Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stad açılısından öte daha çok üniversitede mezuniyet törenine benziyor

Yorum

• Yeni marş mı çalıyodu acaba
      You Will Never Walk Alone
      Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Localar ne kadar berbat öyle. Kabak gibi ortada. Rezillik. Bu stadin böyle aydinlatilmamasi lazim.

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fenerlinin yaptığı stadı istemiyrukkkk!!!!!!

Bırakın artık şu siyasi kimliğinizi bir kenara.
            2011 yılından bu yana Rte yi suclayipda Chp ve Mhp ye oy verenler de Omurgasiz hatta KARAKTERSIZDIR. İnsanlar buraya senin gibilerin siyasi ezikliginizi okumaya girmiyor !
            Ağasarlı_61

Yorum

• Stad guzel ya da degil.

Su soruyu sormak gerek.

Trabzonspor'un stadı boyle mi olmaliydi?

Cevabi herkes biliyor.

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Birde şu var bugün Ülkemizin Cumhurbaşkanı orda diye bir kalabalık var.Yarın maç olsun 5 bin kişi şu kötü takımı izlemeye gitmeycek.Hepimiz burdayız.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• stadin mimarisine dönelim.

pankartlarin verdigi hava midir nedir bilmyorum ama cok kötü bir mimari havasi veriyor. yani sanki eski bir stadda konser veriliyormus gibi bir hava var orada.

Yorum

• arkadaşlar aspor canlı yayını büyük ihtimalle tayyip efendi hasretlerinin stada gelip konuşma yaptığı ve bitirdiği anları kapsayacak

Yorum

• localar iğrenç diyorsunuz ya.bir de maçlarda ışıkları yandığında ekran başında saç baş yolacağız.anadolunun her yerini bu ucube yapılarla doldurdular trabzonuma dokunmasalardı.
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bu Aspor ne yapmaya calisiyor? Hala Ayhan Akman falan diyorlar
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Haydar Lider tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bana kalirsa 2000 sonrasi dünya üzerine yapilmis en iyi stad hem de Türklerin elinden cikmis olan Krasnodar Stadyumu'dur.

müthis
                          Forvete: Tencere Hill
                          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet teşekkür ediyorum sayın cumhurbaskanına nankörlük etmiyorum hizmet eden herkese saygı duyarım CHP yada MHP yapsın onlarada saygı duyar teşekkür ederim benim bir ideolojim yok iş yapana alkış tutarım okadar.
                            Allah için güzel iş yaptı cumhurbaşkanı. 40 ile yaptığı stadı futbol deyince akla gelen ilk şehire yaptığı için. Trabzonspor'un şampiyonluğunu ÇALIP tuttuğu takıma verdiği için.

Yorum

• Hangi kanalda yayin var efsanelerin maci nerede, isim gucum var mac olacak izleyecegim diye bekliyorum mac olmayacaksa ne diye reklam yapip durdular.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Krasnodar stadini gorunce bizim stad cok dandik geldi
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim