sivas macinda sahit oldugum olay. maalesef 7 yas üstü cocuklari passoligsiz stada aldilar. cogu cocuk o yüzden oturmaya koltuk bulamadi. kameramanin yaninda dikilip izlediler... kural varsa, uygulamak icindir. bizim milletimiz nerde adami varsa isini halletmeye calisiyor maalesef.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas maçında tribündeydim. Herkes ayrı telden çaldı yine. Her tribünde ayrı ayrı tezahüratlar. Her grup "En çok ben bağırdım" sanıyor...
Son maç farklıydı ama... Maçı yaşadı bütün tribün. Laylaylom işi beni sarmıyor. Ben tepkisel tribün istiyorum.
Yorum
-
Akyazıda'ki antrenman tesislerine mi geçirdi acaba bilginiz var mı? Son idmandaki fotoları M.A.Y. Tesislerine benzetemedimEn son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 06.09.2018, 13:30.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüz hesap 40 bin kişi bu stad beyler o zaman, 41461 yapalım dediler herhalde ama sonra koltukları ayarlayamadılarBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇimler nanay olmuş. Horon oynatiyordunuz, alın size işte.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
-
Çimler yine iyi yani,başka stadlarınkine bakınca 3 hafta dinlenecek,o ara iyice kendine gelir,Avni Aker'de de yılın bu zamanı çim böyle oluyordu,burada alttan havalandırma yaptılar,topraktaki nemi çekmek için onun etkisi olmasa daha rezil olurdu.- Memento mori
Yorum
-
Belki sacma gelecek ancak birseyi farkettim,
dunki milli macta, konfetilerin nerdeyse tamami, stadin cimlerinin bozuk oldugu alanlara bilincli bir sekilde atilmis gibi geldi bana.
bunu yaparak, bozuk olan zeminin mac esnasinda dahada bozulmasini engellemis oldular.u will need justice at the end..
Yorum
-
Saha cimi ile ilgilenen özel ekip var. Yurtdisindan geldiler sanirim. Acil aciklama yapmalari lazim.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
O Almanya'nın Mainz şehrinde ormanlık alanın ortası için dizayn edilmiş, dört tarafı hava alan dantelli stadyumu denizin ortasını doldurup 4 mevsim yağmur alan bölgeye yerleştiren Erdoğan Bayraktar ve saz arkadaşı Mete Aratın da Allah bin belasını versin. Düştük yine şikeci namussuzların diline.
Haram zıkkım olsun yediğiniz rant! Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın cukkaladıklarınız!!!Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum