Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sivas macinda sahit oldugum olay. maalesef 7 yas üstü cocuklari passoligsiz stada aldilar. cogu cocuk o yüzden oturmaya koltuk bulamadi. kameramanin yaninda dikilip izlediler... kural varsa, uygulamak icindir. bizim milletimiz nerde adami varsa isini halletmeye calisiyor maalesef.
    İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
    BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sivas maçında tribündeydim. Herkes ayrı telden çaldı yine. Her tribünde ayrı ayrı tezahüratlar. Her grup "En çok ben bağırdım" sanıyor...

Son maç farklıydı ama... Maçı yaşadı bütün tribün. Laylaylom işi beni sarmıyor. Ben tepkisel tribün istiyorum.
      Sivas maçında fark açılana kadar baskı iyiydi sonra bir ara baktım kale arkasında alt kattaki grup ile üst kattaki grup birbirinden farklı tezahürat yapıyordu. Yine de taraftarın iki maçlık atmosferi rakibe deplasmanı hissettirmek anlamında bence iyiydi. Laylaylom yerine böyle atmosfer daha iyi oluyor. Yalnız şöyle fark yakaladığımız maçlarda tüm tribünün atkı açarak dar sokaklarında bestesini söylemesi efsane bir görüntü olur. Ama bizim profil için bir hayal sadece..

Yorum

• Çimler nanay olmuş. Horon oynatiyordunuz, alın size işte.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Akyazıda'ki antrenman tesislerine mi geçirdi acaba bilginiz var mı? Son idmandaki fotoları M.A.Y. Tesislerine benzetemedim
          En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 06.09.2018, 13:30.

Yorum

• deplasman ve vip dahil tribünlerin toplamı 38 bin.
            localar hariç zaten toplamda 122 loca x 10 kişi 1220 kişi de oradan toplam maksimum 40 bin kişilik stadımız var.
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Düz hesap 40 bin kişi bu stad beyler o zaman, 41461 yapalım dediler herhalde ama sonra koltukları ayarlayamadılar
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Düz hesap 40 bin kişi bu stad beyler o zaman, 41461 yapalım dediler herhalde ama sonra koltukları ayarlayamadılar
                Ayarladılar aslında hatta fazlasını da ayarladılar, yok tribün gruplarına yer inşaatı, yok ekstra loca falan derken koltuk sayısı düştü, bir kısım da satışa çıkmıyor kapalı kalıyor işte
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çimler nanay olmuş. Horon oynatiyordunuz, alın size işte.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  sadece horon degil, suan rus milli takimida antreman yapiyor + türk milli takiida yapacak
                  İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                  BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Stadin cimleri rezil halde. Bir an once el atilmali

u will need justice at the end..

Yorum

• Hibrit çim dediler bir sürü masraf yaptılar. Şu zemine bak arkadaş. Rezalet.
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• saha tarlaya dönmüş yine hibrit için bakım yapılmamışmıydı yeni ne çabuk bozuldu...
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Çimler yine iyi yani,başka stadlarınkine bakınca 3 hafta dinlenecek,o ara iyice kendine gelir,Avni Aker'de de yılın bu zamanı çim böyle oluyordu,burada alttan havalandırma yaptılar,topraktaki nemi çekmek için onun etkisi olmasa daha rezil olurdu.
                          • Memento mori

Yorum

• Belki sacma gelecek ancak birseyi farkettim,
                            dunki milli macta, konfetilerin nerdeyse tamami, stadin cimlerinin bozuk oldugu alanlara bilincli bir sekilde atilmis gibi geldi bana.

bunu yaparak, bozuk olan zeminin mac esnasinda dahada bozulmasini engellemis oldular.
                            u will need justice at the end..

Yorum

• Saha cimi ile ilgilenen özel ekip var. Yurtdisindan geldiler sanirim. Acil aciklama yapmalari lazim.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• O Almanya'nın Mainz şehrinde ormanlık alanın ortası için dizayn edilmiş, dört tarafı hava alan dantelli stadyumu denizin ortasını doldurup 4 mevsim yağmur alan bölgeye yerleştiren Erdoğan Bayraktar ve saz arkadaşı Mete Aratın da Allah bin belasını versin. Düştük yine şikeci namussuzların diline.

Haram zıkkım olsun yediğiniz rant! Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın cukkaladıklarınız!!!
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X