Stad işimiz zora girdi sanırım devlet ilgilenmiyor !
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Türkiyede ki bütün stadlar şehir içinden kalkmalı bu benim görüşüm.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
Yorum
-
arkadaşa aynen katılıyorum. eğer şehrimizi büyük bir şehir olarak görmek istiyorsak böyle büyük yapıların şehir dışında olmasına alışmamız lazım. trabzon artık küçük bir şehir değil. stad işide devletsiz zor olacak gibi. mehmet atalay daha çok ısrarcı olmalı bu konuda.YA SEV YA TERKETYorum
-
Merkezden Akyaziya kadar nekadar sürer senin tahmini görüsüne göre...
-araba
-dolmus
-benim gibi güzel havada yürümeyi sevenler icin
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
özel araban varsa ve yeni sahil yolundan gidersen maksimum 5 dakika.
araban yoksa, dolmuş şoförünün insaniyetine bağlı olarak 5-15 dakika arası değişir. ama maç günü dolmuşlar dolacağı için yolcu bekleme olmayacaktır, hatta dolmuşlar yeni sahil yoluna kayacaktır. çok fazla değişmez süre.
yürüyerek ne kadar sürer bilemiyorum.ama 1 saatte gidilir heralde.hava güzel olduğu zaman biz yürüycez mesela. sanki stad yapıldı da bi de yürümeyi planlıyoruz
Yorum
-
1 saat baya varmis benim gibi yürümeyi sevenler icin bile uzak gibi ama bos günlerde yürüyerek giderim(güzel havada tabi)özel araban varsa ve yeni sahil yolundan gidersen maksimum 5 dakika.
araban yoksa, dolmuş şoförünün insaniyetine bağlı olarak 5-15 dakika arası değişir. ama maç günü dolmuşlar dolacağı için yolcu bekleme olmayacaktır, hatta dolmuşlar yeni sahil yoluna kayacaktır. çok fazla değişmez süre.
yürüyerek ne kadar sürer bilemiyorum.ama 1 saatte gidilir heralde.hava güzel olduğu zaman biz yürüycez mesela. sanki stad yapıldı da bi de yürümeyi planlıyoruz

yani sehir disi okadar sayilmaz bence......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Gitme demek cok da Zor olmamaliYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum