Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi prekastlar bitti o kadar işçi ne yapıyor orada acaba...?

cevabı burda
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Maalesef her yapılanı lütufmuş gibi karşılayan ama aslında totalde her zaman elimizdekini kaybeden itaatkar yapımız nedeniyle bugün de böyle şeyler gelir başımıza yarında aynı şekilde devam eder...

Kupa kupa diye 4 yıldır bağıranlar nedense hala kupanın Cumhurbaşkanımız da olduğunu söyleyemiyor.Başkanımız desen mitingten mitinge koşuyor neymiş benim görüşüm böyle.Yav kardeşim sen Trabzonspor'un başkanı olduysan siyaset ya-pa-maz-sın buraya siyaset karıştırırsan yılarca dik duruşunu gurbette türlü türlü ortamlarda gerek kavgalarda haykırarak söylediğimiz onurlu Trabzonspor'luluğumuz zedelenir ve kim olursa olsun bize bunu yapmaya hakkı yoktur.

Ailemin her yeni bireyini ki bunlara fenerbahçeli eniştelerimin çocukları da dahildir Trabzonsporlu yapmışken ve onlara düzenli olarak babalarının gözlerinin içine baka baka isimleri yazılı TS forması alırken bu yıl elim gitmedi..

Bunları herhangi bir siyasi oluşuma ait olduğum için yazmıyorum yıllarca gurbette 3 büyük takımları tutanların arasında tek başına Trabzonsporlu kalan biri olarak yazıyorum.O kahraman bir gün yine çıkıp gelecek ve istanbul'un 3 takımını eze eze kupayı Karadeniz'e getirecek diye bekledim ama bu şekilde olmaz.Biz bu ülkenin en önemli spor kentlerinden biri olarak bu kadar yıl böyle bir stad için mi bekletildik hemde güzelim Yavuz Selim'i,Avni Aker'i Akçaat Fatih vererek...

"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" bizim hakkımızı ça-lı-yor-lar...
      En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 26.02.2015, 18:00.
      7'n bitirdin beni...

Yorum

• İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        stad 5.hafta fenev maçına yetişir gibi geliyo bana

keşke feneri şöyle bir atmosferde karşılasak müthiş olurdu. malesef dilere destan bir marşımız yok. yeni statın yetişmesi önemli ancak o statın hakkını verebilmek en az onun kadar mühim..

Yorum

• Bu stadı ben niye beğenemıyorum ya sıradan klasik stad cati alçak olsa vari liverpool un stadı gibi mesala, ayrıca fazla loca var

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu stadı ben niye beğenemıyorum ya sıradan klasik stad cati alçak olsa vari liverpool un stadı gibi mesala, ayrıca fazla loca var
            valla renktaş bende çok zorladım kendimi yok arkadaş o locaları o çatıyı görünce birde o yatay ilk katlarla dev çıkışları görünce şalter atıyor bende

Yorum

• şu juventusun stadı yeni stadı kırkbin kişilik süper stad ya çok beyeniyorum keşke onu örnek alsalardı ya ama artık yapacak bişey yok sevsekte sevmesekte mecbur gidicez maçlara

Yorum

• RTE ciksin mitingde desinki;" belediye baskanina emir verdim, rayli sistemi baslatiyoruz." diye. Bakin o zaman oluyor mu olmuyor mu rayli sistem. Nasil da kuzuya dönüyor hepsi.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence sen membrana değil sadece membran olmasına kızıyorsun aynı benim gibi. Mesela bursada da aynı membran nerdeyse bizimki kadar aşağı geliyor ama altında komple cam açık yerleri kapatıyor. Bizde de membranın iç kısımları komple cam ile kapatılsa ben dahil bir çok taraftar daha çok sever stadı.
                  Aynen. Böyle türlü kolaya kaçılmış gibi bir görüntüsü var.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Mesajndan kim olduğunu anlamak zor değil Erdal kardeşim
                    Stadi anlatan anlatsin bende bu stadin niye yapildigini anlatacam. Herkes bildigi veya bildigini sandigi şeyi anlatsin...
                    BİZE HERYER TRABZON!!!
                    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Trabzon insanının forma ile maça gitme kültürünü oluşturması gerekiyor. Bakıyorsun trübinlerde kara kara giymiş adamlar, hiç hoş bir görüntü değil...

Yorum

Trabzon insanının forma ile maça gitme kültürünü oluşturması gerekiyor. Bakıyorsun trübinlerde kara kara giymiş adamlar, hiç hoş bir görüntü değil...
                        Bence de hoş bir görüntü olmuyor ama soğuk havalarda mecbur giyiyorum montumu. Stadın üstü açık ve ısıtma sistemi de yok. Deniz tarafından bir rüzgar estiğinde ertesi gün grip oluyorsun.
                        ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                        #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @only Ts
                          Yazdıkların ilk başta çok hoş geliyor insana,zaten medeniyette bunları gerektiriyor da gelgeleim kazın ayağı hiç öyle değil.
                          Yukarda resmini koyduğun ülke bu refahı sağlamak ve halkını uyutmak için ihtiyacı olan enerji ve hammadde ihtiyacını bunlara sahip ülkelerin içini karıştırıp,kukla yöneticiler sayesinde elde ediyor.
                          Bunu başaramazsa hiç acımadan masum insanları öldürüyor,gözünü bile kırpmadan atom bombası atabiliyor.
                          O stadta eğlenen insanlar bundan hiç rahatsız görünmüyorlar,ya vicdansızlar ya da olan bitenden haberdar olmayan cahil yığın.
                          Evet bizim insani ilişkilerde biraz sorunlarımız var ama kimse kimseyi kandırmasın yeri geldiğinde de mazluma sahip çıkarız,etrafta bu 'medeni batı' yüzünden bombalanıp yurdunu terk edenleri geri göndermiyoruz,ekimizden geldiğince sahip çıkıyoruz.
                          Benim için asıl medeniyet bu.
                          amerika oralari bombalarken.. dunyadaki bilmem kac milyon musluman ulkenin umrumda olmazsa.. benim hic olmaz
                          En son only ts tarafından düzenlendi; 26.02.2015, 11:35.
                          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence de hoş bir görüntü olmuyor ama soğuk havalarda mecbur giyiyorum montumu. Stadın üstü açık ve ısıtma sistemi de yok. Deniz tarafından bir rüzgar estiğinde ertesi gün grip oluyorsun.
                            Sende haklısın kardeşim. Mont olarakta Bordo veya Mavi renkler seçilebilir özellikle maç günleri.

Yorum

• Bu başlığın kaderide bu sanırım. Stadyum inşaatı üzerinden gelişen ama sonu çok farkli hatta hiç alakasız yerlere varan kısır çatışmalar, kalp kırmalar. Aynı renklere gönül vermiş insanlar olarak birleşeceğimize hep bir bahane üzerinden ayrışmalar. Fikirlerimizi bile hakaretten ya da sataşmadan uzak bir şekilde ifade edemeyip fütursuzca saldırmalar. Değer mi acaba bütün bunlara. Değer mi acaba bir beton yığını burada yaşanan kavgalara. Yazık !
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• içimde bi his var bu stadın 2.devreye zorla yetişeceği.
                                TRABZONSPOR'lu olmanın gururunu istanbul yalakaları bilmez...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim