Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 10 bin kişilik yapalım. Böylece stadı kesin doldururuz ve rahat ederiz
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu arada: Herhangi bir Stad Projesi varmi güncel Proje icin?
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Bu projenin öneminin farkına varamadığımızı düşünüyorum. Trabzon'da İstanbul gibi envai çeşit faaliyet yok. İnsanların tek hobisi, tek keyfi Trabzonspor nerdeyse. Kaldı ki İstanbul takımları ona rağmen stadlarını dolduruyor. Direk olarak nüfusla da ilgili bir konu değil. Orası insanları oraya çekebildiğiniz sürece haydi haydi dolar. Orda sırf stad olmayacak. Orası genişleyecek. Ayrı bir oyalanma, hobi, eğlence, iş vs merkezi olacak. Maksat bunun Trabzonspor etrafında şekillenmesi. Maksat şehrin potansiyelini, bölge kentlerin hatta ülkelerinin potansiyelini Trabzonspor olarak kontrol altında tutabilmemiz. Proje buna göre şekillendirilmeli.
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 25.09.2010, 14:43.
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu projenin öneminin farkına varamadığımızı düşünüyorum. Trabzon'da İstanbul gibi envai çeşit faaliyet yok. İnsanların tek hobisi, tek keyfi Trabzonspor nerdeyse. Kaldı ki İstanbul takımları ona rağmen stadlarını dolduruyor. Direk olarak nüfusla da ilgili bir konu değil. Orası insanları oraya çekebildiğiniz sürece haydi haydi dolar. Orda sırf stad olmayacak. Orası genişleyecek. Ayrı bir oyalanma, hobi, eğlence, iş vs merkezi olacak. Maksat bunun Trabzonspor etrafında şekillenmesi. Maksat şehrin potansiyelini, bölge kentlerin hatta ülkelerinin potansiyelini Trabzonspor olarak kontrol altında tutabilmemiz. Proje buna göre şekillendirilmeli.
          Renktaş düşüncelerin çok çok güzel ama hepsi ilerisi için bi temenni,yoksa senin hayaller olsa kim istemez ama cek-cak la bitiyor hepsi.Trabzonda tek tip TS eğlencesi var ve ortalama 9 bin kişi diyor resmi rakamlar,ilerde belki olacak ama olacak diye önümüzdeki 15-20 seneyi taput gibi bi stad da geçirmeyelim diye düşünüyorum,yoksa kim istemez 50 bin kişilik stadı ama ortada da bi gerçek var.
          10 bin gerçeği
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Belki de bu şehir neden sürekli göç veriyor diye bakmak lazım

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Renktaş düşüncelerin çok çok güzel ama hepsi ilerisi için bi temenni,yoksa senin hayaller olsa kim istemez ama cek-cak la bitiyor hepsi.Trabzonda tek tip TS eğlencesi var ve ortalama 9 bin kişi diyor resmi rakamlar,ilerde belki olacak ama olacak diye önümüzdeki 15-20 seneyi taput gibi bi stad da geçirmeyelim diye düşünüyorum,yoksa kim istemez 50 bin kişilik stadı ama ortada da bi gerçek var.
              10 bin gerçeği
              şu 10 bin gerçeği nerden çıktı, orasını anlıyamadım. 7 senedir maça gidiyorum, bunun son 3 senesinde o dediğiniz sayı önemsiz kupa maçlarının sayısıdır. artık insanlar kombine alıyor o dediğin sayı sıradan maçlar için tahminen 17 bindir. önemli maçlarda hep dolar, sadace sıkıntı kapalı tribün içindir oda olsun bilet fiyatlar pahalı, tribün kapasitesi 4-5 bin civarıdır zaten. lütfen çarpıtmayalım sayıları...

Yorum

• Göç ilgi merkezi, fırsat merkezi, kapital merkezi yaratamadığınız için olur. Bu bağlamda Akyazı projesi önemli bir proje. Bu projeyi kuş yapmak da elimizde, devasal hale getirmek de. Bunun için ben inanıyorum fırsatımız var ve bunun için gerekli girişimcileri aynı çatı altına toplamak lazım.

Ali Ağaoğlu'nun bugünlerde reklamı var. Boş bir arsaya gidip burdan havuz geçecek burda binalar yükselecek, şurada ise şunu yapacağız elektrik faturası az ödeyeceksiniz vs diyor. Adamın durduğu yer boş arsa. Dedikleri vaat. Ama Ali Bey potansiyeli görüyor, insanların geleceğini biliyor, dolaylı olarak paranın geleceğini biliyor, ona göre de işini projelendirip reklamını yapıyor. Boş arsadan..

İstanbul'a süpermarketler yapılırken herkes diyordu ki aman kim bunlara gider 3 km ötede hem bizim bakkal şuracıkta, veresiye de yaptırıyorum herşey de var... Süpermarketler boş kalır... Öyle mi oldu? Yoksa sonrasında kurulan AVM'ler boş mu kaldı? Köprüler gereksiz miydi? Şehirler böyle gelişiyor. Fikirlere saygı duyuyorum ama biraz daha yüksek hedefler belirleyip gelecekteki potansiyeli iyi görmemiz gerek. Böyle geldi böyle gider dersek gelişemeyiz
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 25.09.2010, 15:12.

Yorum

• Maraton 40 Kale arkaları 20 yap bak nasıl trıbun doluyor.
                  Su Bılet fıaytları bır Turkıyede Bukadar pahalı..

Italyada mesela Trıbun gelırlerını kulupler yok sayıyor Medet ummuyorlar..
                  ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• şu bir gerçek stadyumu yaptığımız yer dolgu alanı olacak. yapılan stadyum trabzon şehrinin yapısı itibari ile başka bir yere taşıma ihtimalide gözükmüyor. buraya yapılan stadyum çok uzun seneler kullanacağız
                    kapasitesi bu nedenle çok önemli. stadyum dolgu alanına yapılacağına göre öyle her istediğimiz zaman kapasite artışınada gidemeyecegiz. bu nedenle yapınan stadyum yapı itibariyle 60 bin kapasiteli olsun ANCAK bu kapasitenin 40 bini yapılsın geriye kalan kısmı ise istendiği zaman artırılsın bu sayde stadyumum bütünlügüde bozulmamış olur(sayılarla oynana bilir. bu benim öngörüm)

Yorum

• 10 bin falan cok abartili bir Rakam (gerci ben 3000 kisiye oynanan maclarida hatirliyorum.

Mavcut Stadimizin Kapasitesi 22bin civarinda ve bie yetmedigi bir gercek. Ama bizim su an 30-33 binin üstünde bir Ortalamaya oynayacagimizi düsünmek büyük bir Iyimserlik olur. Hele 5 sene sonraki sportif Durumumuzu bilmeden.

Önce bir Tribün ve aidiet Kültürü oturmasi lazim.

125 Liraya Kombine satilan ortamda "Fatihi almadiniz" diye Kombine almayan Zihniyet olduktan sonra, 40 bin ve üstü bence Abarti olur...
                      Trabzonspor

Yorum

• İtalya'da tribün kombine fiyatları. En pahalı kombine garip bir şekilde Catania'da. En ucuz kombineyi satan Udinese, işsiz olduğunu belgeyelerle ıspatlayan kale arkası kombinesini 40 euro'ya alıyor...

Italyada Yıllık kombıne fıyatları

Atalanta: 200 euro
                        Bari: 220 euro
                        Bologna: 200 euro
                        Cagliari: 200 euro
                        Catania: 295 euro
                        Chievo: 161 euro
                        Fiorentina: 255 euro
                        Genoa: 205 euro
                        Inter: 120 euro (2.kat)
                        Juventus: 265 euro
                        Lazio: 220 euro
                        Livorno: 190 euro
                        Milan: 130 euro (2. kat)
                        Napoli: 220 euro
                        Palermo: 170 euro
                        Parma: 150 euro
                        Roma: 235 euro
                        Sampdoria: 100 euro
                        Siena: 110 euro
                        Udinese: 140 euro
                        En son Napoli tarafından düzenlendi; 25.09.2010, 15:11.
                        KÜLTÜRÜ!

Yorum

• Sanki Sampdoria ve Siena daha ucuz gibi

Issizleri saymazsak
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak lazzist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu 10 bin gerçeği nerden çıktı, orasını anlıyamadım. 7 senedir maça gidiyorum, bunun son 3 senesinde o dediğiniz sayı önemsiz kupa maçlarının sayısıdır. artık insanlar kombine alıyor o dediğin sayı sıradan maçlar için tahminen 17 bindir. önemli maçlarda hep dolar, sadace sıkıntı kapalı tribün içindir oda olsun bilet fiyatlar pahalı, tribün kapasitesi 4-5 bin civarıdır zaten. lütfen çarpıtmayalım sayıları...
                            Travelair in 10 binlik stadının gerçeği idi o,yoksa ekstra ilgi ile Trabzon'da 30-35 bin gerçeği var bana göre.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Sende Kombıneyı boyle ucuz tut,ışsızlere %50 ınıdırım yap bak nasıl doluyor
                              KÜLTÜRÜ!

Yorum

• Ballast nedamin bize Uygn gördügü Stad.

Stadin Kapasitesi istege göre 28 binden 35 bine cikarilabiliyor.

32 binden 40 bine cikarilabilecek sekilde olmazmi mesela?

Bence ilk etapta gayet Makul duruyor.
                                En son izzet tarafından düzenlendi; 25.09.2010, 15:25.
                                Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X