Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    buraya sivasin stad yapacagi haberlerini eklemessek iyi olur bence...burasi bizim stad yerimiz icin konustugumuz baslik....gerci hic gelisme olmadigi icin sizlerde haklisiniz..belediye baskanina bir ziyaret yapip , kaderinin bu stad isinde oldugunu aciklamamiz lazim
    Trabzonspor harici statyum ile alakalı haberleri vs burada paylaşabiliriz.
    Türkiye Ligleri Stadyum İnşaatları
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Avni Aker'de UEFA incelemesi

UEFA Delegesi David Petriashvili, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Turkcell Süper Lig'de 3. sırada olan ve gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmak isteyen Trabzonspor'un maçlarını yaptığı Hüseyin Avni Aker Stadı, UEFA'nın denetiminden geçti.
      UEFA Delegesi David Petriashvili ile Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri Aydın Güvenir, Muhammet Sağlam, Hasan Gençoğlu, Necdet Kırhan Yazıcı, kulüp idari koordinatörü Burhan Cahit Erdem, stadyum müdürü Faik Karagüzel, bilgi işlem müdürü Hüseyin Al ve profesyonel işler sorumlusu Aysun Karahasanoğlu'nun ziyaret sonrası değerlendirme toplantısı yaptığı bildirildi.

Yapılan bu değerlendirme toplantısı sonucu eksiklerin belirlenerek rapor halinde bordo-mavili kulübe sunulduğu kaydedildi.
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• 2010 dünya basketbol şampiyonası 2011 erzurum kış olimpiyatları ve 2011trabzondaki gençlik olimpiyatı.. bu kadar orgnizasyon üst üste gelirse tabi aksamalar olur... yetiştirilmeside zordur bu saatten sonra... hayırlısı artık...
        TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar kimseye stadyum yapıldığı falan yok...Sadece ufak bir proje çizilmiş...Proje bile değil zaten ufak bir resim...
          ufak bir resimmi senin dünyadan haberin yok 3 proje hazırlandı ve bu projeler halka sunuldu en cok oy alan yapılacak hey gidi heyy bee biz daha denizemi karayamı yapılacak onu tartısalım ........................

Türkiye gündeminden son dakika haberleri, Dünyadan flaş gelişmeler, Ekonomi dünyasından en yeni haberler, Günün en önemli gazete haber başlıkları ve daha fazlası Milliyet'te!
          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ufak bir resimmi senin dünyadan haberin yok 3 proje hazırlandı ve bu projeler halka sunuldu en cok oy alan yapılacak hey gidi heyy bee biz daha denizemi karayamı yapılacak onu tartısalım ........................

http://www.milliyet.com.tr/content/g...54#galeriStart

arkadaşım biraz sabret bizimkiler yakında havaya yapıcaklarmış ne denizi ne karasıı....

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avni Aker'de UEFA incelemesi

UEFA Delegesi David Petriashvili, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Turkcell Süper Lig'de 3. sırada olan ve gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmak isteyen Trabzonspor'un maçlarını yaptığı Hüseyin Avni Aker Stadı, UEFA'nın denetiminden geçti.
              UEFA Delegesi David Petriashvili ile Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri Aydın Güvenir, Muhammet Sağlam, Hasan Gençoğlu, Necdet Kırhan Yazıcı, kulüp idari koordinatörü Burhan Cahit Erdem, stadyum müdürü Faik Karagüzel, bilgi işlem müdürü Hüseyin Al ve profesyonel işler sorumlusu Aysun Karahasanoğlu'nun ziyaret sonrası değerlendirme toplantısı yaptığı bildirildi.

Yapılan bu değerlendirme toplantısı sonucu eksiklerin belirlenerek rapor halinde bordo-mavili kulübe sunulduğu kaydedildi.
              tespit edilen eksiklikler neler bilgisi olan varmı , ne tür düzenlemeler yapılması istenmiş mesela. çatıyı muhakkak istemişlerdir
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• tokı teklfi bile sunmuş sivasspor yönetimine...

Yorum

• burası bence mükemmel

İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  trabzonda arazı sorunu var dıyolar acaba haluk ulusoy tesıslerının arazisine stat yapılamazmı hem merkeze yakınmış akyazıdan daha yakın hemde büyükmüş trabzondakı arkadaşlara soruyorum bır cevap lüt
                  ben de 23 nisan tatilinde memleketim trabzondaydım ve haluk ulusoy tesislerinin yanında bulunan itfaiye ve belediye su işlerinin bulunduğu alana gidip stad yeri varmı yokmu diye baktım ve gördümki 5 stad yapılacak yer var.

Şimdiki stadın yerinede bence yerin altına alışveriş merkezi üstüne ise yani zeminle sıfır olacak şekilde park. böylece şehrin içinde de nefes alınacak yer yaratılmış olur.

akyazıya ise dysneyland tarzı eğlence merkezi yapılsın.

Yorum

• stad icin akcaabat da dami bos bir arazi yok ???
                    ihsanbayran

Yorum

• Adamlar yapmıyo işte ne denize nede karaya...O kadar şehire yapıyolar ama trabzona yapmıyolar neden yapmıyorlar anlamıyorum bunu yok kriz var yok bu var ee bu kriz sade trabzonamı var...Denizde maliyeti çok oluyomuş ee çok oluyosa karaya niye yapmıyon...

Ah bir zengin olsam yaparım o stadı hemde en güzelini açılışında ne belediye başkanını ne bakanı nede başbakanı çağırırım....

Yorum

• İlk olarak farukdayi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        4734 sayılı kanuna bakarsak Bütçe yani ödenek ayrılmadan İhale sürecinin başlatılamayacağını açıkca görürüz..Dolayısıyla Ayrılan ödenek 40 milyon TL gençlik ve spor il müdürlüğünün hesaplarına geçtiği andan itibaren veya ihale kanununda aşan limitler dahilinde bunu gençlik spor genel müdürlüğünün de belki bi ihtimal düzenlemesi mümkündür..
                        dolayısıyla ödenek ayrılması ve bunun ilgili kurumun hesabına geçmesiyle ihale süreci başlatılır..Bu sadece Trabzon gençlik ve il spor müdürlüğünün değil tüm kamu kurumlarının uyguladığı ve uyması zorunlu kanun hükümlerindendir..
                        inşallah yeteri kadar açıklayıcı olmuştur
                        Yanlış. GSGM'nin 2009 yılı tavan bütçesi 150 milyon Liradır. Bunun 10 milyonu kamulaştırma ödeneğidir. Geriye kalan ödenekten 90 milyonluk kısmı Erzurum'a, 8 milyon 600 binlik kısmı Trabzon'a ayrılmıştır. Trabzon için bundan önceki yıllarda 13 milyon 400 binlik bir ödenek ayrılmıştı zaten. Yani bu sene sonuna kadar 22 milyon Lira toplam harcama yapılmış olacak. 2011 Oyunları için Trabzon'a aktarılacak ödenekler toplamı ise 90 milyon Lira'dır. 90-22=68 milyon Liralık ödenek önümüzdeki iki sene zarfında çıkacaktır. Büyük olasılıkla 2010 yılında 50 milyona yakın ödenek çıkacaktır.

Yorum

• biz anca avnı akere modifiye cekeriz bu kafayla ...
                          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yanlış. GSGM'nin 2009 yılı tavan bütçesi 150 milyon Liradır. Bunun 10 milyonu kamulaştırma ödeneğidir. Geriye kalan ödenekten 90 milyonluk kısmı Erzurum'a, 8 milyon 600 binlik kısmı Trabzon'a ayrılmıştır. Trabzon için bundan önceki yıllarda 13 milyon 400 binlik bir ödenek ayrılmıştı zaten. Yani bu sene sonuna kadar 22 milyon Lira toplam harcama yapılmış olacak. 2011 Oyunları için Trabzon'a aktarılacak ödenekler toplamı ise 90 milyon Lira'dır. 90-22=68 milyon Liralık ödenek önümüzdeki iki sene zarfında çıkacaktır. Büyük olasılıkla 2010 yılında 50 milyona yakın ödenek çıkacaktır.
                            arkadaşım rakamlara takılı kalma
                            üç beş milyonun lafı bile olmaz ki ben rakamlar konusunda fikir sahibi değilim.sadece arkadaşların yapılacak kamulaştırma ile iligili süreç hakkında fikir söyledimonların bahsettiği rakam üzerinden yola çıktım...Bütçe kesin ve nettir..hiçbir şekilde en fazla şukadar bu kadar olu diye bir ifade de bulunulamaz..gençlik spor müdrlüğüğünün bütçesi ya 150 dir yada değildir.tavan bütçe taban bütça kavramları kullanmak yanlış olur
                            senin sözlerine bakarsak 8600 bin lira ayrılacak.geçmiş yıldan 13 400 bin lira ödeneği vrsa hesabındaysa o bütçe ile ihale hemen yapabilir..ben bunu anlatmak istiyorum..ödenek gelmeden ihale yapılamaz...
                            yinede rakamlar için teşekkür ederiz
                            bizi aydınlattın
                            "Ne kadar,mantığım seninle olmayacağını söylüyor olsada; kalbim senin için atıyor, ne beni ne de beynimi dinliyor ...biricik aşkım TrabzonSpor..." f.d.

Yorum

• İlk olarak taneraydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben de 23 nisan tatilinde memleketim trabzondaydım ve haluk ulusoy tesislerinin yanında bulunan itfaiye ve belediye su işlerinin bulunduğu alana gidip stad yeri varmı yokmu diye baktım ve gördümki 5 stad yapılacak yer var.

Şimdiki stadın yerinede bence yerin altına alışveriş merkezi üstüne ise yani zeminle sıfır olacak şekilde park. böylece şehrin içinde de nefes alınacak yer yaratılmış olur.

Gündeme getirdin yeri önceden forumda tartışmak üzereydik arkadaşım ama kimse fazla durmadı üzerinde. Dedin gibi 5 stad sıgar oraya ama yönetimin hic gündemine gelmedi. Nedendir bilemeyiz tabiki. Şehire yakın oldundanmı yoksa farklı bi nedenlerden dolayımı bilmiyoruz ama yönetimin kulanı bu yerle cınlatmak lazım diye düşünüyorum. BARIŞ arkadaşım eger bu yazıyı okursan oraya bi stad monte eyle hemen yönetime gönderelim Güveniyoruz sana yaparsın

Yorum

• İlk olarak taneraydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunun için birinin bir proje üretip kamuoyuna sunması lazım. bunun için de mehmet özhaseki veya mustafa sarıgül gibi bir belediye başkanı lazım. saplanmışız bir akyazıya gidiyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim