Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• artık yağmurluklarla ve düşük bir ambiyansla yola devam...

Yorum

• doğruca rizenin yeni stadyumunun yolunu tutar trabzonspor ve bu ayıpta trabzonsporlu spordan sorumlu devlet bakanımıza yeter bi ömür boyu şeref madalyası gibi boynunda taşır artık. benim anlamadığım seçimlerde iktidar partisine oy verdi bu milleti trabzonda bakanımızda koyu bir trabzonsporlu e bu şartlar altında bile hala stad olayı çözülemiyorsa ve yeni bir stat trabzonspora kazandırılamıyorsa biz hangi şartlarda stad sahibi olacağız yazıklar olsun yukarıda adı geçenlere ne diim başka
      Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• ah faruk ah

Yorum

• ya yeni stadı geçtim de hani üstü kapanacak tı projeler inceleniyordu
          yapma be Sadri başkan sende mi?
          .:'TraBz0nSp0r':.
          X ANTİ istanbul X

Yorum

• İlk olarak Karadağ06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya yeni stadı geçtim de hani üstü kapanacak tı projeler inceleniyordu
            yapma be Sadri başkan sende mi?
            Adam ne yapsın faruk imza atmayınca
            Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• ne olurs olsun o stadın üstünü kapacaklar belki kale arkalarıyla maraton ve şeref türübününüde birleştirecek üzüldüğüm nokta trabzon gibi dinamik bi şehire adam gibi 2 katlı 35 bin kişilik kutu gibi bi arena yapamıyorlar.

Yorum

• hep faruk yüzünden at imzayı görelim ne kadar trabzonsporlu olduğunu...
                En son Mustafa ÖZDEMİR tarafından düzenlendi; 15.06.2009, 21:25.

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hep faruk yüzünden at imzayı görelim ne kadar trabzonsporlu olduğunu...
                  harbi bende merak ediyorum iste sana firsat

Yorum

• İlk olarak melan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne olurs olsun o stadın üstünü kapacaklar belki kale arkalarıyla maraton ve şeref türübününüde birleştirecek üzüldüğüm nokta trabzon gibi dinamik bi şehire adam gibi 2 katlı 35 bin kişilik kutu gibi bi arena yapamıyorlar.

şöle rakip takımı baskı altına alacak bi stad yapılsa fena mı olurdu_

Yorum

• Bu saatten sonra hiçbir şey yapılmayacaktır arkadaşlar.

Yorum

• Lig hangi tarihte başlıyor ?
                        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Arkadaş doğru söylüyor bizim stadımız yapılmayacaksa maçlarımız Rize nin stadında oynanabilir.En azından daha fazla ses çıkar.
                          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaş doğru söylüyor bizim stadımız yapılmayacaksa maçlarımız Rize nin stadında oynanabilir.En azından daha fazla ses çıkar.
                            iyi fikir rizeyide kazanmis oluruz bu arada
                            ben onlari hep fbli zannediyorum
                            [T][S]

Yorum

• arkadaslar yönetime güvenelim.. Stad yapilir bundan eminim.. Kapasite 33000 e cikacak diye biliyorum ben..
                              Trabzonspor 1967

Yorum

• 7.8.09 basliyacak diye duydum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim