stad açılısından öte daha çok üniversitede mezuniyet törenine benziyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Localar ne kadar berbat öyle. Kabak gibi ortada. Rezillik. Bu stadin böyle aydinlatilmamasi lazim.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Fenerlinin yaptığı stadı istemiyrukkkk!!!!!!İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bırakın artık şu siyasi kimliğinizi bir kenara.
2011 yılından bu yana Rte yi suclayipda Chp ve Mhp ye oy verenler de Omurgasiz hatta KARAKTERSIZDIR. İnsanlar buraya senin gibilerin siyasi ezikliginizi okumaya girmiyor !Ağasarlı_61
Yorum
-
Birde şu var bugün Ülkemizin Cumhurbaşkanı orda diye bir kalabalık var.Yarın maç olsun 5 bin kişi şu kötü takımı izlemeye gitmeycek.Hepimiz burdayız.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
localar iğrenç diyorsunuz ya.bir de maçlarda ışıkları yandığında ekran başında saç baş yolacağız.anadolunun her yerini bu ucube yapılarla doldurdular trabzonuma dokunmasalardı.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
müthisİlk olarak Haydar Lider tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana kalirsa 2000 sonrasi dünya üzerine yapilmis en iyi stad hem de Türklerin elinden cikmis olan Krasnodar Stadyumu'dur.

Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Allah için güzel iş yaptı cumhurbaşkanı. 40 ile yaptığı stadı futbol deyince akla gelen ilk şehire yaptığı için. Trabzonspor'un şampiyonluğunu ÇALIP tuttuğu takıma verdiği için.İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet teşekkür ediyorum sayın cumhurbaskanına nankörlük etmiyorum hizmet eden herkese saygı duyarım CHP yada MHP yapsın onlarada saygı duyar teşekkür ederim benim bir ideolojim yok iş yapana alkış tutarım okadar.
Yorum
-
Hangi kanalda yayin var efsanelerin maci nerede, isim gucum var mac olacak izleyecegim diye bekliyorum mac olmayacaksa ne diye reklam yapip durdular."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum