Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acaba acilacak hastane özel mi olucak?
    Ayrica hastanede "Trabzonspor yuzunden kanser tedavisi gorenler" birimi de olusturulmali. Stadtan hoop direk yogun bakima alinilir.
    En son Anıl C tarafından düzenlendi; 21.06.2016, 01:34.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Stad ve kompleks belki guzel olucak lakin buyuk resme bakinca sayet yanina hastane veya otogar insa edilirse rezil bir gorunum olucak.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• stadin bi yanina avm bi yanina hastane diger yanina otogar diger yanina da adalet sarayi yapilsin bikac tane de rezidans yapilir oraya alan var.

Yorum

• Ulan ne çatıymış ya.. Tak tak bitmedi yanlız mebram midir nedir altındaki demirler çok çirkin duruyor.Birde iç kisimdan tavan cati öylemi kalicak yani tribunlerin üstü inş inş düz şekilde kapatılır.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            insallah

uzatmakda istemiyorum
            bos alanlar varken insaa edilmis food court yikilacak ve otopark alanlarinlan baglantisi olmayan noktaya diyorsun

not ettim...

emre onlar zaten var, platformun altinda, deniz tarafindada bulusma alani
            avm ve hotel onlara ek

kaynak:wowturkey

varmi ekap üyesi, bir ihale detaylarina baksin
            ben girdim ekapa..indirecektim dökümanları ama diyorki dosya boyutu 100 mb'dan fazla olduğu için sisteme yüklenememiştir..lütfen idareye başvuru yapın diyor..demek ki çok detaylı anlatılmış istenen kriterler..

Yorum

• İhalenin tarihinin erken olması umut verici. En geç 5 Eylül'e kadar koltuk ve çimi yapmış olmaları gerekiyor.

21 Temmuz'a kadar çatıda epey bi ilerleme bekleniyor demekki..
              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• dün zeki uzundurukan'ı dinledim. yeni stat dedi, sponsor dedi ve sonuna Mehmet ali yılmaz tesislerinin devri dedi. bu devirden 100 milyon Euro ya yakın para gelecek gibi bir şey dedi. o tesisler o kadar para eder mi? yoksa ben mi yanlış anladım
                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• havalimanından dolayı edebilir çünkü havaalanının genişletilme projesi oraya baglı diye biliyorum ama o paralar eder mi bu iş onu bilmiyorum .
                  İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dün zeki uzundurukan'ı dinledim. yeni stat dedi, sponsor dedi ve sonuna Mehmet ali yılmaz tesislerinin devri dedi. bu devirden 100 milyon Euro ya yakın para gelecek gibi bir şey dedi. o tesisler o kadar para eder mi? yoksa ben mi yanlış anladım
                  ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                  Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    insallah

varmi ekap üyesi, bir ihale detaylarina baksin
                    ekaptan göremeyeceğin kadar büyük projeler bunlar. TOKİ genelde uygluma projesiyle değil avan proje ile ihaleye çıkar inşallah bu sefer oyle yapmamışlardır.

Yalnız 11 temmuz tarihi ve ihale biçimi sıkıntılı. ihale tarihine bakıp üzerine 45 gün ekleyerek en geç teslim süresi hesabı cok yanlıs bir hesap. Siz onun üzerine 1 ay daha ekleyin.

Madem toki ile ilişkiler iyi o zaman 19. maddeden değil de 21. maddeden ihaleye çıksalarmış.
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dün zeki uzundurukan'ı dinledim. yeni stat dedi, sponsor dedi ve sonuna Mehmet ali yılmaz tesislerinin devri dedi. bu devirden 100 milyon Euro ya yakın para gelecek gibi bir şey dedi. o tesisler o kadar para eder mi? yoksa ben mi yanlış anladım
                      100 Milyon TL demek istemiştir.Yanlış hatırlamıyorsam Kulüp bütçe planlarında 60 milyon TL olarak planlanıyordu.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• *Şimdi mühendislen konuştum.bitiş tarihi vermek doğru olmaz dedi.
                        *
                        4 ayı bulabilir havalar değişken dedi. M. usta sponsorluk yüzünden bizi çok sikistiriyor dedi.
                        *
                        çatıda çok fazla Civata var. zor iş diyor. zeminde ısıtma ve soğutma olacak. hibrit çim olcak. misafir tribün deniz tarafina alınmış. ama kamera açısında yine. bizim komşunun eniştesi. Stata davet etti ilk fırsatta gideceğim.
                        *
                        takım zaten cezalı 2 maçta biz takariz.. bizi rahat bırakın çalışalım dedi.

wowturkey den alıntı ...
                        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Orası o şekildemi canlancak arkadas akıl var mantık var adam kalkıp ta okadar yolu o avm içinmi gidicek onu geçtim oraya daha iyi bir şey yapılabilirdi Taraftar cafe vs gibi yani taraftarın birleşip oturabilecegi maç öncesi büyük bir cafe olabilir olmalıda al sana canlı tutmak için proje avm nedir ya.
                          Yahu ağzı olan konuşuyor kardeşim. Şuraya bak! Adam avm ne? büyük kafe yapılsın demiş Hey Allahım güler misin ağlar mısın. bu forumun profili iyice düşmüş.
                          En son karahanbakar tarafından düzenlendi; 21.06.2016, 10:33.

Yorum

• Trabzon merkezdeki son plajı kumsalı doldur sonra yaptığın yer canlı kalsın diye üstüne avm iste residans iste, denizin kenarında yürüyüş yolu diye bütün Türkiye'de tanıt sonra git kenarındaki denizi de doldur. Sonra dolguya devasa bir hastane yap.

Ondan sonra ooo şehirlerimiz niye böyle kötü ?
                            Yüzyıllarca deniz kenarında bu kentte yaşamış bu insanların evlatlarının deniz kenarını canlı tutmak için aklına ilk avm geliyorsa geçmiş olsun. ( kimseye kişisel bir cevap verme tartışma yaratma amacık yoktur.tamamen insanımız ve şehrimiz üzerinden bir tahlil yapmak istedim.)
                            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon merkezdeki son plajı kumsalı doldur sonra yaptığın yer canlı kalsın diye üstüne avm iste residans iste, denizin kenarında yürüyüş yolu diye bütün Türkiye'de tanıt sonra git kenarındaki denizi de doldur. Sonra dolguya devasa bir hastane yap.

Ondan sonra ooo şehirlerimiz niye böyle kötü ?
                              Yüzyıllarca deniz kenarında bu kentte yaşamış bu insanların evlatlarının deniz kenarını canlı tutmak için aklına ilk avm geliyorsa geçmiş olsun. ( kimseye kişisel bir cevap verme tartışma yaratma amacık yoktur.tamamen insanımız ve şehrimiz üzerinden bir tahlil yapmak istedim.)
                              Arkadaşım ben illa avm yapılsın demiyorum. Ama alıntı yaptığım arkadaş "avm oraya canlılık mı getirecek, büyük kafeler yapılsın" ben bu yaklaşım için söyledim onları. Doğrudur yada değildir ama kabul etmek lazım ki avm bir bölgeye insanları çekmek için en kolay yollardan biri. hem yatırımcı hem halk için.

Yorum

• Son açıklama ile beraber bu stadın bu sene yetişmeyeceği anlaşıldı. Bununda tek sebebi siyasilerdir.

Dün chpli pekşen doğru söylemiş. Bu stad yetişmez abi .

O değil akp bundan o kadar ekmek yedi ki bizim iliğimizi sömürdüler.

Bir stad 2006dan beri bitmez mi arkadaş
                                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X