Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sanayi sitesinde yapılacak kamulaştırma daha fazla olur. şu anki yerin etrafında kamulaştırma yapsınlar stadı aynı yre diksinler... Bursalılar aynı bu şekilde yaptırıyorlar..
    t @Selim_Turan

Yorum

• Bu arada "On binlerin karaya ayak bastığı yer" denirken ne kast ediliyor?
      t @Selim_Turan

Yorum

• akyazi olmayacaksa kesinlikle avni akerde israr edilmesi gerek.
        Bende stadin sehirin icinde olmasindan yanayim.

Yorum

• Akyazı yapılmalı.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Akyazı yapılmalı.
            Masal 61
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Masal 61
              Biraz açarsam yapılacaksa Akyazı yapılmalı demek istedim.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada "On binlerin karaya ayak bastığı yer" denirken ne kast ediliyor?
                Şu linkte cevabı bulabilirsin Helen askerlerine deniyor On binler.

http://www.habule.com/Trabzon/trabzonun_tarihi.htm
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• bakan bey sana sakaryadan nasıl sesimi duyurabilirimki yazıklar olsun yazık sana kalıbına aklıma neler geliyorda neyse konyadan aday ol bilmem trabzondaki halk sana oy atarmı bilmem....
                  ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• arkadaşlar monopoly türkiyede çok geride kalmışız oy verin lütfen;https://www.turkiyeoyveriyor.com/index.aspx
                    sadece 2 dk ayırın...
                    Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Stat Akçaabat tarafında olmalı bence, çünkü Trabzon'a gelen rakip havaalanından örneğin Rize'de otelde kalıp Trabzon'umuza girmeden stada gidebilmemeli!!!
                      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aslında Forum Avm'nin yeri en ideal stad yeriymiş.
                        "On binlerin karaya ayak bastığı yer" olarak bilinen bu yere anıtlar kurulu yıllarca çivi çaktırmadı.Onganların arazisi
                        olarak da bilinen bu yer,Karadeniz sahil yolu geçtikten sonra Hollandalılara verilerek Forum Avm kuruldu.
                        Alışveriş Merkezi 100 milyon euroya mal olacak

TRABZON'un Değirmendere semtinde Karadeniz Sahil Yolu kenarında yapımı tamamlanmak üzere olan Forum Trabzon Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Multi Turkmall’ın Forum Bornova - İzmir, Forum Mersin ve Forum Çamlık - Denizli’den sonra tamamlanan dördüncü projesi olacak.

Yapımı 16 ay süren Forum Trabzon Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 34 bin 500’ü mağaza, 4 bini hipermarket, 5 bini yapı market, 2 bin 200’ü restoran, 3 bini sinema, bin 800’ü park alanı ve 500’ü eğlence alanı, geri kalanı da yeşil alan ve park olmak üzere toplam 100 bin metrekarelik inşaat alanı üzerine kuruldu. 45 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip merkezde, ulusal ve uluslararası yaklaşık 170 marka yer alacak.

Migros ve Koçtaş’ın yanısıra Boyner, TeknoSA, Marks&Spencer, YKM Sports, L.C. Waikiki gibi mağazaların da bulunacağı Forum Trabzon Alışveriş Merkezi’nde 8 salonlu Cinebonus Sinemaları da yer alacak.

Yatırımın Trabzon’a getirilmesinde en büyük etkenlerden biri olan Multi Turkmall CEO’su Trabzonlu Levent Eyüboğlu, alışveriş merkezine toplam 100 milyon euro harcanacağını ve Karadeniz’in en önemli alışveriş merkezi olacağını söyledi.

Forum Trabzon’un konsept tasarımını Hollandalı T-T Design, mimarisini Portekizli CPU Architects ve Türkiye’den Arup Mühendislik geliştirirken, merkezin yapımını üslenen Nata- Yorum’un sahiplerinden Tufan Aydoğdu ise, AKP Trabzon Belediye Meclis üyesi ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak’a yakınlığı ile biliniyor. Yıllık 10 milyon ziyaretçi sayısına ulaşmayı hedefleyen Forum Trabzon’un, yaklaşık 2 bin kişiye istihdam olanağı sağlayacağı da ifade edildi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9233584.asp 21 Haziran 2008

2 sorum olacak:

1- Hüseyin Avni Aker Stadı verilse, örneğin yıkım işini de belediye üstlense, arazi için 100 milyon € verilir mi? Veya üstüne yapılacak bina dışında kaç milyon € elimize geçer? Bu meblağ yeni stadyuma yetmez mi?

2- 100 milyon € harcanarak yapılan Forum Trabzon, 2 bin istihdam, dükkan sahipleri vs. Hüseyin Avni Aker'in AVM yapılmak amacıyla verilmesinden ne kadar hoşnut olur?

Forum Trabzon'u hedef aldığım sanılmasın. Sadece bu olayın birçok farklı yönü olduğunu anlatmaya çalışıyorum ve sorular sorup cevaplar bulmaya çalışıyorum

Ek: Haberin sonundaki yorumu sonradan farkettim. Açıkçası ne yapacağımı bilemedim. Şahsen ben öyle birşeye ihtimal vermiyorum, bilinmesini istedim. İstenirse silebilirim ya da Bmn yöneticileri silebilirler.

Herkese hayırlı geceler
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 18.02.2010, 02:27. Sebep: Ek
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yukarıdaki yazıda hata var 2.200 restoran 3.000 sinema bu ne ?
                          u will need justice at the end..

Yorum

• Sana tamamen katılıyorum. Trabzon 21. yüzyılın çok ama çoooooooooooooooook gerisinde kalmış bir şehir. İleriyi görmeliyiz arkadaşlar. Yeni üniversitelere, yeni kütüphanelere, yeni yollara, yeni ulaşım şekillerine, yeni yerleşim yerlerine ihtiyacımız var. Dolmuş ile ulaşım hem pahalı hem de kullanışsız. Trafik sorununun çözümü ancak toplu taşıma araçlarının kullanımı ile çözülebilir. Şöyle düşünelim. Trabzonda 1000 tane dolmuş varsa, bunun maliyeti halktan karşılanır. Neden ben Trabzon'daki şöförleri bakmakla sorumlu olayım? Bu mahalle bakkalıyla aynı mantık.

Yeni üniversitelerin açılması ile nüfusun artması ekonomiyi de canlandıracaktır ancak ufak bir sorunumuz var. Trabzon'da üniversite gençliğinin ihtiyacını karşılayabilecek bir eğlence sektörü yok. Bu da çok büyük bir sorun. Yerel halkın baskısı nedeniyle kalkınamadığımız ortada. İnsanların yeniliklere açık olması gerekiyor

Yorum

• Tufan Aydoğan'ın Necmettin Aytekin'le ortak şirketi NATA.İsim-soyisim baş harfleri..
                              Necmettin Aytekin,Trabzonspor yöneticisi zaten.Tufan Aydoğan için ise yorum yapmak istemiyorum.

Avni Aker'in yeri 100 m euro eder mi;Bu Hollandalı şirket Ongan arazisine ne kadar verdi bilmiyorum ama 100 m euroluk yatırım yapmış üstüne.
                              Avni Aker'in yeri ne kadar eder;Açıkçası bilemiyorum.Yalnız;Bu Forum Avni Aker arazisi üzerine kurulsaydı çok daha fazla gelir elde ederdi.
                              Tekel binası yerinde kurulan AVM,Avni Aker'e çok yakın.TOKİ stadı alıp buraya da AVM kurmaya kalkarsa bir kere Trabzon bu kadar AVM'yi kaldırmaz.Zaten,Şana'da Cevahir'in kurduğu bir tür AVM daha Mayıs ayında açılacak.Atapark da yazın açılacak.
                              Bence böyle bir olasılık yok.

Avni Aker'in yeri çok değerli bir yerdir arazi olarak.Ayrıca bu bölgenin Trabzon futbolunda manevi değeri vardır.
                              Kavakmeydan şehrin nüfus yoğunluğunun fazla olduğu bir yerdir ve Trabzon'un 2. merkezidir.

TOKİ stadı alırsa buraya ne yapar merak ediyorum.
                              Gönlümden geçen,Avni Aker'in yıkılıp aynı yerinde inşaa edilmesidir.

Ticari manada ise bu aşamadan sonra Avni Aker'in yeri rantabl olmayabilir.
                              Herkese Merhaba

Yorum

• avni akeri yıkıp yeniden yapmak en doğrusu .tabi kavgayı gürültüyü bırakıp bunu düşünürsek...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim