Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Eski Trabzon cehennemi tribünlerde becekeliler gibi gol pozisyonunda şarkı söyleyerek olmuyordu. Atağa kalktık mı tribünler de imkan olsa futbolcuyla koşup şut atacak gibiydiler. Saha içinin yansıması Avni Aker'in tribünleriydi
İnşallah eski taraftar geri gelecek. İşte o zaman
Ola biz taa buradan nasıl bakacaz
Bakıncaya kadar bir iki foto ekleyinde hep birlikte bakalım
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
Resimlerden gordugumuz kadariyla kale arkasi tribunleri sahaya bayagi yaklasmis olacak. Aynisi birde maraton ve kapali icin olacak ki , bakin o zaman Avni Aker'de mac kaybediyor muyuz. Sadece tribundekilerin rakip takim futbolcularina bagirmasi yuzunden bile mac kazaniriz.
Ne hikmetse, yillar once bir Besiktas macinda sahaya isinmak icin cikan Cordoba'ya maratonun ust noktalarindan birisinin ' gol ye ula' diye bagirmasi geldi aklima
Yorum
-
-
Kaleye bu kadar yakın bi çılgınlar grubu düşünemiyorum
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
-
Yorum
-
23 resime bakın
arkadaşlar kapalıdaki direkleri kaldırdılarmı yoksa banamı öyle geldi,çözemedim valla
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,Yorum
-
kapalida direk mi vardi??http://www.haber61.net/image_gallery_detail.php?id=13
23 resime bakın
arkadaşlar kapalıdaki direkleri kaldırdılarmı yoksa banamı öyle geldi,çözemedim valla
TRABZONSPOR 1967Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum