Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
valla ben denizin doldurularak üstüne stad yapılmasına karşıyım anlamsız yere o kadar para harcanmamalı..eğer stadı içeriye yaparlarsa şehirde biraz nefes alır sıkıştı kaldı 100 metreye..hem ben söyliyim dedim bu orjinal fikrimi belki duyan olur da yapar çünkü bnde o kadar para yok ben yapamam

HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...Yorum
-
ya harbiden yeter artık milletin alay konusu olduk bee.Tamam stad yapmayacaksınız onu anladık bari stadımızı modernleştirin üstünü kapatın YETER ARTIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk NowitzkiYorum
-
Yenisi derken eskisindende olacaz kapatın artık şu stadın üstünü yoksa ilk seçimlerde siz zaten kapanacaksınız Trabzonda ...Yorum
-
Arkadaşlar Faruk Özak saat 17.30 da ntv spor da canlı yayında.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
-
Evet. Secim esnasinda Stadyumdan bahsediliyor hatta nasil bir stad olacagi anlatiliyor fakat secildikden sonra basliyorlar yok kanunen yasak, mümkün degil, cok pahali, dolgu olmaz yasak, ... madem olmuyor niye önce arastirilmiyor... hep yalan.Yorum
-
-
şehir için uygun olan stadlar 4,5 olabilir.Çünkü yerden yukarı doğru genişliyor 8 de biraz görüme öyle gözüktü ama tam anlayamadım.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
bekir kardeş seni birileri keşfetmeli bence
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum