Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Loca'lar içindeki kare şeklindeki aydınlatmaları görünce hiç bir umudum kalmadı. İnce işçiliğe çok güveniyordum ve tek umudumdu. 30 yıllık aydınlatmaları kullanıyorlar Yazık arkadaşlar çok yazık

Yorum

• Loca dedigin olay,satin alan insani ozel hissetirmeli dukkanin br kismini yazihaneye cevirirsin ozensiz bir bicimde ona benzemis,heryerde bir buvat yani boyle elektrik tesisati cekilmiyor daha.

Sifirdan api yapiyorsun,arkadasin dedigi gibi konfeksiyon atolyesini aydinlatir gibi 30 sene oncesinin trendi aydinlatma kullaniliyor.
      En son temel_yilmaz tarafından düzenlendi; 29.12.2014, 16:31.

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni yapılan bakü olimpiyat stadındaki localardan örnekler.

bu loca degil
        bunu adi lounge
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şu anda işteyim, kafamı kaldırdım tavana baktım aynı ışıklandırma sistemini kullanmışlar, çok amatörce olmuş, belli ki bütçe buna el vermiş.

Yorum

• Tavandaki lamba seçimleri çok dandik bence tek eksik o lambalar...

Yorum

• 20 yıl önce petrol istasyonlarının market kısımalrında bunlardan yapılıyordu. Şimdi artık yapmıyorlar Stadın ince işçilikelrin iyi yapılarak stadımın fark yaratacağını düşünüyordum. Ama ne yazıkki gündemimizdeki vizyonsuzluk ne yazıkki bu detayları görecek kadar organize edemiyor yönetimimizi

Yorum

• Benim evimdeki lamba daha sosyetik o ne öyle 61 senelik lamba kullanmışlar

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bizim okuldaki mescid bu locadan daha modern gözüküyor. Ayrıca o kapı bizim wc Kapısı'ndan neredeyse bi farkı yok

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Neyse locaların halini locaları alacak olanlar düşünsün, cazip bir tarafı yok bence locaların, zaten en başından beri söylediğim gibi bu kadar loca bu şehir için çok fazla.

Yorum

• Localar ayni genc odasina benzemis.. ama bildigim kadariyla bunlar örnek olarak hazirlaniyor ve onlarin icinden bitanesi secilecek.. mobilya vs. Locayi satin alan kendi zevkine göre dizecekmis.. beliki localari her kesime ucuz fiyata pazarlamak istiyorlar... Ama bence büyük hata.. protokoldeki localar lüks ve ayricalikli olmasi lazim.. zengini cekemezsin stada.. diger kat aralarindaki localara ucuz iscilik daha uygun olur pazarlama acisindan..
                      !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Yine hangi zevksizin ürünü bu localar çok merak ediyorum.Bu projeleri iç mimarın yapması lazım bunları bir iç mimarın hazırladığını hiç sanmıyorum.
                        En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 29.12.2014, 18:31.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yine hangi zevksizin ürünü bu localar çok merak ediyorum.Bu projeleri iç mimarın yapması lazım bunları bir iç mimarın hazırladığını hiç sanmıyorum.
                          Şurayı tasarlayan elemanla aynı kafada olmalı

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şurayı tasarlayan elemanla aynı kafada olmalı

Bu da ayrı bir facia.

Yorum

• Güzel örneklerden biri.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Güzel örneklerden biri.

bu locayı tokiye yaptıramayacağımız bir gerçek ancak kulüp tokiye maddi olarak kabul ettirebilirse ve ya kulüp kendisi üstlenirse böyle localar olabilir..

kaldı ki biz bu locayı şimdi yapılmakta olan locadan 2 3 kat daha pahalıya zaten kiralamayacağız üsttekini 100 bine kiralıyorsak bunu da en fazla o civarlara kiralarız. sonuçta parayı verecek kişiler belli... o yüzden lüks bişe yapmaya gerek yok bence. üstte ki kadar da sıradan olmamalı orası da ayrı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim