Stadyum inşaatında öngörülen bitiş tarihi Şubat 2015. Uzun bir süre var çevre düzenlemesi için. Bence tümüyle bitirilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Stad harici dolguda başladı zaten kameradan takip ettiyseniz. dolgu bitince ve fore kazık makinaları boşa çıkınca diğer yapılara geçerler sanıyorum.İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki geri kalan tesisler antreman sağları falan nezaman yapılmaya başlancak bir bilginiz varmı--------------------------------------------------------------------------
Yorum
-
Seçim malzemesi olan 6 yılda doldurulan 1 yıl bekletilen Akyazı seneye çok güzel olacak
Şöyle de bir şey var.Akyazı projesi zamanında yapılsaydı yani 2010-11 sezonuna yetişseydi Şike'de engel olmazdı herhalde
En son Niki Lauda tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 10:22.
Yorum
-
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErzurum'daki Türkiye'nin tek kayakla atlama kulesi çöktü...

Toki bu, allah göstermesin. Adamlara çemkiriyorduk olimpiyatları vermediler diye.
Aynı fotoyu paylaşmak için geldim inşallah bizim stadda sıkıntı çıkmaz. Sonuçta deniz üstüne yapıldı.
Yorum
-
Burayı Sarıdağlar İnşaat yapmıştı. Yani bizim stadyumu yapan konsorsiyum içindeki Sarıdağlar.İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErzurum'daki Türkiye'nin tek kayakla atlama kulesi çöktü...

Toki bu, allah göstermesin. Adamlara çemkiriyorduk olimpiyatları vermediler diye.
Büyük facia, mühendis değilim ancak anladığım kadarıyla zemin etüdü ile ilgili bir sıkıntı olabilir.En son Murat' tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 16:37.
Yorum
-
evet sorun kayak pistinde değil sorun zeminde. demek ki nasıl yaptılarsa zemini düzgün etüt etmemişler ve ya başka bir sorun?İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurayı Sarıdağlar İnşaat yapmıştı. Yani bizim stadyumu yapan konsorsiyum içindeki Sarıdağlar.
Büyük facia, mühendis değilim ancak anladığım kadarıyla zemin etüdü ile ilgili bir sıkıntı olabilir.
akyazı da böyle olacağını sanmıyorum en azından binlerce kazık boşa çakılmamıştır diye umuyorum..!
Yorum
-
Burda tamamlanan projeler bölümünde var.

Yorum
-
İlk olarak sezgyn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüniversiteyi erzurumda okudum ve evim buraya çok yakındı.inanın hiçbir zemin çalışması yapılmadı burada, belliydi böyle olacağı.yazık!!!
Bildiğin yamacın üzerine inşa etmişler demek ki pisti.
Sarıdağlar'ın kabahati yok burda, zemin etüdünü yapmak onların işi değildir galiba.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum