Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak shootems tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Katılıyorum acılış kesinlikle 2.yarı düzgün bi kadroyla yapılmalı
    2.yarı ne kadar düzgün bir kadro kuracağızki

Yorum

• ilk fırsatta açılmasını isteyenlerdendim hatta adana maçına uçak biletide aldım açılır diye lakin kesinlikle şu durumdayken açılmasın

Yorum

• Acilmasin su rezillikle yazik olur..yeni bir hava ruzgarla acilmali..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Açmayın. Nasıl başlarsan öyle gider derler.
          Bu şartlar altında kesinlikle açılmamalı.
          Hamiş

Yorum

• Futbolcu kadrosunun bu stadda kesinlikle işi yok. Bunlara avni aker bile fazladır. Takım düzelmeden, kadro yenilenmeden bu stada kesinlikle geçilmemelidir.

Yorum

• arkadaslar magluiyetler beraberlikler bizi yıkacaksa, onlara göre program yapacaksak yazık....fenerbahce macında acılsın da kıralım artık su seytanın bacagını....
              ıslak imza....

Yorum

• Yavuz selim bile cok bu ezik kadroya..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Konunun başlığı "Takıma İsyan Edenler" olarak değiştirilsin. Burada Akyazı stadını konuşalım. Takımı değil!
                  DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aynen öyle, ozamanda yazmisdim en erken yazin öyle biseyin yapilabilecegini
                    simdide aynisi
                    sayin renkdasim

seni kiracagima kafam kirilsaydi...
                    bu sezon mümkün olmayan seyde nasil kiriliyorsun
                    Stadyuma temel atılana kadar eleştirdim bka batırdım çıkardım, belki taraftarı kızıştırıp bu projeyi sırf egoları uğruna ve yakın dostlarını ihya etmek için seçenleri zor duruma bırakırım diye. Çok çaba sarfettim bu yolda ama şehirdeki güruhu harekete geçiremedim, samimi bir kaç Trabzonspor sevdalıları hariç

Temel atıldıktan bir müddet sonra bıraktım bu tavrı. Bir buçuk senedir gerçekten tüm samimiyetimle öneriler verdim başka bir amaç güdmeden.

Buraya yıllardır girip kara çalan, aşağılayıp çıkan adamlarla aynı sert tavrı görmek üzdü beni açıkçası. Darlandım abi ne biliym.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• zerre umrumda değil şu stad takım bu haldeyken ama stadı takım bu haldeyken arkamızdan koşturan varmış gibi açmanın anlamı ne devre arasına kadar bekleyin ersun bir kaç tane daha aytaç kazığı kitlsin bize taraftar tamam bu sefer ersun hoca kendi takımını kurdu estirecek diye stadı 1 2 maç uyanana kadar doldurur

Yorum

• Bence stad birdahaki lig galibiyetinden sonra acilsin... bakalim acabilecekmiyiz
                        onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                        NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Zaten gidişat ikinci yarıyı gösteriyor açılış için endişe etmeyin
                          İkinci yarı da benim düşüncem bundan farklı bi Trabzonspor olmayacak bu açılıştan nereye kadar kaçacağız o da ayrı konu

Yorum

• Ben bu sayfayi hergün takip ediyorum fazla yorum yapan biriside değilim ama bu kadar isyankar taraftar görmedim Ben 32 yaşindayim şampiyonluk görmedim ama bu takimi kötüde olsa hiç küsmedim hep destekledim. Bu takim bizim takim şehrinizin takimi her ne olursa olsun desteklemek düşüyor bize. Bu kötü günde yaninda olmiycaksan en azindan köstek olmayin. Galatasaray en kötü dönemini yaşarken ikinci devre stadini açti hatirlatirim. Ne oldu sonraki sene şampiyon oldu! Biz taraftar olarak görevimizi yapalim destek olalim bu takima. İnanki bu gururu yaşamak bile çok önemli benim şehrimin takimi hep tepelerde oynarken o sevinci bana yaşatiyorsa aci günlerinde de yaninda olmayi bilirim. Siz ailenizi zor durumda yanliz birakiyormusunuz ??? Ben birakmam ve Trabzonspor da benim için ailem gibidir!! Neden soracaksiniz kendinize? Bana bu sevgiyi aşiliyan ailem ve ondan bu takimi en kötü günü dahi olsa destekliycem!
                            Sizde destekleyinki hep birlikte ayağa kalkalim.

Yorum

• İnşallah seneye açılır. yeni sezon yeni umut yeni başlangıç yeni hava.ölü toprağı yeni stada taşımaya gerek yok
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Artık yeni stadı Akyazı Arena'da mücadele edecek olan Trabzonspor, kurulduğu tarihten beri rakiplerini ağırladığı, kimi zaman sevinip kimi zaman ağladığı, ba...
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X