Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugun vatan gazetesınde okudugum habere göre toki sivasspor klubüne 5 eylül stadyumu arazısı karsılıgında yenı stadyum yapma teklifi getirmiş..yapacakalrı stad 30-35 bin kapasiteli birşey oalcakmışş.sivasspor yönetiminden onay ççıkarsa sezon sonu kazma vurulacakmış inşaataa ve 2 yıl içinde teslim edilecekmiş...helal doğrsu başka birşey demiyorumm..sıvas şehri bile trabzondan daha değerli hale geldii..

Yorum

• kardeşim adamlar Trabzonu almak için her şeyi denedi olmadı hatta yanlış bir hamleyle kaybetti şunu anladılar ki bu adamlar aç kalır susuz kalır Trabzonsporsuz kalamaz spordan yani damardan girdiler işi bitirdier..ha bide 61 tane proje varmış stad yapılacakmış onlar erdi muradına biz çıkalım kerevitine..ksura bakmayın ama bunlar Trabzona stad yapsın ben etek iyer gezerim okdrda büyük konuşuyorum...

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sivasa girişte arama yapılırken Trabzon belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu arabasıyla durdu. bizimle sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Çok sevimli ve mütevazi birisi. İlk kez gördüm. Orada ayaküstü konuşmamız da bizlere dedi ki: "Avni Aker'in yenilenmesi için eski parayla 40 trilyon ödenek bu hafta çıktı. En kısa sürede Avniaker yenilenecek. Yeni bir stad içinde çalışmalara başlayacaz. Akyazı tarafında denizi doldurup stad yapacaz. Ayrıca olimpiyat oyunlarına kadar yeni stad yetişmez" dedi. Zaten olimpiyat oyunlarında futbol yok dedi. Yeni stadın yapılması ve bitmesi en az 2-3 yıl sürer dedi. Daha ortada net bişey yok. Ama kesin olan bişey varki Avniaker yenilenecek. Ödenek çıkmış bu hafta.
        sadece gülüyorm başka bişey dmeiyorum...ne dicekti peki biz sizi uyuturuz 5senenin sonuna doğru bi emel atarız bi 5 seneyi daha garantilerizmi dicekti..gs satdını yaptırdı rize kayseri yaptırdı sırada konya antalya bursa var..Trabzona kol saati..gerçi bizde bu taraftar varken nou camp yapsan ne olur oda ayrı

Yorum

• İlk olarak sedatmert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sadece gülüyorm başka bişey dmeiyorum...ne dicekti peki biz sizi uyuturuz 5senenin sonuna doğru bi emel atarız bi 5 seneyi daha garantilerizmi dicekti..gs satdını yaptırdı rize kayseri yaptırdı sırada konya antalya bursa var..Trabzona kol saati..gerçi bizde bu taraftar varken nou camp yapsan ne olur oda ayrı
          uyutma konusuna katılmıyorum..çünkü kabinede TS eski başkanı Faruk Özak var..o olduğu sürece takım için gerekli kurumsallaşma ve alt yapı yapılacaktır buna adım gb eminim..
          içinizi rahat tutun...şimdiye kadar stad yapılma meselesi bile gündeme gelmiyordu kaldıkı stad dan daha önemli konular var...şampiyon olmak gb..ozaman herşey mümkün..stad da yapılır en kaliteli yıldız futbolcularda getirilir avrupada başarılı sonuçlarda alınır yeterki ilk engeli aşalım..
          herşey trabzonsporumuz için...
          "Ne kadar,mantığım seninle olmayacağını söylüyor olsada; kalbim senin için atıyor, ne beni ne de beynimi dinliyor ...biricik aşkım TrabzonSpor..." f.d.

Yorum

• Umut fakirin ekmeği.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              32 mi 35 mi? 20 milyonluk teklif verilen projeye kim 32-35 milyon ödenek çıkartmış? resmi bir kaynaktan mı aldınız bilgiyi?
              Bu tür ihaleler asla ama asla en düşük teklife gitmez.. Değerlendirilir diğer şartnamedeki gerekli şeylere de bakılır.. Ben tahmini bir rakam yazım o aradaki bir teklife gidecektir muhtemelen.. GSGM'yi bilirim..

Yukarda hknsngr'un dedikleri bütçeler gerçekçi tahminlerden oluşuyor 1-2 oynar en fazla..

Benim anlatmak istediğim 40 milyon toplam bütçe olmaz..

Ayrıca ihale daha sonuçlanmadı.. Bildiğim kadarıyla..
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu tür ihaleler asla ama asla en düşük teklife gitmez.. Değerlendirilir diğer şartnamedeki gerekli şeylere de bakılır.. Ben tahmini bir rakam yazım o aradaki bir teklife gidecektir muhtemelen.. GSGM'yi bilirim..

Yukarda hknsngr'un dedikleri bütçeler gerçekçi tahminlerden oluşuyor 1-2 oynar en fazla..

Benim anlatmak istediğim 40 milyon toplam bütçe olmaz..

Ayrıca ihale daha sonuçlanmadı.. Bildiğim kadarıyla..
                Benim burda anlamak istediğim bu bütçe ayrıldı mı yoksa çıkan sonuca göre mi ayrılacak?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim burda anlamak istediğim bu bütçe ayrıldı mı yoksa çıkan sonuca göre mi ayrılacak?
                  Trabzon G. Spor İl Müdürlüğü biliyorsam ayrılmayan bütçe üzerinden ihaleye çıkmaz..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• rüyamda gördüğüm proje

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzon G. Spor İl Müdürlüğü biliyorsam ayrılmayan bütçe üzerinden ihaleye çıkmaz..
                      4734 sayılı kanuna bakarsak Bütçe yani ödenek ayrılmadan İhale sürecinin başlatılamayacağını açıkca görürüz..Dolayısıyla Ayrılan ödenek 40 milyon TL gençlik ve spor il müdürlüğünün hesaplarına geçtiği andan itibaren veya ihale kanununda aşan limitler dahilinde bunu gençlik spor genel müdürlüğünün de belki bi ihtimal düzenlemesi mümkündür..
                      dolayısıyla ödenek ayrılması ve bunun ilgili kurumun hesabına geçmesiyle ihale süreci başlatılır..Bu sadece Trabzon gençlik ve il spor müdürlüğünün değil tüm kamu kurumlarının uyguladığı ve uyması zorunlu kanun hükümlerindendir..
                      inşallah yeteri kadar açıklayıcı olmuştur
                      "Ne kadar,mantığım seninle olmayacağını söylüyor olsada; kalbim senin için atıyor, ne beni ne de beynimi dinliyor ...biricik aşkım TrabzonSpor..." f.d.

Yorum

• hayatta inanmadığım akp nin trabzona attığı en büyük kazık budur heralde trabzona stad meselesi adamlar trabzona neden stad yapsın ki sölesenize trabzon onların gözünde ya rumdan dönme yada ermeni bursaya konyaya antalyaya yaparlar çünkü onlar akp li amcalarını hiç üzmemişlerdir tayyip trabzonu almak için attı ortaya bi yem tabi bende inandım buna şimdi herkes stad daha çok bekleriz o stadı bende burdayım sizde trabzona stad mtad yapmayacaklar daha sırada bursa antalya konya eskişehir varken

Yorum

• İlk olarak farukdayi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          4734 sayılı kanuna bakarsak Bütçe yani ödenek ayrılmadan İhale sürecinin başlatılamayacağını açıkca görürüz..Dolayısıyla Ayrılan ödenek 40 milyon TL gençlik ve spor il müdürlüğünün hesaplarına geçtiği andan itibaren veya ihale kanununda aşan limitler dahilinde bunu gençlik spor genel müdürlüğünün de belki bi ihtimal düzenlemesi mümkündür..
                          dolayısıyla ödenek ayrılması ve bunun ilgili kurumun hesabına geçmesiyle ihale süreci başlatılır..Bu sadece Trabzon gençlik ve il spor müdürlüğünün değil tüm kamu kurumlarının uyguladığı ve uyması zorunlu kanun hükümlerindendir..
                          inşallah yeteri kadar açıklayıcı olmuştur
                          Güzel anlatmışsınız..

Bu kadar detaylı bilmiyordum ancak aynı dilden konuşuyoruz ihaleye çıkıldığına göre ödenek çıkmış demektir..

Yorum

• buraya sivasin stad yapacagi haberlerini eklemessek iyi olur bence...burasi bizim stad yerimiz icin konustugumuz baslik....gerci hic gelisme olmadigi icin sizlerde haklisiniz..belediye baskanina bir ziyaret yapip , kaderinin bu stad isinde oldugunu aciklamamiz lazim
                            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• ak herkese yapıyor bize gelince sadece bir hiç
                              Eski kullanıcı adı: olikos61
                              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Arkadaşlar kimseye stadyum yapıldığı falan yok...Sadece ufak bir proje çizilmiş...Proje bile değil zaten ufak bir resim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X