Bordo-Mavi turnuva çok iyi fikir gerçekten olabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Buraya kadar katılacağım sanaİlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatta açlış için BordoMavi Turnuva düzenleyelim
Yorum
-
Kolpacı
Biliç gelirse kanatlı tinerciler çok yaygara yapar , basın , Biliç-bjk ilişkili haberler yapıp turnuvanın önüne geçer diye çekiniyorumİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewestham daha kolay gelir, biliç'i tanıyoruz
Ben de oraya kadar katılıyorum kendime esasenİlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuraya kadar katılacağım sana
En son Misafir tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 00:00.
Yorum
-
Barça real açılıslara katilirlar fakat en ez 2 mil euro istiyorlar.ayrıca as kadroyla gelirler.ve sizden bilerek gol yerler.taraftar mutlu olsun diye.2 sene önce tam hatırlamıyorum Salzburg açılış maçında b.Münih 4.0 yenmisti Kopenhag'da barcayi 4.1Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Ben yanlış okumuşum pardon, o kısma da katılamayacağım Aliİlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de oraya kadar katılıyorum kendime esasen
Ben BMN olarak o gün orada olalım diye okumuştum çok pardon
Yorum
-
Böyle bir şey varsa şimdi biraz daha kıllandım spor kompleksinin ismi hakkında.....Yoksa niye ilgilensin cumhurbaşkanı açılış maçının yapılacağı takımın kim olmasıyla.....İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumhurbaşkanı Hakan Ünsal'a Akyazı'nın açılışına Barcelona'yı getirteceğiz demiş...
Yorum
-
Kolpacı
Vakit yaklaşsın el birliğiyle yaparız bi etkinlik illa ki , ama turnuva fikri nası ilginiz çekmez şaşırdımİlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yanlış okumuşum pardon, o kısma da katılamayacağım Ali
Ben BMN olarak o gün orada olalım diye okumuştum çok pardon
Yorum
-
Bu konu hakkında okuduğum en güzel fikirlerden bir tanesi.İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatta açlış için BordoMavi Turnuva düzenleyelim , Barcelonayla birlikte Drogheda ve Aston Villa gelsin
.
Yorum
-
İşte bu kafaya değil muharrem usta, koyun çobanı iho bile fazla..İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad açılsın da ben mahalleden 2-3 genci toparlar açılışa gelirim... sıkıntı yapmayın
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bana gore acilis icin alttaki kadro davet edilsin, onlarla mac yapalim. Hem sikecilere guzel bir mesaj gonderilmis olur hem bazi kustugumuz/kusturuldugumuz futbolcularla barisilir. Ne olursa olsun onlar bizi sampiyon yaptilar. Barcelonayi bilmemneyi cagirip ustune para verip mac yapmak kucuk takimlarin yapacagi is bence. Siz ne dusunuyorsunuz?
------------------------Tolga Zengin
Serkan Balci--Giray Kacar--Egemen Korkmaz--Hrvoje Cale
----------------Selcuk Inan--Gustavo Colman
Ibrahim Yattara----------Jaja----------Engin Baytar
----------------------Burak Yilmaz
TD: SENOL GUNES
Yedekler:
Arkadiusz Glowacki
Umut Bulut
Ceyhun Gulselam
Alanzinho
vs..