Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vote ney Results ney acaba,
    ben her linke tıkladığımda sanki yeniden yeniden oy verebiliyorum,
    Resula tıklıyordum artık Vote ye tıklıyorum,ne olacasa bi olsun
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bn oy kullanamıyorum
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• 4e oy veren arkadaşlar masal görüyorlar. Stadyum öyle alacalı bulacalı olmaz. O görsel ile reel arasında inanılmaz bir fark olur. Koltukları fışkırtma boya ile boyamayacağız
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• vay arkadaş adamlar ne ara bunları yaptılar. biz halen çatı iskeletini bitirmeye çalışıyoruz.

Yorum

• Bizim stadın bahçesinin nasıl gittiğinin resimleri yok herhalde.

Yorum

• İlk olarak Majezik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              vay arkadaş adamlar ne ara bunları yaptılar. biz halen çatı iskeletini bitirmeye çalışıyoruz.

Bu ne hız arkadaş, montaj değil dimi bu koltuk dizimi ?
              En son Tayfun tarafından düzenlendi; 15.02.2016, 13:13.
              .

Yorum

• Koltuk montajı çok hızlı gidiyor çünkü koltuklar direkt profillere takılıyor. Anlaşılmadık bir hız var, gerçekten acayip hızlandılar, bir ay sonra çatı tamamen bitmiş olur. Bizimkiler ise günde bir parça takıyor.
                En son Murat' tarafından düzenlendi; 15.02.2016, 13:38.

Yorum

• bjk nin ki sadece bir stat. bizimkisi ise kocaman bir tesis. arada çok fark var. önümüzdeki sezona yetişir stat ama yolların ve çevrenin yetişmesi zor görünüyor.
                  Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Nokta noktalı koltuk tasarımı bjk stadında da görüyoruz ki son derece çirkin gözüküyor. Düz bordo iyidir.
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• Şu fotoğrafta çatıya baktığınızda sanki Bursanın o hiç beğenmediğimiz çatısını anımsatmıyor mu size?
                      Çatı konusunda en iyisinin bizimki olduğunu düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Çatı konusunda en iyi stadyum bizimki oluyor.

Aksini iddia edemeyecek kadar fark var diğeri ile aramızda...

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nokta noktalı koltuk tasarımı bjk stadında da görüyoruz ki son derece çirkin gözüküyor. Düz bordo iyidir.
                          Abi kesinlikle katılıyorum rezil olmuş gerçekten.Yazılar da dahil.
                          Çizimde güzel duruyor ancak uygulamada ciddi sıkıntılı.
                          Bizde de aynı şey olacaktır, inşallah düz bordo yapılır amblem de eklenebilir.

Yorum

• Şu 4 numaraya oy veren arkadaşlarımıza şunu diyeyim.

O alacalı tasarımda "TARBZONSPOR ARMASI" uygulanamaz! Uygulansa da armaya benzemez!

Biraz bu gibi durumları da dikkate almalısınız.

Armayı görmek istiyorsak en iyi seçenek 2 numara! Düz bordo üzerine açık mavi arma uygulaması en başarılı seçenektir.

Arma istiyorsak seçenek budur. Ki arma kesinlikle yapılmalı!

O zaman tek seçenek kalıyor, 2 numara!

Yorum

• Yönetimin anket için verdiği link buyken http://akyazi.trabzonspor.org.tr/
                              neden bu linkte http://www.akyazistadi.com/anket/ ayrı bi ankete oy veriyoruz ki ?
                              Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İnşallah 4 gibi bir garabet seçilmez.

Her şeyden biraz biraz konulmuş, manasız bir kompozisyon ortaya çıkmış. Ne bir tarzı var ne de görsel olarak güzel.

Şu 4 seçenek içinde bana göre tek makul seçenek 2 numara, ona bile tam anlamıyla "olmuş bu" diyemiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X