Bursa Atatürk Stadı'na ilk kazma vuruldu!
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
varya en sonunda alıp elime silahı ne faruk özak bırakcam nede gümrükçüoğlu ne de erdoğan bayraktar. ulan bursa nın ne özelliği var? hayatlarında uefa ya katılamamış bir takım şehrin markasıymış :@ ama faruk çelik yaptı oraya stadı. trabzona neden yok? işte 29 marttan önce 61 proje zihniyeti yüzünden. 61 proje dediler hangisi gerçekleşti?? 60 projeyi alsın stadı yapsın yeter. ulan kaç yıldır stad yapılcak bize!! yeter artık!! arkadaşlar miting yapalım hemde öyle küçük çaplı değil trabzona yamuk yapanın sonunun ne olacfağını gösterelim!!Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbulYorum
-
"Bu büyük adımı Belediye olarak attık çünkü bu Bursa için atılması gereken bir adım."
Bursa Belediyesini takdir ediyorum, Trabzon Belediyesine sevgilerimi (!) yolluyorum...Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbulYorum
-
-
-
Beyler, sadri başkanın Erdoğan Bayraktar ile ilgili açıklamasını okudunuz,başkan," erdoğan bayraktar trabzonlu ama gs kongre üyesidir" diyor. Evet Toki başkanı Trabzonlu Erdoğan Bayraktar Gs kongre üyesi ve biz bu adamdan stad konusunda yardım bekliyoruz. Aman, üstü kalsın...Gitsin bir de kombine alsın ultra aslan tribününden tam olsun bari.
Hep demişimdir, trabzonsporlu olmadıktan sonra Trabzonlu olsan ne fark eder ki!avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.Yorum
-
önce kayseri, şimdi bursa, trabzon da ise hala ses yok bakın görün bursa ve kayseri sırf bu stadlar sayesinde daha da büyüyecekler trabzon çok geride kaldı bu işte...TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum