Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uluslararasi Organizasyonlarda UEFA ve FIFA sehir ici stadlara sicak bakmiyor. Bu durumda Avni AKER'in yerine yapilmasi mümkün degil. Trabzonda en uygun yer Akyazidir. Birakin bu sacma sapan geyikleri. Yok onun cebi dolacak, yok bunun cebi dolacak, yok oyaliyorlar, kandiriyorlar bizi. Sürekli ayni seyleri söylemeden bikmadinizmi?

Isterse tüm sehir Akyazi Kompleksine karsi olsun, bu proje oraya yapilacak!
    Dolmayacakmı yani...

Stad fikrini ortaya atanla dolgunyu yapanın aynı kişi olması tesadüfmü sizce.....

Ya da bütünü 40 milyon lira olan dolgu alnının %30 u btmesine rağmen ufak bir yeri su basmasına rağmen 6 milyon zarar oldu denmesi size garip gelmiyormu....

Yani gerekirse 100 trilyon iç edilsin ama stadyum yapılsın mı diyorsunuz.....

Orada harcanan paralar bizim paralarımız tabiki hesabını soracağız....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yine de fazla umutsuz olmamak gerek.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• bursa stadı yarıladı,biz neyi tartışıyoruz...
        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Avni Aker'in yeri dışında uygun arazi neredeyse oraya yapılacak idi.

Akyazı'da karar kılındı ve başlandı.

Başlanmış bir şeyin üzerine konuşmak zaten çok saçma...

Ama bu demek değil ki yapılış şeklini, harcanan parayı -varsa- yolsuzlukları konuşulmayacak.

Ancak dönüp dolaşıp en başa gelmek ciddi derecede akıl tutulması...

Madem kimse yorulmuyor, bıkmıyor bende sıkılmıyorum...

Avni Aker'in bulunduğu yer yani Trabzonspor Bulvarı...

Hala vurgulayıcı olmadıysa eski adıyla Kavak Meydan'da yeni bir stadyum olmaz.

Yöneticiler böyle bir akıl tutulması yaşasalardı da benim gibi bir çok insan tepki koyardı.

Rahat ve şehrin karmaşasının dışında iç içe geçmeden gidebileceğimiz bir stadyum istiyoruz...

Bir çok aile biliyorum ki o insan selinin içine sokmamak için çocuğunu yollamayan götürmeyen...

Ama sizler tıpkı Saraçoğlu gibi bir gecekondu istiyorsanız onu bilemem elbette...
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• 14 Kasım 2011, Pazartesi
            Akyazı'da son durum

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonspor'un sular altında kalan Akyazı projesini yerinde inceledi.

Dolguların sular altında kalmasını, inşaatın geciktirilmesine bağlayan Bayraktar, konuyla ilgili olarak Mimarlar Odası’nın Danıştay’a yaptığı durdurma itirazını gündeme getirip, “Elbette bizi geciktirenlere teşekkür etmeyeceğiz. Gereken neyse yerine getirmeye çalışacağız” diye konuştu.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avni Aker'in yeri dışında uygun arazi neredeyse oraya yapılacak idi.

Ama bu demek değil ki yapılış şeklini, harcanan parayı -varsa- yolsuzlukları konuşulmayacak.

Yöneticiler böyle bir akıl tutulması yaşasalardı da benim gibi bir çok insan tepki koyardı.

Rahat ve şehrin karmaşasının dışında iç içe geçmeden gidebileceğimiz bir stadyum istiyoruz...

Bir çok aile biliyorum ki o insan selinin içine sokmamak için çocuğunu yollamayan götürmeyen...

Ama sizler tıpkı Saraçoğlu gibi bir gecekondu istiyorsanız onu bilemem elbette...
              ayni fikirdeyiz renkdas
              „Choose a lazy person to do a hard job.
              Because a lazy person will find an easy way to do it.“
              BILL GATES

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O seviyede zaten kalmicakti bana göre.
                Bunu Sayın Bakan' da açıkladı....

Mevcutt seviyenin üzerine bir kat daha dökücekler......

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avni Aker'in yeri dışında uygun arazi neredeyse oraya yapılacak idi.

Tabi burada insan selinin içine sokmayan aynı insanlar çocuklarını...

Kışın kulak kopartan sahil soğuğunda maça götürecekler....

Yani başında stadyuma gitmeyenler sahilde maça gidene kadar donmaya koşa koşa gidecekler....

stadyum full çekecek...

stadyum bize su ekmek gibi lazım ama bu gibi argümanlar pekte inanadırıcı gelmiyor bana....

çünkü Trabzon insanını azıcık tanıyanlar şehire uzak bu stada milletin koşa koşa gitmeyeceğini bilir....
                  En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 15.11.2011, 08:43.

Yorum

• dolgu ne aşamada acaba?

Yorum

• Bu "şehire uzak" kavramını asla anlayamıyorum.

Yorum

• bu dolgu islerin uzmani degilim ama mantik olarak önce bir doldurulmasi gerekiyor, yani suyu kurutmak gerekiyor. Ardindan silindirle üstünden gecip birdaha üstüne kat atmak gerekiyor.
                        Dolgudan sonra dalgalarin kirilmasi icinde bazi önlemler aliniyor.
                        Bu dolgunun yok olmasi bence dolgudan degil bu islerin tedbirinin alinamamasindan kaynaklandigini düsünyorum. Bu da tabiki mimarlar odasinin bize hediyesi.
                        Dolgu isi yazin durdu, suana kadar bitmis olabilirdi.
                        Kim isterki stadin deniz dolgusunun üstünde olmasini? Ama trabzonda malesef düz bir yer yok. Denizde yok olmuyor, millet yine girer denize proje bittginde. Hatta dahada güzel olacaganina inaniyorum oralarin.

Yorum

• 16 Kasım 2011 Çarşamba 10:48
                          Trabzon'da Akyazı değerlendirmesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Akyazı’da yapılacak stadyum projesi için çalışmalar sürüyor.

Buna göre Trabzon Akyazı Spor Tesisleri projesini hazırlayan TOKİ iştirakçisi İnşaat Proje Yönetimi Genel Müdürü İnşaat Mühendisi Hüseyin Karaca, Proje Müdürü Yüksek Mimar Bora Saykut, Emay Müşavirlik Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Hamdi Aydın Trabzon’a gelerek projenin uygulanacağı alanda incelemelerde bulundular.

Heyet daha sonra Trabzonspor'u ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Büyükaydın, Futbol Koordinatörü Özkan Sümer, Genel Müdür Sinan Zengin, İdari Genel Sekreter Metin Kazancıoğlu, İdari koordinatör Cahit Erdem ve Kurumsal İletişim Direktörü Altuğ Atalay’la projenin içeriği ve kriterlere uygunluğu konusunu değerlendirdiler.

Yapılan bilgilendirme sonrası Trabzonspor'u temsilcilileri stadyum ve diğer tesislerle ilgili olarak önerilerini sundular.

Heyet, yapılan görüşmelerin ardından Almanya’ya gideceklerini ve aldıkları öneriler doğrultusunda hazırlanan projede gerekli düzenlemeleri yaparak, tekrar Trabzon’a gelip nihai kararı vereceklerini vurguladılar.

Spor61
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dolgu ne aşamada acaba?
                            Abi hangi dolgu ya biraz doldurdular 2 dalga yerle bir etti şimdi tekrar çalışıyorlar aynı yerleri doldurmaya.
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yani başında stadyuma gitmeyenler sahilde maça gidene kadar donmaya koşa koşa gidecekler....

stadyum full çekecek...

stadyum bize su ekmek gibi lazım ama bu gibi argümanlar pekte inanadırıcı gelmiyor bana....

çünkü Trabzon insanını azıcık tanıyanlar şehire uzak bu stada milletin koşa koşa gitmeyeceğini bilir....
                              Madem alıntı var cevap verelim.

Trabzon insanının bu herşeyin dibinde olma isteği algısını kırmak bile başlı başına

hizmettir şehire...

Büyükşehirlerde bir yere gitmek için saatlerini veren insanlar varken.

Trabzon'da maksimum uzaklık 1 saati bulmak hiçbir iki yer arası.

Böyle bir avantaj varken herşeyi tek yer toplamak şehircilikten uzak bir yaklaşım...
                              Soğuk diyorsunuz ya... İyi madem sahilde hiçbir yer olmasın... Ayrıca modern bir stadyumda dört bir tarafı kapalıyken şuan mevcut staddaki soğuğu bile görmezsiniz emin olun...

Sevgiler...

Cevap kabul etmiyorum. Cevap da vermeyeceğim. Bu size özgü bir durumdur.

Diğer arkadaşları kapsamaz.
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

stadyum full çekecek...

Madem alıntı var cevap verelim.

Trabzon insanının bu herşeyin dibinde olma isteği algısını kırmak bile başlı başına

hizmettir şehire...

Büyükşehirlerde bir yere gitmek için saatlerini veren insanlar varken.

Trabzon'da maksimum uzaklık 1 saati bulmak hiçbir iki yer arası.

Böyle bir avantaj varken herşeyi tek yer toplamak şehircilikten uzak bir yaklaşım...
                                Soğuk diyorsunuz ya... İyi madem sahilde hiçbir yer olmasın... Ayrıca modern bir stadyumda dört bir tarafı kapalıyken şuan mevcut staddaki soğuğu bile görmezsiniz emin olun...

Sevgiler...

Cevap kabul etmiyorum. Cevap da vermeyeceğim. Bu size özgü bir durumdur.

Diğer arkadaşları kapsamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim