yayin acilmiyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak BordoMavi_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekamera neden yayın yookİlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyayin acilmiyor
Prekast dizimi devam ediyor.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilgim olmadığından soruyorum. saha zeminine çim serilme ve drenaj işlemleri olmadan önce, çakıl serme işlemi yapılıyor mu? yağmur suyunu daha iyi çekmesi için.
Yorum
-
İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şimdi kesin olarak önümüzdeki sezon bu stadta oynamaya başlayacakmıyız ?
Herkesin sormaya korktuğu soruyu sordun"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilgim olmadığından soruyorum. saha zeminine çim serilme ve drenaj işlemleri olmadan önce, çakıl serme işlemi yapılıyor mu? yağmur suyunu daha iyi çekmesi için.
ama kurulacak cim zemini altindaki toprkdan ayirma islemi cakillan yapilabilir, drenaja olumlu yan etkisinden dolayi, yada baska sistemlen
stadin deniz kenari oldugundan büyük ihtimallen hibrid cim kullanilacagindan özel halida serilebilir
İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar şimdi kesin olarak önümüzdeki sezon bu stadta oynamaya başlayacakmıyız ?
planlara göre proje ozamana kadar bitmeli
2 aya yakinda tolerns var sezon baslangicina aslinda
tabiiki catida bir sorun cikarsa is uzar, bunun en güzel örnekleri bursa , konya"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Siyasilerin miting takvimine bakmak gerek.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel olacak güzel
amerikan futbolundaki kulüpler gibi 10 yilda bir stad yenileyek durumumuz olmadigina göre bu stadi dogrusuylan yanlisinlan kabullenmeye mecburuz
avni aker zaten estetigi olmayan ama manevi degeri bir tapinaga yakin oldugundan bunca yil idare etmistik
ona karsi bu stad taraftarimiz icin bambaska deger kazanacaktir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemecburi sonuc bunu gösteriyor
amerikan futbolundaki kulüpler gibi 10 yilda bir stad yenileyek durumumuz olmadigina göre bu stadi dogrusuylan yanlisinlan kabullenmeye mecburuz
avni aker zaten estetigi olmayan ama manevi degeri bir tapinaga yakin oldugundan bunca yil idare etmistik
ona karsi bu stad taraftarimiz icin bambaska deger kazanacaktirBorussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum