Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Stadyum demeye bin sahit lazim.
    Olur mu yaa, calismalar cok hizli ilerliyor.

Hayallerimizi seneye bu mabedte oynamak süslüyor.

Ucube arena...
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• resim için ellerine sağlık renktaş... haber61 görsün resim nasıl çekilir öğrensin( gerçi onları çok eleştirdim sitelerinde bu konuda, biraz düzelttiler resim çekme açılarını)
      evet... herşey istediğimi gibi olmadı, evet... ne kale arkaları ne localar v.s tam istediğimiz gibi olmadı..
      ama şunu kabul edelim ki bu firma gerçekten çok temiz ve hızlı iş yapıyor. gerçekten proje komple bitince trabzon şehri sınıf atlayacak.
      bundan yıllar önce albayrak döneminde akyazı projesi sadece fikir aşamasındaydı. ve burda bir çok renktaş demiştiki; bu projeyi yapmak için en az 1 milyar dolar gerekir.. bu imkansız demişlerdi. ama şükür ki şu an imkansız sandıklarımız yapılıyor.
      bu kadar olumlu şeyler yapılırken , ne olurdu istediğimiz, çok ta büyük olmayan talepler gerçekleşseydi..
      neyse . ben inanıyorum ki bu çok beğenmediğimiz stat bitince ful doldurursa taraftar her şey belki dahada düzelir o ambiyansla..

Yorum

• Bursaya yapılanı geçtim bence konyaya yapılan stadyum bile tarafsız gözle bakınca daha bi güzel..En azından gecekondu gibi durmuyorlar inşaat halindeyken bile heybetli duruyorlar..Bize bunu reva görenlere söyleyecek söz bulamıyorumm..
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• ağasarlı Benim anlamadığım Şantiye şefi ; Ve diğer 3 büyük takımın sahasında tribün mesafelerini bildiğim için buranin daha yakın olacağını söylüyorum diyor. Anlamadığım bu nasıl olacak, bu kadar emin konuşmasının nedeni muhakkak vardır.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bursaya yapılanı geçtim bence konyaya yapılan stadyum bile tarafsız gözle bakınca daha bi güzel..En azından gecekondu gibi durmuyorlar inşaat halindeyken bile heybetli duruyorlar..Bize bunu reva görenlere söyleyecek söz bulamıyorumm..
            bizim stat daha yüksek ve daha dik olacak. kaba inşaatı bitmiş bir statla daha yeni başlamış stadın heybetini karşılaştırabilmek de önemli bir meziyet tabi..

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tır'ın ön uzunluğu 2.5 olsa 7,5 metre yapıyor arada ufak bir mesafe kalıyor orayada 1 metre desen 8.5 metre Basit düz mantıkla düşününce.

Bu konunun efsane mesajı olur bu hocam
              .

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sketchup programıyla resim üzerinde basit bir ölçüm yaptım. İlk koltuğa kadar bahsedilen mesafe çıkıyor , ama kesin sonuç değil tabi kide.
                kaç çıkıyor yani benim ölçümüm de 12 çıkardı
                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizim stat daha yüksek ve daha dik olacak. kaba inşaatı bitmiş bir statla daha yeni başlamış stadın heybetini karşılaştırabilmek de önemli bir meziyet tabi..
                  Arkadaşım projenin resimleri paylaşıldı bitmiş hali o işte etrafı naylonla çevrilmiş alt tarafı açık bir çadır görüntüsü var bize yapılan stadyumun..Tarafsız bir gözle bakarsan ne demek istediğimi anlarsın..
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kaç çıkıyor yani benim ölçümüm de 12 çıkardı
                    8.5 İlk koltuktan itibaren.

Yorum

8.5 İlk koltuktan itibaren.
                      11.5 12 benim de aralığım

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşım projenin resimleri paylaşıldı bitmiş hali o işte etrafı naylonla çevrilmiş alt tarafı açık bir çadır görüntüsü var bize yapılan stadyumun..Tarafsız bir gözle bakarsan ne demek istediğimi anlarsın..
                        burda herkes gibi bende alt kısımların kapanması gerektiğini söylüyorum ancak senin karşılaştırdığın konya stadında da durum farklı değil dışı tamamen aynı malzeme ile kaplanacak.. ayrıca tribünlerden de anlaşılacağı üzere bizimki daha dik ve yüksek..

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          11.5 12 benim de aralığım
                          Ya sende yanlış var ya bende

Yorum

ağasarlı Benim anlamadığım Şantiye şefi ; Ve diğer 3 büyük takımın sahasında tribün mesafelerini bildiğim için buranin daha yakın olacağını söylüyorum diyor. Anlamadığım bu nasıl olacak, bu kadar emin konuşmasının nedeni muhakkak vardır.
                            Beşiktaş'ın stadını Olimpiyat stadı olarak kabul edersek adam haklı

Yorum

Ya sende yanlış var ya bende
                              yanlış bizde değil yöneticilerde bu ağaoğluna twitterdan baskı yapmak lazım vizyon yok bunlarda berbat edecekler bu işi

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Stadyum demeye bin sahit lazim.
                                Bizim kaleler kare mi olacak?
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim