Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cok net kulup üyeliğimi iptal ettirir bu takımla evedıyete kadar bağlantım kesilir
    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Allahtan stad ismi değilmiş kompleks ismi imiş...!!

Yorum

• boşuna yırtınmayın. bu öneri RTE tarafından belediye başkanına iletilmiştir. başkanın kafasına göre böyle bir yönerge sunacağını sanmıyorum... hatta RTE bıyık altından kıs kıs gülüyordur şimdi... gözümüze sokmaya başladılar. yakında tepemize çıkacaklarından şüphem yok... sen adamı baş tacı edersen, gelir senin en kıymetline sahip olur... sende boş boş konuşursun...

Yorum

• "Trabzonspor'umuza Akyazı'da stat yapılması için proje 2007'de hazırlandı. Şehir bu fikri sahiplendi, bunu talep etti. O zaman Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon mitinginde Akyazı'da stadyum yapılabilmesi için Kıyı Kanunu'nda değişiklik yapılacağına dair söz verdi. Sayın Erdoğan bu sözünü tuttu. Kıyı Kanunu'nun 6. maddesinde yapılan değişiklik ile dolgu alanlarında spor tesisi yapılmasına izin verildi. Yasa çıktığında bu stadı Trabzon yapacaktı. Planlanan oydu. Sayın Erdoğan yasayı çıkardı ama şehir bu stadı yapamadı. O zaman Sayın Başbakanımız iş adamlarını çağırdı, bu işin yapılmasını istedi ancak kimse dolgu işini üstlenmedi. Göreve başladıktan sonra, 2010 yılında Sayın Başbakanımıza bu şehrin stadyumu beklediğini ve çok istediğini, bu işin kendisinin sahipliğine kaldığını arz ettik. Sayın Başbakanımız bizim arzımızın ardından Ankara'ya döndükten sonra Karayolları, TOKİ, Trabzon Belediyesi ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından imzalanan protokole olur vererek dolgu işinin ihaleye çıkarılmasına tenzip etti. O dönem Başbakanımızın talimatı ile dolgu ihalesi yapıldı, o bölge dolduruldu, daha sonra da yine Sayın Başbakanımızın tensipleri ve talimatları ile stadyum ve spor tesislerinin ihalesi yapıldı ve işe başlandı. Hepimizin gördüğü gibi inşaat hızlı bir şekilde sürmektedir. Bu arz ettiğim olaylardan anlaşılacağı üzere bu işin yapanı da yaptıranı da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Orada yapılmakta olan sadece stadyum değildir. O bölge diğer spor tesislerinin de yapılmakta olduğu bir spor kompleksidir. Bu işlerin toplam maliyeti 280 milyon TL'dir. Bu nedenlerden ötürü bu spor kompleksine "Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi" isminin verilmesini öneriyorum. Bu öneri stadın ismi için değil, spor kompleksinin ismi için yapılmış bir öneridir. Tabi ki stadın ismi Trabzonspor'a devredildikten sonra belirlenecektir ve Trabzonspor'umuz buradan maddi kaynak teminine gidecektir."

Sözün bittiği yerdeyim.

Yorum

• İnsanların siyasi tercihlerine saygılı olmuşumdur hep ama yeter bunları başımıza musallat edenlerin Allah belasını versin.net
            En son KazazogLu tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 17:15.

Yorum

• Hah buldum şehrin adıda değişsin tRTEzon ŞEHRİ FETH EDEN KİŞİ OLARAK YAKIŞIR..:d
              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• PADISAHIM COK YASA!!!

RTE FERMAN vermis, size bunu sorgulamak düsmez be gafiller

Gercekden böyle birseye inanmak istemiyorum.
                RTE bu sehirin yetisdirdigi önemli evladlardanda bizimmi haberimiz yok???
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bir toplum dağa çıkması için bu kadar tahrik edilebilir ancak. Gelin bizim siteye de adınızı verin, yetmedi çocuklarımızın ismini de siz koyun.
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Yahu herseyi gectim ...
                    FANATIk bir sikebahcelinin ismi bizim TRABZONSPORUMUZUN STADINA verilirse o stadi yeminle yakmaliyiz.
                    Okumus akli basinda insanim ama bu konuda gayet vahsice düsünüyorum!
                    En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 17:18.
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Para içi, mevkii için, şerefini haysiyetini satanlara diyecek söz bulamıyorum.

Trabzonspor, İstanbul takımlarına, yani güce yani paraya karşı bir başkaldırydı, misyonu buydu. Bu takımı bu yüzden sevdik, 30 senedir şampiyonluk göremedik yine bıkmadık yine sevdiki. Çünkü bizim sevgimiz güce ihtişama şampiyonluklara değildi, "bizim" olanaydı.

Şimdi görüyorum ki bu takım da güce ve paraya tapanalara alet oluyor, ne farkımız kaldı şbden.
                      Zaten geriye pek birşey kalmamıştı, varsın sende olma Trabzonspor!

Yorum

• Böyle bir şeye asla izin vermeyeceğiz!
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Cocuklariniza da RTE ismi verin eminim onda da cok emegi gecmistir.
                          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• tayyip hastası yalakaların biri daha reklam yaptı işte kendini Kemal Sunal'ı filminde vardı ya -ben -ben --ee been diye öyle biri işte buda ben tanımıyorum onun belediye başkanlığını versinler ismide %72 oy aldılar nasıl olsa cesaretliler zira hiç bir tepki yok onlara.

son dönemde felaket erozyon yaşadı şehir Trabzonspor'luluk eskisi gibi değil artık tüketiyorlar şehri. ulan Trabzonspor bir futbol şehri tayyip kimdir ki ona gelene kadar bi dünya isim var o komplekse, stada adı verilecek ki Hüseyin Avni Aker bi öz'dür senin yalakalığını taşımak zorunda mı lan bu şehir adamı dindan imandan çıkartırlar oalaya bak ya en büyük davamızın baş sorumlusunun adını vereceklermiş hadi lan ordan
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Trabzonspor bitirme projesi son hızla devam ediyor.Aziz yildrimda başkan olsun.
                              En son Sencer Bulut tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 17:20.

Yorum

• Diyecek söz bulamıyorum, ilgili şahsın siyasi duruşunu, şike konusundaki tavrını falan geçtim, adam Fenerbahçeli lan... Tutup bu şehrin spor kompleksine (stadına) Fenerbahçeli bir şahsın ismi verilecekse o Trabzonspor, ne İstanbul hegemonyasına başkaldıran, kupayı 7 kez Bizans dışına çıkaran Trabzonspor'dur; ne de benim değerlerini benimsediğim, uğruna nice gençlerin ölüme gittiği Trabzonspor'dur... O Trabzonspor, olsa olsa "Yeni Trabzonspor"dur.
                                Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X