İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Sorun su ki gercek ölcüleri biz dahi yillardir bulamamisken sen nasil ve nereden buldun?İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirebir gerçek ölçüler çünkü EA ile temastayım sonuçlar olumlu çıkarsa stadyumlarımı kullanırlar.
Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Ben bulurum.İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun su ki gercek ölcüleri biz dahi yillardir bulamamisken sen nasil ve nereden buldun?
Yorum
-
Aslan parcasi. Ilgiyle takip ediyoruz seni.İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bulurum.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Ellerine sağlık.. Emeğin içinde teşekkürler..İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErencan ÖZKAN farkı ile...

Yorum
-
Eline emeğine sağlık, teşekkürler...İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bulurum.
Yorum
-
@trabzonspor10İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi renkdaşımız stadın bitmiş halini çizmişti bayılmıştım o çizime onu arıyorum birazdan paylaşıcam.
Yorum
-
Misafir
işte en beyendiğim bizim stadı çizen renkdaşın çalışması.
.İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Misafir
aynen dosstum yaİlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@trabzonspor10
keşke dönüpte baksaydım yazdığın mesaja bir sattir arıyorum
Yorum
-
Hangi ölçüyü sordun da söylemedik hocam, ayıp ediyorsunİlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun su ki gercek ölcüleri biz dahi yillardir bulamamisken sen nasil ve nereden buldun?
Yorum
-
Dik tribün demişken aklıma geldi.İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVodafone Arena, 38.70 derecelik tribün eğimiyle Türkiye'nin en dik, Avrupa'nın 3. dik tribünü.
Kaynak: https://twitter.com/HaberKartali/sta...94497253527552
Güney Afrika Cape Town'da Absa Stadyumu.

"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKat aralarında dijital reklam panosu olunca stat ayrı bir modern görünüyor. Akyazı'da da bu düşünülür umarım!

Haciosmanoglu ISTIFA
Yorum
-
avni akerdede tel örgü yokİlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemin ol tel örgü yapacaklar. bizimkiler bir işi tam yapmazlar. ve ben yıllardır bu işteyim Türkiye'de hiç bir stadyumda cam görmedim.
türkiyede tel örgüyü kaldiran ilk takim trabzonspor, simdi 0 stadimizdami kullanicagiz???
+ pankartlarda bordo yerine burgundi, acik mavi yerinede turkuaza calan mavi kullanmissin
renklerimizde cok hassasizdir
emeklerin icin tesekkürlerEn son selcuk tarafından düzenlendi; 08.07.2015, 02:09."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
valla kardeş ben bir ara tel örgüyü söktüğünüzü hatırlıyorum ve kale arkası tribünün yükseliği maşallah orada tabi ki tel örgü olmaz.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavni akerdede tel örgü yok
türkiyede tel örgüyü kaldiran ilk takim trabzonspor, simdi 0 stadimizdami kullanicagiz???

Bana burada yok deme Allah aşkına
2014-2015 Sezernu 33. Hafta maçı.
Her stadyumda olur TT Arenada var. V.arenada da olacak. Timsah arenada da var. Büyük takımlarda olur taraftarı cani gönülden bağlı olan takımlarda.
Renklere takılma direk 2014-2015 sezonu formalarından alacağımEn son marazeren tarafından düzenlendi; 08.07.2015, 02:18.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum