuların bu desteğe ihtiyaçları var. Taraftarlarımıza desteklerinin karşılığında gerekeni vereceğiz” şeklinde konuştu.

“Milli göreve hazırım”

Milli takım hedefinin her zaman devam ettiğini de sözlerine ekleyen Gökhan, “Konyaspor maçı sonrası sakatlığım nedeniyle milli takım kampına dahil olamadım. Eğer gitseydim belki daha kötü olacaktı. Bu konuyu Fatih hocayla da konuştuk. Kendisi benim bu konudaki durumumu iyi biliyor. Milli takım için neler yapabileceğimin de farkında. Sonrasında davet gelmedi. Ben her zaman hazırım. Ne zaman görev verilirse elimden geleni yaparım. Milli takımın önünde zor maçlar var. Özellikle oynanacak iki İspanya maçı sonrası kaderimiz belirlenecek” dedi.

26.11.2008 10:45:00
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• TRABZON KARADENİZSPOR: Erhan xxx , Gökhan xxx, Mustafa xxx, E. Kurt xx, İsmail xx,( dk 55 Yunus x), Emre Özivgen xxx (dk 75 Nejdet xx) ,Abdullah xxx, Selçuk xxx, Fatih xxx , Cemre xx( dk 88 Emre Kahraman ?)Eren xxxx

GOLLER: Dk 30 Gökhan, Dk 55 Eren, Dk 80 Nejdet ( TRB KARADENİZ),Dk 56 Muhsin ( Çankırı BLD)
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Gökdeniz'den çarpıcı mesajlar
          27 Kasım 2008 Perşembe 09:24
          Bana kısmet olmadı ama Trabzonspor için bu sezon şampiyonluk kesinlikle imkansız değil. Bu sözler Gökdeniz Karadeniz'e ait..
          Gökdeniz Karadeniz'in Fanatik'ten Serhat Demirtaş'a verdiği özel röportaj.
          Öncekilerin aksine daha mutlu ve huzurluydu. Daha çok gülüyor, daha az tedirgin bakıyordu. Dile kolay şampiyon olmuştu. Hem de buz hokeyinden amatör branşların tamamına bu başarıya ulaşmış bir kulüpte ilk kez futbol takımının zaferine birinci dereceden katkı yaparak kupayı kaldırmıştı. Madalyasını Tataristan Cumhurbaşkanı takmış, Rusya’daki Rubin Kazan devriminde bir türk başrol oynamıştı. Biz de kutlamaları bitirip soluğu Türkiye’de alan Gökdeniz Karadeniz ile dünü, bugünü, gelecek hedeflerini, Rusya’dan Trabzonspor’a bakışını, milli takım kampındaki olayları konuştuk...

* 5 yıllık sözleşme yaptım, döner miyim bilmem. Çünkü Rusya’da beni inanılmaz seviyorlar ve büyük hedefleri varken yıldızlarını satmayı düşünmüyorlar.

Medyaya sitemim var
          Benim size, yani medyaya sitemim var. İngiltere, İtalya ya da İspanya’ya giden futbolcu arkadaşlarımız bir an olsun yalnız bırakılmazken bizler gözardı edildik. Rusya’da şampiyon olduktan sonra Türk Bayrağı ile tur attığımda isterdim ki bir Türk gazeteci de olsun. Ama yoktu. İsterdim ki, bizimle biraz vakit geçirsin ve Rusya’da bize olan ilgiyi görsün. Bizim burada olmamız birçok Türk’ün önünü açıyor. Şu an yönetimimiz Türk oyuncu arıyor, pazara girmek istiyor.

Buz hokeyi daha popüler
          Şampiyonluk müthiş duygu. Keşke Trabzonspor’da da yaşasaydım. Ama olmadı, Rubin Kazan’a kısmetmiş. Burada da 50 yıllık bir şampiyonluk özlemi vardı. Kulüp amatör branşlarda ve buz hokeyinde şampiyonluk yaşamasına rağmen futbolda kupa kaldıramamıştı. Buz hokeyini ayrı tutuyorum çünkü Rusya’da birinci spor. Şampiyonluk günlerce kutlandı. Madalyalarımızı Tataristan Cumhurbaşkanı, yani takımın da patronu taktı. 6 yıldır takımın hocalığını yapıp aynı zamanda ikinci başkan görevinde de bulunan Berdiyev’e ise özel ‘En değerli insan’ nişanı verildi.

Emre’ye küfür etmedim
          Milli takım otobüsünde yaşanan olayın ana konusu, medyaya yansıdığı gibi ufak bir anlaşmazlık. Ancak yansıma şekli doğru değil. Ne kavga var ne de benim küfürüm. Küfürü ettiysem olayın karşıdaki muhatabı belli, çıksın küfür etti desin. Ancak olayın ailemiz sayılan o otobüsün içinden nasıl ve niye böyle çıktığı da ayrı bir konu.

Şimdilik dönmüyorum...
          Türkiye’de herkes ‘Ne zaman döneceksin’ diyor. Ancak 4 yıl daha sözleşmem var. Hem ben düşünmüyorum hem de onların bırakacağını sanmıyorum. İbrahim abi (Hacıosmanoğlu) Rusya’ya geldiğinde yöneticilerimizle sohbet etti. İleride yine Trabzon’da görmek isteriz diye konuştuğunda daha şampiyon olmadığımız bir dönemdi ve yöneticilerimiz, “Bu yolda yıldızımızı asla satmayız. Bunun parasal karşılığı olmaz” dedi. Yani ufukta dönüş yok.

Keşke daha önce gitseydim
          Geçmişte yaşananları sildim attım, unuttum. Unuturken yaşadıklarımdan ve eleştirilerden gereken dersleri de aldım. Ancak şu var; dostum kimmiş onları da gördüm. Belki az insan yanımda oldu ama yanımda olanlar beni gerçekten de daha güçlü bir insan haline getirdi. Dostların kim diyecek olursanız işte artık birlikte yemek yediğimiz insanlar olarak gösterebilirim. Rusya’da kafam rahatladı, sadece futbolu düşünüyorum. Keşke daha önce gitseydim.

Fatih hoca faks çekti
          Şampiyonluk sonrası bazı kutlama ve tebrik mesajları aldım. Tuncay Şanlı kardeşim aradı çok sevindirdi. Türkiye’den dostlar aradı mutluluğuma ortak oldu, Fatih Terim ise kulübe faks çekerek kutladı. Trabzonspor’dan mevcut yöneticilerden de arayanlar oldu, sevindirdi. Arayanların da aramayanların da canı sağolsun.

M.Boro’ya gidiyordum...
          Yakın geçmişte İngiltere’den teklif aldım. Bunlardan bir tanesi çok ciddiydi. Middlesbrough beni Tuncay’ın transferinden bir süre önce inanılmaz derecede istiyordu. Görüştüm, önemli mesafe katettik. Sonra iş yönetim ile İngilizler’in görüşmesine kaldı. Ancak dönemin başkanı İngilizlerle randevusuna gitmeyince benim transferim de yattı.

10 yıldır 10 numara aranıyor
          Duyuyorum ki oyun kurucu arayışları varmış. Ben Trabzonspor’da 10 yıl oynadım 10 yıl boyunca oyun kurucu arandı. Dünya futbolunda artık sadece durarak oyun kuran bir oyuncu modeli de kalmış değil. Bunun takım içerisinde çözülebileceğini düşünüyorum. Elbette ligin devre arasında transfer yapılır ama başka mevkilere olur sanırım. Trabzonspor için bu sezon şampiyonluk imkansız değil, hayli olası. Diğer büyükler bu kadar kötüyken bu fırsat kaçırılmamalı.

Arda olayı ülkenin gerçeği
          Arda’nın yaşadıklarını medyadan takip ettim ve inanılmaz üzüldüm. Bu aslında ülkenin gerçeği. Dışarıdan bakınca insan Türk oyuncular için daha çok üzülüyor. Bazıları kabul etmeyecektir ama Türk futbolcusu ikinci sınıf muamele görüyor. Yabancılar ülkemizde ne yaparsa yapsın onların sempatisi artıyor, Türkler ise neredeyse ahlaksızlıkla suçlanıyor. Artık oyuncuların sadece sahada yaptıklarının değerlendirilme vakti geldi de geçiyor.
          hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
            GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 27/11/2008

Trabzon'dan transfer taarruzu

Bordo-mavili ekibin devre arasında almak istediği 4 yerli oyuncuyu ilk kez FOTOMAÇ açıklıyor. Özellikle orta saha ve sol kanatta sorun yaşayan Trabzon, G.Birliği'nden Engin Baytar, A.Gücü'nden Gökhan Emreciksin, Ankaraspor'dan Özer Hurmacı ve İstanbul BŞB'den İbrahim Akın'ın peşine düştü. Ersun Yanal bu isimlerden en az ikisinin alınmasını istedi.

Kare as!

Bordo-mavililer, devre arasında Gökhan Emreciksin, Engin Baytar Özer Hurmacı ve İbrahim Akın'ı transfer etmek için harekete geçti.

YANAL'IN TERCİHİ
            Trabzonspor'un devre arasında takıma dahil etmek istediği dört ismi FOTOMAÇ açıklıyor... Özellikle orta sahada ve sol kanatta sorun yaşayan bordo-mavili takımın, Ankaragücü'nden Gökhan, Gençler'den Engin, Ankara'dan Özer ve İstanbul Belediye'den İbrahim Akın'ı
            gündemine aldı. Bu isimlerden en az ikisini takımda görmek isteyen Yanal'ın tercihini Özer ve İbrahim'den yana kullanacağı bildirildi.

İLK HEDEF ÖZER
            Orta sahanın ortasına iyi bir oyun kurucu arayan Karadeniz ekibinin, bu eksikliği Özer ile gidermek istediği öğrenildi. Bu oyuncunun dayısı eski futbolcu Lemi Çelik'le yeniden temas kurulduğu belirtilirken, sol kanattaki sıkıntının da İbrahim Akın transferiyle çözülmek istendiği vurgulandı. Gökhan ve Engin konusunda da araştırmalara başlayan yönetimin, bu transferlerde takas yolunu kullanabileceği öğrenildi.

CEVAT KOL

bu transferlerin içinde Engin ve Gökhan olabilir ...

Özer mümkün değil bence ...

İbrahim Akın gelirse kendisine iyi bir ganyan bayii bulmak lazım .)))

Özerin dayısı Lemi eniştesi de Sadi hoca olması lazım

Yorum

• Trabzonspor elektrik üretecek!
              Küçük şehrin büyük kulübü olmak kolay mı? Tuttun mu koparacaksın! Bol bol gelir yaratacaksın! Parasızlık canlarına tak etmiş olacak ki, Trabzonspor Kulübü de böyle yapıyor.
              Dünyada bir ilke imza atıyor. Henüz EPDK'dan lisans alınmamış, ama "Fırsat bu fırsattır" deyip, "Hidroelektrik santral" ihalesi gögüslenmiş.
              Bravo doğrusu!
              İş bitirici başkan olunca iş yapmak farklı oluyor! Trabzonspor Kulübü, elektrik satmaya hazırlanıyor. Hidroelektrik santrali 25 milyon dolara yapılacak. Gücü 25 megawatt olacak. 4 yılda tamamlanacak.
              İyi güzel de tam krizin göbeğinde finansman nasıl sağlanacak? Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, "Yayın gelirimiz 18-20 trilyon lira, İddiaa'dan 5 trilyon lira alıyoruz. Kombine bilet gelirimiz 10 trilyon lira. Arazilerimiz var. İstanbul Kartal'daki yerimizde Migros, Opet, Mc Donald's kiracı. Carrefour, Trabzon'a geliyor, yerimizi kiralamak istiyor. Bir de bizim kulübün arazisi üzerine yeni havalimanı kuruluyor. Kendimiz bile bu santrali yaparız" diyor.
              Bordo Mavi Enerji AŞ, Trabzonspor'a gelir yaratmak için kırk takla atıyor!
              Trabzonspor'un 4 şirketi var. Yüzde 25'i halka açık olan Sportif AŞ, yüzde 18 hissesini tıpkı Galatasaray Sportif AŞ gibi
              QVT'ye kaptırmış. Kulüp, hisselerin yüzde 5'ini elinde tutuyor, yüzde 2 hisse ise taraftar yatırımcıda. Trabzonspor yönetimi ile QVT kıran kırana mücadele ederken QVT, böyle işlere imza atan Trabzonspor Kulübü hisselerini niye bıraksın?
              Hidroelektrik üreten kulübe böyle küresel ortak!
              Hayırlı olsun.

Yorum

• Hazırlıklar tamamlandı

Takımımız Kayserispor maçı hazırlıklarını bugün (perşembe) 16.00'da basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda sakatlıkları bulunan Colman ve Ceyhun düz koşu yaptı.

Takımımız idmanda Kayserispor maçına yönelik taktik çalışması gerçekleştirdi.
                bordomavi.net
                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Trabzonspor günlüğü

Trabzonspor´da takım taktik çalışmalara ağırlık vermeye başladı.

Taktik çalışıyorlar
                  Trabzonspor’da takım taktik çalışmalara ağırlık vermeye başladı. Dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki idmanda Kayseri maçının provasını yapan Karadeniz temsilcisinde teknik direktör Ersun Yanal’ın son haftaların ilk 11’ini yine bozmadığı gözlendi. Bu aradaSelçuk’un durumunun da iyi olduğu bildirildi.

Antalya’da kamp
                  Trabzonspor’un devre arasında Antalya’da kamp yapacağı açıklandı.?Buna göre 1 haftalık bir iznin ardından 27 Aralık’ta Antalya Gloria Golf Otel’de Süper?Lig’in ikinci yarısına hazırlanacak olan Karadeniz ekibi, 7 Ocak’ta Trabzon’a dönecek. İki haftalık süreçte teknik heyetin özel karşılaşma da planladığı öğrenildi.

Karadeniz fırtınası!
                  2. Lig 4. Grup’ta zirve mücadelesi yapan Karadenizspor, kritik karşılaşmada Çankırı Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Geçtiğimiz hafta lider Tokat’ı yenerek gövde gösterisi yapan Trabzonspor’un pilot takımı, gruptan çıkma iddiasını güçlendirdi. Karadenizspor’u galibiyete taşıyan sayıları Gökhan, Eren ve Necdet kaydetti.

Yolculuk Kayseri’ye
                  Bordo-Mavililer, yarın oynanacak olan Kayserispor müsabakası için bugün Kayseri’ye gidiyor. Sabah saatlerinde Trabzon’dan ayrılacak kafile, öğle saatlerinde Kayseri’de olacak. Hafif bir ter idmanı da yapması beklenen Karadeniz ekibinin daha sonra kampa girerek müsabaka saatini bekleyeceğinin altı çizildi.

Yönetim çok mutlu
                  HES (Hidro Elektrik Santral) ihalesinden mutlu sonla ayrılan Trabzonspor’da yönetim büyük mutluluk yaşıyor. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, gelecek yatırımlarına bir yenisinin eklendiğini belirtip, “Artık bürokratik işlemler zamanı. Bu süreci yakından takip ederek bir an önce sonuçlanması için çalışacağız” dedi.

(UEFA)

Yorum

• Mehmet Atalay bırakıyor!
                    Bakan Murat Başesgioğlu ile görüşen Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Ankara'da devam eden spor şurasının ardından görevinden ayrılacağını bildirdi.

6. Spor Şurası'nda yeni yapısının görüşüldüğü Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde (GSGM) yeni bir dönem de başlamak üzere. Genel Müdür Mehmet Atalay, görevini şura sonunda resmen bırakıyor. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ile görüşen Gençlik Spor Genel Müdürü Atalay, şuradan sonra görevinden ayrılacağını bildirdi. Başbakanlık Müşavirliği kadrosuna geçecek olan Atalay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tavrını bekleyecek. Özellikle Trabzon AK Parti teşkilatının belediye başkanlığı için istediği isim olan Mehmet Atalay, yakın çevresine, "Başbakanım eğer Trabzon'dan aday olacaksın derse, boynum kıldan incedir. Ama benim bu yönde bir beklentim yok" dediği öğrenildi.

27.11.2008
                    Kaynak : DHA
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• TEZAHÜRATLARLA KARSILANDI

Trabzonspor Kayseri'de
                      27 Kasım 2008 / 20:41
                      Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan lider Trabzonspor, Kayseri'ye geldi.

Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan lider Trabzonspor, Kayseri'ye geldi.

Trabzon'dan özel uçakla Kayseri Erkilet Havalimanı'na gelen Bordo-mavili futbolcular, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

Bir grup Trabzonspor taraftarı, kaptan Hüseyin Cimşir'e çiçek verirken, bu maçı mutlaka kazanmaları isteğinde bulundu.

Sağanak yağmura rağmen taraftarlar, meşale yakıp, tezahüratlar yaparak takımlarına moral verirken, Trabzonspor kafilesi havalimanından Erciyes Kayak Merkezi'nde konaklayacağı otele geçti.

Kaynak:
                      Bu haber toplam 725 defa okunmuştur

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sivas'a ceza yolda!

Gerilimi yüksek olmasa da hakem Selçuk Dereli'nin sık sık kartlarına başvurması maçta ortaya ilginç bir tablo çıkardı. Sivasspor'da 5 oyuncunun sarı kart görmesi Yiğidolar'a da cezanın yolunu açtı.

Çünkü Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz günlerde bir karar almış; maç öncesi, içerisi ve sonrasında beş veya daha fazla sarı kartla cezalandırılan takımlara 'sportmenliğe aykırı tutum' sebebiyle ceza kesileceğini açıklamıştı. Ceza 20 ile 50 bin YTL arasında değişecek.

Kaynak
                        PFDK cezaları açıkladı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Başkan Avukat Mehmet Reşat Bostan başkanlığında yapılan topantıda elindeki dosyaları karara bağladı.

3- SİVASSPOR Kulübünün, 23.11.2008 tarihinde oynanan TRABZONSPOR - SİVASSPOR Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle takdiren 7.500.-YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

Kaynak

Rezalet..
                        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• 'Alın beni'

Zenit´te çok mutsuz olduğu bilinen Fatih Tekke´nin dönmek için Trabzon´a haber yolladığı öğrenildi. Yanal da bu isme sıcak bakıyor... Ancak yıldız oyuncunun maliyeti çok yüksek.

Birbiriyle örtüşen açıklamalar
                          Son haftalarda iki yönde yaşanan bazı gelişmeler Trabzonspor ile eski kaptan ve gol kralı Fatih Tekke’nin yollarının yeniden kesişebileceği ihtimalini doğurdu... Bordo-Mavililer’in hocası Ersun Yanal, verdiği demeçlerde ara transferdeki isteğinin bir sol kanat bir de ‘iş bitirici’ oyun kurucu olacağını gözler önüne sererken, Zenit’te forma giyen milli oyuncu da her fırsatta, “Dönmeyi elbette isterim” ifadelerini kullanıyor. Bu dönüş sinyalleri ise aslında direkt olarak Trabzonspor’u hedef alıyor.
                          Kiralama seçeneği konuşulacak
                          Fatih’in çevresine, “İlgilenenler var ama ben Trabzon’a dönmek isterim” mesajlarını yolladığı öğrenildi. Yanal’ın milli takımda da Hakan Şükür’e karşı tercihi Fatih’e sıcak bakabileceği, tek pürüzün maliyet olduğu bildirildi. Zenit’e 7.4 milyon Euro’ya giden Tekke’nin bonservisinin 4 milyona düştüğü öğrenilirken, rakam Trabzon’da hala yüksek karşılanıyor. Yönetim-teknik heyet uzlaşırsa kiralama da an plana çıkabilir.

Yorum

• Bordo-mavili takım dün 18.00'de özel bir uçakla Kayseri'ye gitti. Kafilede Trabzon Valisi Nuri Okutan, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen de yer aldılar. Bu arada Kayseri yönetimi, Trabzonlu yöneticilere yemek verdi.

Göster kendini'
                            Ersun Yanal, bugünkü maçta Kayseri'yi eski silahı Gökhan Ünal ile vurmaya hazırlanıyor. Başarılı hocanın, orta sahaya "Gökhan'ı besleyin" talimatını verdiği, yıldız oyuncuya ise "Bu maçın kilit adamısın. Göster kendini" dediği öğrenildi.

'Seriyi sürdürelim'
                            Kayseri
                            maçının önemi
                            konusunda da açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, "Son dört haftada 10 puan toplayıp, hiç gol yemedik. Bu seriyi sürdürmemiz gerekiyor. İki taraf için de önemli bir maç ama kazanan biz olmak istiyoruz" dedi.

fotomaç
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• TS PAF takımı Kayseri'yi yendi
                              28 Kasım 2008 / 16:11
                              Trabzonspor PAF takımı ligin 13. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u 2-1 mağlup etti.

Yorum

• Süper Gençler galipSüper Genç takımımız Yavuz Selim Sahası’nda karşılaştığı Pazarspor’u 4-1 mağlup etti.

Sahada; Cemil, Ramazan, Hami, Emre, Mert (Dk. 32 Hüseyin), Turgut, A. Kadir, Muhammet (Dk. 82 Sefa), Ahmet, Furkan (Dk. 83 Can) ve Semih onbiriyle mücadele eden takımımızın gollerini 17 ve 77. dakikada Furkan, 35. dakikada Semih ve 73. dakikada Ahmet kaydetti. Pazarspor’un tek golünü 25. dakikada Erdinç attı.

Diğer Fotoğraflar

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X