İlk olarak shootems tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Stadyuma temel atılana kadar eleştirdim bka batırdım çıkardım, belki taraftarı kızıştırıp bu projeyi sırf egoları uğruna ve yakın dostlarını ihya etmek için seçenleri zor duruma bırakırım diye. Çok çaba sarfettim bu yolda ama şehirdeki güruhu harekete geçiremedim, samimi bir kaç Trabzonspor sevdalıları hariçİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen öyle, ozamanda yazmisdim en erken yazin öyle biseyin yapilabilecegini
simdide aynisi
sayin renkdasim
seni kiracagima kafam kirilsaydi...
bu sezon mümkün olmayan seyde nasil kiriliyorsun
Temel atıldıktan bir müddet sonra bıraktım bu tavrı. Bir buçuk senedir gerçekten tüm samimiyetimle öneriler verdim başka bir amaç güdmeden.
Buraya yıllardır girip kara çalan, aşağılayıp çıkan adamlarla aynı sert tavrı görmek üzdü beni açıkçası. Darlandım abi ne biliym.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
zerre umrumda değil şu stad takım bu haldeyken ama stadı takım bu haldeyken arkamızdan koşturan varmış gibi açmanın anlamı ne devre arasına kadar bekleyin ersun bir kaç tane daha aytaç kazığı kitlsin bize taraftar tamam bu sefer ersun hoca kendi takımını kurdu estirecek diye stadı 1 2 maç uyanana kadar doldurur
Yorum
-
Ben bu sayfayi hergün takip ediyorum fazla yorum yapan biriside değilim ama bu kadar isyankar taraftar görmedim
Ben 32 yaşindayim şampiyonluk görmedim ama bu takimi kötüde olsa hiç küsmedim hep destekledim. Bu takim bizim takim şehrinizin takimi her ne olursa olsun desteklemek düşüyor bize. Bu kötü günde yaninda olmiycaksan en azindan köstek olmayin. Galatasaray en kötü dönemini yaşarken ikinci devre stadini açti hatirlatirim. Ne oldu sonraki sene şampiyon oldu! Biz taraftar olarak görevimizi yapalim destek olalim bu takima. İnanki bu gururu yaşamak bile çok önemli benim şehrimin takimi hep tepelerde oynarken o sevinci bana yaşatiyorsa aci günlerinde de yaninda olmayi bilirim. Siz ailenizi zor durumda yanliz birakiyormusunuz ??? Ben birakmam ve Trabzonspor da benim için ailem gibidir!! Neden soracaksiniz kendinize? Bana bu sevgiyi aşiliyan ailem ve ondan bu takimi en kötü günü dahi olsa destekliycem!
Sizde destekleyinki hep birlikte ayağa kalkalim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum