Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence olayı sadece tek yönlü değerlendiriyorsunuz, Bursa hek ekonomik açıdan hem de kültürel açıdan Trabzon'dan son derece üstün.Olayı sadece taraftar boyutuyla değerlendirmemek lazım.Bursa'ya yeni bir stadyum yapılması açıkçası benim zoruma gitmiyor, sayısı da benim için hiç önemli değil.Sırf stadyumun kapasitesi için de sidik yarıştırmaya hiç gerek yok.
    evet ekonomik açıdan sana katılıyorum ama kültürel ve tarih açısından sana katılmıyorum TRABZON kentinin tarihi kimi tarihçilere göre anadolu coğrafyasının en eski yerlerinden biri oldugu söylenmekte kültürel olarak ise bursa bizim yanımıza bile yaklaşamaz. busranın stadyumun yapılması benim de zoruma gitmez sonuçta ülkemizin her ilinde böyle güzel stadlar olmalı ama kapasite meselesinde ise bursanın bizden fazla olmasını ben kendime yediremem açıkçası....
    En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 20:38.
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu arada bursa'nın 45bin'i doldurabileceğini sanmıyorum. adamlar 5 liraya bilet satıp ancak dolduruyorlar. bursa halkı bedevayı sever. forma bile almazlar doğru dürüst. üstlerindekiler çakma. ilave edeyim dedim...
      Biz ne kadar takımımıza bağlıysak onlarda okadar bağlı takımlarına.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• foto uşaklar ?
        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sevgili BordoMavi.Net üyeleri;

Nisan ayından beri yaşanılanlar hepimizin üzerinde gerginlik oluşturdu farkındayız. Trabzonspor’un menfaatlerinden ziyade kendi siyasi menfaatlerinin peşine düşen, kendi menfaatleri uğruna Trabzonspor’un hakkının göz göre göre yenmesine seslerini çıkartmayanları bir kenara yazarak, siyasi başlıkları kapatıyoruz.

Başlıkları kapatmak, forum üyelerinin özgür düşüncelerine pranga vurmak bizim arzumuz ve tarzımız değil. Ancak burası Trabzonsporluların forumu ve buradaki tartışmaların sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi, bir ve bütün olarak Trabzonspor camiasına katkıda bulunmasını sağlamak bizim görevimiz. Siyasetin spora olan bölücü etkisini bir kez daha hep beraber görmüş bulunmaktayız. Bu durumun üzerine birde maalesef tartışma kültürümüz istenilen düzeyde olmayışı forumumuzu çığrından çıkmasına sebep olmuştur.

İyi niyetle yazılmış mesajlar mutlaka vardır ve sayıları çok da fazladır. Ancak bazı mesajlar konunun gerçek amacından çok çabuk saptırmakta ve forum üyeleri arasında hakaretlere varan bir tartışma ortamı oluşturmaktadır. Böyle bir ortam, böyle bir forum hem Trabzonsporlulara yakışmamakta hem de özgürce tartışmak için ideal bir platform oluşturmamaktadır.

Artık mevcut duruma izin vermemiz söz konusu değildir.

Dileriz ki, BMN olarak 12 yıl boyunca ihlal etmediğimiz malesef istemeyerek son haftalarda dahil olduğumuz siyasi konularda adı Trabzonspor’la anılan hiç bir kişi yada kurum için bir daha böyle başlıklar açılmaz.

Anlayışla karşılayacağınızı ve benzeri başlıkları açmayacağınızı umuyor, şimdiden teşekkürler ediyoruz.

“ Her zaman önce Trabzonspor” diyen Trabzonsporlulara saygı ve sevgilerimizle.
          Göz ardı edilmesin lütfen.
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet ekonomik açıdan sana katılıyorum ama kültürel ve tarih açısından sana katılmıyorum TRABZON kentinin tarihi kimi tarihçilere göre anadolu coğrafyasının en eski yerlerinden biri oldugu söylenmekte kültürel olarak ise bursa bizim yanımıza bile yaklaşamaz. busranın stadyumun yapılması benim de zoruma gitmez sonuçta ülkemizin her ilinde böyle güzel stadlar olmalı ama kapasite meselesinde ise bursanın bizden fazla olmasını ben kendime yediremem açıkçası....
            Trabzon'un tarihi nereye dayanırsa dayansın, o günlerden bugüne ne kadar tarihi eser kalmış bence sen onu söyle.Bursa sonuçta Osmanlı Devleti'ne başkentlik yapmış bir şehir, ben iki kere Bursa'ya gitme fırsatı yakaladım, ekonımik farkı inkar eden çarpılır zaten, ama bence hem kültürel hem de tarihi anlamda da Bursa Trabzon'dan çok daha üstün.

Yorum

• Akyazıyı sanırım ilk defa dolgudan sonra gördüm.

Gerçekten çok büyük bir alanı doldurmuşlar

Akyazı dolgu videosu (01.06.2011 )

Tv Bordomavi. 7.814 beğenme. Tv Bordomavi ,Yayınlarını internet üzerinden yapan televizyon kanalı http://www.tvbordomavi.co
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Akyazıyı sanırım ilk defa dolgudan sonra gördüm.

Gerçekten çok büyük bir alanı doldurmuşlar

Akyazı dolgu videosu (01.06.2011 )

http://www.facebook.com/TvBordomavi
                Biraz daha zorlasalar Rusya ile birleşebilirdik
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Şu bahsettiğiniz videoyu ben bulamadım, direkt linkini verebilir misiniz ?

Yorum

Şu bahsettiğiniz videoyu ben bulamadım, direkt linkini verebilir misiniz ?
                    Tabiki ;

Yorum

• Bu çekim yaptığınız yer yörük çadırı denilen yer mi, ben de salı günü Akyazı'ya fotoğraf çekmek için gideceğim bir aksilik çıkmazsa, şu tepelere falan çıkma imkanım var mıdır acaba.

Yorum

• Sıradaki proje ne zaman gelecek merakla bekliyoruz.
                        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Bu çekim yaptığınız yer yörük çadırı denilen yer mi, ben de salı günü Akyazı'ya fotoğraf çekmek için gideceğim bir aksilik çıkmazsa, şu tepelere falan çıkma imkanım var mıdır acaba.
                          Evet Yörük çadırından çekim yaptım , fotoğrafta çektim aslında ama arkadaşın telefonunda kaldı.

Çok ilerleyeceğini düşünmüyorum salı gününe kadar çünkü çalışma yok sayılır.

Yorum

Dolgu alanından En yeni görüntüler

Yorum

Doldurulan yerin genişliği umduğumdan çok çok fazla. Oraya stadyum hatta 2 stadyum sığar zannedersem. Ben mi yanlış gördüm...
                              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• yav cidden ne kadar dolmuş öyle orası ağzım açık kaldı. eğer dolgu yavaşlamasaydı yarılamışlardı
                                En son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 22:10.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim