Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu aralar üzerinde calisdigim stad

Kapasite 35000 civarinda

yandan bakinca Gemi sekli var dalgalarin üzerinde

böyle güzel projeler hazılayıp beklentilerimizi büyütüyosun sonrada hayal kırıklığı yaşıyoruz

yalnız bu stadta bir hata var bence. çukurumsu bir görüntü var ortada. yağan yağmur direkt stadın içine inecek gibi. bir yağmurla beraber çimleri su basar bence) çatıyı içe değilde dışa doğru boğumlu yapsan daha sağlıuklı olur gibi.
    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok haklısın da Kayseri stadı kendisi yaptı, belediye yani, biraz da Kadir Has yardım etti. yani adamlara niye yaptın diyemeyiz, yapmışlar işte helal olsun. mesela biz de 50binlik stad yapsak ve stadda boşluklar olsa yukarıda yazdıklarının aynısını bizim için yazarlar. kayseri için gerçekten lüks olmuş ama ben yapanlara helal olsun diyorum. daha çok son cümleni dillendirmek lazım bence : ''yazik o emegin kiymetini bilmeyen zihniyete''

yapanin eline koluna saglik ,niye yaptin diye haset etmiyorum aksine oyle bir tesise sahip olup da onun kiymetini bilmeyen zihniyete kiziyorum sadece...
      En son ESER tarafından düzenlendi; 02.11.2009, 11:39.

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yapanin eline koluna saglik ,niye yaptin diye haset etmiyorum aksine oyle bir tesise sahip olup da onun kiymetini bilmeyen zihniyete kiziyorum sadece...
        Evet, ondan sonra da kalkıp büyüklük tartışmalarına giriyorlar, yazık. sıradan bir maç olsa anlayacağım ama fener maçı bu ya. kayserisporlu yok tamam, anladık ama fenerli de mi yok bu şehirde?!

Yorum

• İlk olarak sungur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          böyle güzel projeler hazılayıp beklentilerimizi büyütüyosun sonrada hayal kırıklığı yaşıyoruz

yalnız bu stadta bir hata var bence. çukurumsu bir görüntü var ortada. yağan yağmur direkt stadın içine inecek gibi. bir yağmurla beraber çimleri su basar bence) çatıyı içe değilde dışa doğru boğumlu yapsan daha sağlıuklı olur gibi.
          Geniş bir akar sistemiyle halledilir o sorun bence. Böyle çok güzel görünüyor stad, bütün çatılar dışbükey, biz yine bir terslik yapalım içbükey olsun

Yorum

• bu projeyi ağzına sakız yapanların Allah belasını versin...
            o kadar dillendirdiler ama ortada bir şey yok..
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

Evet, ondan sonra da kalkıp büyüklük tartışmalarına giriyorlar, yazık. sıradan bir maç olsa anlayacağım ama fener maçı bu ya. kayserisporlu yok tamam, anladık ama fenerli de mi yok bu şehirde?!
              onlar onu buyukluk iddasinda bulunmak icin degil, yillardir bize her turlu platformda ezildiklerinden dolayi bulduklari ilk firsatta bu kompleksi disa vuruyolar sadece,, gecen sene car car konusan 5iva5lilardan bugun ses cikiyomu? cikiyo ama fbli -gsli olarak.. o yuzden boyle 90 dklik sehir SEYIRCISIsini muhattap alarak en buyuk hatayi bizler yapiyoruz,, biz onlarin istanbullu abileriyle muhattabiz, 90 dkliklarla isimiz olmaz

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                onlar onu buyukluk iddasinda bulunmak icin degil, yillardir bize her turlu platformda ezildiklerinden dolayi bulduklari ilk firsatta bu kompleksi disa vuruyolar sadece,, gecen sene car car konusan 5iva5lilardan bugun ses cikiyomu? cikiyo ama fbli -gsli olarak.. o yuzden boyle 90 dklik sehir SEYIRCISIsini muhattap alarak en buyuk hatayi bizler yapiyoruz,, biz onlarin istanbullu abileriyle muhattabiz, 90 dkliklarla isimiz olmaz
                Haklısın aslında, bunları muhatap almayacaksın. geçen sene bursa maçından sonra bir şeftali meselesidir gidiyordu. bence onlar dalga geçilecek seviyede bile değiller. yaptıklarına, söylediklerine karşı tepkisiz kalmak en güzeli. bursayı mı yendik? ne olmuş yenmişsek, gayet normal bir olay, şeftaliye falan gerek yok yani. yeneceksin ve susacaksın, muhattap olmayacaksın bunlarla.

Neyse, konu başka yerlere geldi, staddan devam

Yorum

Geniş bir akar sistemiyle halledilir o sorun bence. Böyle çok güzel görünüyor stad, bütün çatılar dışbükey, biz yine bir terslik yapalım içbükey olsun
                  aynen

tam yazacaktim akar sistemine sen yazmissin

Yorum

• dergi kapağında stadla ilgili bi resim var o nedir acaba ?? Dergi alan varsa açıklayabilirmi...

Yorum

• Nasıl sallıyorlar bizi. Nasıl kandırdılar halkımızı oylar uğruna.

Stad falan yapıcakları yok bunların ben inanmıyorum.
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Seçime ne kadar kaldı

2002 - 2009 .. 7 Yıldır '' Yalan Rüzgarı '' ...

Yorum

• bekir61 de mimar oldu

bu konu sayesinde

Yorum

• Güneydoğu Bölgesine gelecek yıl 5,5 milyar TL kaynak ayrılacakmış. O ayrı bu ayrı belki ama stadyum için bize de ayırsalar ucundan. Madem o kadar kaynak var?
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bakan bey sag olsun gene agzimiza bir kasik bal caldi.. iki gun tur atti akyazida tamam... yaptigi aciklamalardaki yan cizmesinden zaten belliydi bi numara cikmayacagi.. akyaziyi cok istiyoruz ama cok pahali falan filan... yaa bakanim biz falan filan dinlemekten biktik zaten ,,, yapmasi zor da, su da, bu da deme artik,

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Güneydoğu Bölgesine gelecek yıl 5,5 milyar TL kaynak ayrılacakmış. O ayrı bu ayrı belki ama stadyum için bize de ayırsalar ucundan. Madem o kadar kaynak var?
                                İşsizlik fonundan kaynak aktaracaklarmış GAP'a. Ne biçim iş bu ya? işsizlik fonu işsizler içindir, GAP'a başka kaynak bulun, bulamıyorsanız yapmayın, hayret bişey!

Bu arada devlet stada direk kaynak aktarmaz. Aktarırsa bursa, konya, antalya vb. ''biz de isteriz'' deme hakkına sahip olur, bunun da altından kalkılmaz. böyle birtakım arsaları vererek yaptırdık yaptırdık, yaptıramazsak bu iş kısa vadede olmaz zaten.

Başka bir proje üzerinde çalışılması gerekecek. Konuşulan rakamlara bakarsak görüyoruz ki arsa hazır olsa çok rahat yapacaz stadı ama arsa yok. 100 dönüm yere stad sığar heralde değil mi? Şöyle şehrin biraz dışında biyerde 100 dönüm yer kaça istimlak edilir acaba?
                                En son f1bekir tarafından düzenlendi; 04.11.2009, 13:47.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim