Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @Eren

Merak ediyorum; stadyumu yaparken planlardan mi yola cikiyorsun yoksa sadece fotograflara bakip taslak cizimleri mi yapiyorsun? Yani ölcü, simetri gibi durumlarda gercege yakin olanini kafadan mi yapiyorsun yoksa birebir gercek ölcüleri mi buluyorsun?
    Birebir gerçek ölçüler çünkü EA ile temastayım sonuçlar olumlu çıkarsa stadyumlarımı kullanırlar.

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birebir gerçek ölçüler çünkü EA ile temastayım sonuçlar olumlu çıkarsa stadyumlarımı kullanırlar.
      Sorun su ki gercek ölcüleri biz dahi yillardir bulamamisken sen nasil ve nereden buldun?
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Sorun su ki gercek ölcüleri biz dahi yillardir bulamamisken sen nasil ve nereden buldun?
        Ben bulurum.

Yorum

Ben bulurum.
          Aslan parcasi. Ilgiyle takip ediyoruz seni.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Erencan ÖZKAN farkı ile...

Ellerine sağlık.. Emeğin içinde teşekkürler..

Yorum

Ben bulurum.
              Eline emeğine sağlık, teşekkürler...

Yorum

• bi renkdaşımız stadın bitmiş halini çizmişti bayılmıştım o çizime onu arıyorum birazdan paylaşıcam.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bi renkdaşımız stadın bitmiş halini çizmişti bayılmıştım o çizime onu arıyorum birazdan paylaşıcam.
                  @trabzonspor10

Yorum

• işte en beyendiğim bizim stadı çizen renkdaşın çalışması.

İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    .

Yorum

• İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @trabzonspor10
                      aynen dosstum ya keşke dönüpte baksaydım yazdığın mesaja bir sattir arıyorum

Yorum

Hangi ölçüyü sordun da söylemedik hocam, ayıp ediyorsun

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vodafone Arena, 38.70 derecelik tribün eğimiyle Türkiye'nin en dik, Avrupa'nın 3. dik tribünü.

Kaynak: https://twitter.com/HaberKartali/sta...94497253527552
                          Dik tribün demişken aklıma geldi.

Güney Afrika Cape Town'da Absa Stadyumu.

"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kat aralarında dijital reklam panosu olunca stat ayrı bir modern görünüyor. Akyazı'da da bu düşünülür umarım!
                            Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

emin ol tel örgü yapacaklar. bizimkiler bir işi tam yapmazlar. ve ben yıllardır bu işteyim Türkiye'de hiç bir stadyumda cam görmedim.
                              avni akerdede tel örgü yok
                              türkiyede tel örgüyü kaldiran ilk takim trabzonspor, simdi 0 stadimizdami kullanicagiz???

+ pankartlarda bordo yerine burgundi, acik mavi yerinede turkuaza calan mavi kullanmissin

renklerimizde cok hassasizdir

emeklerin icin tesekkürler
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 08.07.2015, 02:09.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                avni akerdede tel örgü yok
                                türkiyede tel örgüyü kaldiran ilk takim trabzonspor, simdi 0 stadimizdami kullanicagiz???
                                valla kardeş ben bir ara tel örgüyü söktüğünüzü hatırlıyorum ve kale arkası tribünün yükseliği maşallah orada tabi ki tel örgü olmaz.

Bana burada yok deme Allah aşkına 2014-2015 Sezernu 33. Hafta maçı.

Her stadyumda olur TT Arenada var. V.arenada da olacak. Timsah arenada da var. Büyük takımlarda olur taraftarı cani gönülden bağlı olan takımlarda.

Renklere takılma direk 2014-2015 sezonu formalarından alacağım
                                En son marazeren tarafından düzenlendi; 08.07.2015, 02:18.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim