artık yağmurluklarla ve düşük bir ambiyansla yola devam...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
doğruca rizenin yeni stadyumunun yolunu tutar trabzonspor ve bu ayıpta trabzonsporlu spordan sorumlu devlet bakanımıza yeter bi ömür boyu şeref madalyası gibi boynunda taşır artık. benim anlamadığım seçimlerde iktidar partisine oy verdi bu milleti trabzonda bakanımızda koyu bir trabzonsporlu e bu şartlar altında bile hala stad olayı çözülemiyorsa ve yeni bir stat trabzonspora kazandırılamıyorsa biz hangi şartlarda stad sahibi olacağız yazıklar olsun yukarıda adı geçenlere ne diim başkaForum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
Yorum
-
Adam ne yapsın faruk imza atmayıncaİlk olarak Karadağ06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya yeni stadı geçtim de hani üstü kapanacak tı projeler inceleniyordu
yapma be Sadri başkan sende mi?
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
hep faruk yüzünden at imzayı görelim ne kadar trabzonsporlu olduğunu...En son Mustafa ÖZDEMİR tarafından düzenlendi; 15.06.2009, 21:25.
Yorum
-
harbi bende merak ediyorum iste sana firsatİlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehep faruk yüzünden at imzayı görelim ne kadar trabzonsporlu olduğunu...
Yorum
-
İlk olarak melan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene olurs olsun o stadın üstünü kapacaklar belki kale arkalarıyla maraton ve şeref türübününüde birleştirecek üzüldüğüm nokta trabzon gibi dinamik bi şehire adam gibi 2 katlı 35 bin kişilik kutu gibi bi arena yapamıyorlar.
şöle rakip takımı baskı altına alacak bi stad yapılsa fena mı olurdu_
Yorum
-
iyi fikir rizeyide kazanmis oluruz bu aradaİlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş doğru söylüyor bizim stadımız yapılmayacaksa maçlarımız Rize nin stadında oynanabilir.En azından daha fazla ses çıkar.
ben onlari hep fbli zannediyorum[T][S]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum