Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bırak 200bin hadi 300bin olsun 400bin olsun yetmedi bendeden bir 100bin 500 bin olsun şehir merkezi. bu neyi değiştirir? türkiyede 1 milyonun üzerinde kaçtane il var. adam oy uğruna stat yapacak olsa oralara yapar. hatta statla kalmaz başka yatırımlar da yapar.. rizeye ovit dağına 14 kmlik tünel yapılıyor. belkide kaç milyar dolarlık bir proje. odamı oy uğruna yapılıypr yani. ? rizespor süperlige çıkamadı diyemi yapılıyor o yatırım yani. ya beyler bırakın bu işleri. açık açık bu hükümetten haz etmediğiniz söyleyin delikanlı gibi, onu anlarım . ama yok statı oy için yapıyorlar söylemleriyle belden alta vurmak bize yakışmaz...

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bırak 200bin hadi 300bin olsun 400bin olsun yetmedi bendeden bir 100bin 500 bin olsun şehir merkezi. bu neyi değiştirir? türkiyede 1 milyonun üzerinde kaçtane il var. adam oy uğruna stat yapacak olsa oralara yapar. hatta statla kalmaz başka yatırımlar da yapar.. rizeye ovit dağına 14 kmlik tünel yapılıyor. belkide kaç milyar dolarlık bir proje. odamı oy uğruna yapılıypr yani. ? rizespor süperlige çıkamadı diyemi yapılıyor o yatırım yani. ya beyler bırakın bu işleri. açık açık bu hükümetten haz etmediğiniz söyleyin delikanlı gibi, onu anlarım . ama yok statı oy için yapıyorlar söylemleriyle belden alta vurmak bize yakışmaz...
      Yok aga benim stad konusunda tarafında olduğum bir görüş yok, çünkü konuya hakim değilim.Sadece nüfus 350 bin küsürlerde merkezde onu dile getirmek istedim.

Trabzon hakkında bildiğim bilgilerden, stad konusuda hiç hakim olmadığım bilgilerden.
      9 # Osvaldo'

Yorum

• Trabzon demek 6 Milletvekili demek. Nüfusun önemi yok. AKP gereken yatırımı yapmış olsaydı 8 Milletvekili sayısı 6'ya düşmezdi..

Yorum

• biz burada forumda , trabzona stat yapılacak onun üzerine kafa yormaya, sinerji oluşturmaya çalışıyoruz şu konuştuğumuz konulara bak ya. yazık vallahi. bi olumlu muhabbet olmazmı.statı yapsınlarda kim yaparsa yapsın beni ilgilendirmez zaten. neymiş stat oy uğruna yapılıyormuş!! ya sana zorla a partisine veya b partisine oy ver diyen var mı? seçim günü istediğin partiye oy ver ,istediğin partiye oy vermeni engelleyenmi var? sandığın başını mı tutuyor yani?

Yorum

biz burada forumda , trabzona stat yapılacak onun üzerine kafa yormaya, sinerji oluşturmaya çalışıyoruz şu konuştuğumuz konulara bak ya. yazık vallahi. bi olumlu muhabbet olmazmı.statı yapsınlarda kim yaparsa yapsın beni ilgilendirmez zaten. neymiş stat oy uğruna yapılıyormuş!! ya sana zorla a partisine veya b partisine oy ver diyen var mı? seçim günü istediğin partiye oy ver ,istediğin partiye oy vermeni engelleyenmi var? sandığın başını mı tutuyor yani?
            Halkin büyük cogunlugunu böyle kandiriyorlar. Beni, seni kandiramiyorlar sadece.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ..kardeşim ne kadar dersen de,bazı arkadaşlar şike öncesi de Akpartinin amansız düşmanıydı,şike olayı onlar için bulunmaz nimet oldu...Ama bilmezlerki fener düşmesin diye imza atanlardan biri de Sadri başkan dı...bilmezler ki Sadri başkanın da desteklediği Tff başbakana adeta yalvarmıştır,git Platini ile konuş ve bizi ceza almaktan kurtar diye...Başbakan ın elbette hataları var ama öyle yada böyle partiler içinde şike ye en çok tepki yine akp den var...bakınız bülent Arınç,Bakınız Şamil Tayyar
              Fener düsmesin diye imza atmis, yahu 58.madde degismeseydi Fener zaten düsmüstü.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Siyaset işleri burada konuştuğunuz kadar basit meseleler değil . ağasarlı hocam o 1 milyonluk kentlere de farklı şeyler yapılıyor sen hiç merak etme . Adam Trabzon'a stad yapacak tabi ne yapacakta oy alacak yoksa ? Hadi desen Yat Limanı yapıyor ( ki gelecek projeleri arasındaymış geçende okudum ) saygı duyarım oyla alakası yok derim ama Bana kimse o stad projesinin oyla alakasız olduğunu kanıtlayamaz !
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• 2004-2005 yılında da stad yapılıyordu heralde orda da şampiyonluğumuz çalındı ne alaka demeyin alaka bu işte burası Türkiye ne koparırsan kardır Gs 105.maddeye kaldırılması itiraz eder aradan bir hafta geçmeden o madde sayesinde Fatih Terim'in cezası ertelenir biz kazancımıza bakalım bırakın şu delikanlı muhabbetini bu zamana kadar delikanlılık bize bişe kazandırmadı

Yorum

• tamam kabul varsayalım ki stat oy uğruna yapılıyor diyelim...akyazı statı oy projei rant projesidir diyenler stat istemeyiz yapılmasın diyenler; yeni stat yapılınca oraya adım atan adam değildir...

Yorum

• 2007 senesinde en baştakilerden bizzat kulağımla duymuştum...

2011 yılındaki Gençlik Olimpiyat Festivaline kadar yeni stadyum bitecekti....

sene 2012 ve hala stadyumun temeli bile atılmamış hala ihalesi bile yapılmamış....

Umut fakirin ekmeğidir....

Daha kaç yıl bekleyeceğiz Allah bilir.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Faik abi çoğu gitti azı kaldı.3-5 ay sonra proje aşamasına geçilecek. benim zoruma giden şey, yapılan her yatırımı oy için yapılıyor demek yanlış.benim için hangi parti hükümet yapmış hiç önemli değil. ben icraata bakarım. bu ülkede bu zamana kadar diğer hükümetler bir tek çivi dahi çakmadan sadece 2 tane anahtar sallayarak oy almışlar.bu ülkede bolu dağı patates deposu olarak kullanılmış.. bu hükümet ise, beğenin yada beğenmeyin, yatırım yaparak proje yaparak sinerji oluşturyor.adam milyarlarca dolarlık yatırm yapıyor. bırakta oy alsın yani.. onların mantığına göre devlet hiçbir yatırım yapmayacak. bu mantık güneydoğudaki olayların mantığı ile aynı. devlet doğuya yatırım yapmasın doğu geri kalsın sonrada devlet bilerek bizi geri bıraıyor propagandası yapalım mantığı ile aynı.
                        ayıp vallahi..

Yorum

tamam kabul varsayalım ki stat oy uğruna yapılıyor diyelim...akyazı statı oy projei rant projesidir diyenler stat istemeyiz yapılmasın diyenler; yeni stat yapılınca oraya adım atan adam değildir...
                          İleri gitmeye başladınız kimse bu tür laflar edemez burada . Lütfen biraz daha dikkat ediniz .
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

tamam kabul varsayalım ki stat oy uğruna yapılıyor diyelim...akyazı statı oy projei rant projesidir diyenler stat istemeyiz yapılmasın diyenler; yeni stat yapılınca oraya adım atan adam değildir...
                            Ben de bu mantığı anlamıyorum mahalle aralarında top benim seni oynatmıyorum zihniyetinden farklı değil. Devletin görevidir hizmet etmek,halk onu olumlu-olumsuz anlamda istediği şekilde eleştirebilir. Bu arada stat projesi bence de oy getirisiyle yapılıyor.Bundan en az 3-4 sene önce başbakan Trabzon'da projenin başlanacağının sözünü vermişti ama ne zaman başladığına hepimiz şahidiz.
                            Bazı konulara objektif bakmakta fayda var,evet hizmetleri iyidir diyip alkışalamayı da,şunun şurası da şöyle olmuş demeyi de bilmeyi öğrenelim.

Yorum

• dün Sadri başkan ne konuşmuş Tayyip le acaba hiç bir yerde bununla ilgili bir haber çıkmadı..

Yorum

Faik abi çoğu gitti azı kaldı.3-5 ay sonra proje aşamasına geçilecek. benim zoruma giden şey, yapılan her yatırımı oy için yapılıyor demek yanlış.benim için hangi parti hükümet yapmış hiç önemli değil. ben icraata bakarım. bu ülkede bu zamana kadar diğer hükümetler bir tek çivi dahi çakmadan sadece 2 tane anahtar sallayarak oy almışlar.bu ülkede bolu dağı patates deposu olarak kullanılmış.. bu hükümet ise, beğenin yada beğenmeyin, yatırım yaparak proje yaparak sinerji oluşturyor.adam milyarlarca dolarlık yatırm yapıyor. bırakta oy alsın yani.. onların mantığına göre devlet hiçbir yatırım yapmayacak. bu mantık güneydoğudaki olayların mantığı ile aynı. devlet doğuya yatırım yapmasın doğu geri kalsın sonrada devlet bilerek bizi geri bıraıyor propagandası yapalım mantığı ile aynı.
                                ayıp vallahi..
                                Canımın içi....

tabiki hizmet yapacak o onun görevi zaten...

Takımı yükselme gurubundaki Rizeye 15.000 kişilik ,

Daha 2 .ligdeki Urfaya 35.000 kişilikstadları hangi parayla yapıyorsa bizimkisinide o parayla yapıcak....

Bunu siyasi malzeme olarak kullanırsada hiç bir insanın sırf stadyum yaptı diye herhangi bir partiye oy vereceğini düşünmüyorum....

İnsanlar iktidarları zaten hizmet etsinler diye seçiyor elektriğe , doğalgaza zam yapsınlar diye değil.....

Ve bu onların görevi zaten...... Ve Akyazı zaten 7 sene geç kaldı. Yapılması en erken 10 yılı bulacak bugün başlansa bile....

demekkki ortada başarı filan yok henüz...

sömürülen siyasete alet edilen rantlar projeleri var....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim