İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kardeşim ''Localar'' tribüne gömülü şekilde geriye doğru kavisli oluşturuldu.İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalesef localar tribüne gömülü değil.. Tribünlerin bütünlüğünü ve estetiğini tamamiyle yok eden bir görüntü oluşuyor...
Gayet de estetik şekilde tasarlandı...
Spartak Moskova gibi apartman dairesi mi dikmeleri gerekirdi estetik olması için?
Yorum
-
bence ingilizce de olabilir mesela "SUNSHINE PARK"İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Stadin adi Senol Günes yada Günes Stadi olmali.
Onun degeri ve yeri baska.

Yorum
-
Bursanın stadının ülkenin 1 numarası olacağını söyleyen arkadaşlara şunu söyleyeyim tt arena projesine baktın bir gerçeğine aynısı diğer yapılan stadlar için geçerli özellikle kadir has stadı için. bursanın stadı saydıklarıma oranla çok daha zor timsah şeklinde planlanan stad malesef bursa halkını üzecek. ama bizim stad kusursuz olacak. önemli olan stadımızı farklı kılan şeylerin olması mesala oyuncuları stada girişlerida koridorda karşılarına çıkabilecek slogan ör: 'Fırtınanın Kopacağı Yerdesin' yada 61.dk için farklı şeyler düşünülebilir.Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
illa hepsini satacakmisinİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle190 tane loca, bu kadar locayı kime satacaklar çok merak ediyorum, derme çatma bir şey olacak anlaşılan yeni yapılacak localar.
sponsorlara promosyon olarak verirsin
tv kanallarina verirsin ölü odalardan spor programi yapacaklarina avrupadaki gibi stadlardan yapsinlar
yarisma yaparsin kombine alanlara, dergiyi alanlara , forma alanlara
yav fazla mal göz cikartmaz
biz bilen burda 50bin üyeyiz
kale arkasindaki bir locaya 50 bin tl den fazla isteyemezler sanirim
100 kisi birlesip adam basi 500 tl len bmn icin bi loca kiraliyamazmiyiz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Olay bu anlattığım kadar basit bir olay değil. 49 tane loca varken hespinden para alacaktın. Simdi ise dıdının dıdısına bile beleşe verilecek o localar.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilla hepsini satacakmisin
tv kanallarina verirsin ölü odalardan spor programi yapacaklarina avrupadaki gibi stadlardan yapsinlar
100 kisi birlesip adam basi 500 tl len bmn icin bi loca kiraliyamazmiyiz
Bikere bütün eski futbolculara verirler. Ben 100 bin dolara loca alıcam, yanımdaki 123123324214 locada para vermeyen beleşçi tayfa olacak. Kimse almaz.
Alası olanda vazgeçer. Bu işin ideali 70-80 tane loca. Gerisi yarar değil zarar getirir."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Bu olay o kadar kolay bir olay değil, hadi satalım deyince satılmıyor bunlar.190 rakamı Trabzon için inanılmaz bir rakam, o locaların yarısı ancak satılır, yapılsın bir köşede dursun mantığını anlamıyorum.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilla hepsini satacakmisin
100 kisi birlesip adam basi 500 tl len bmn icin bi loca kiraliyamazmiyiz
Yorum
-
bir protokoldeki tribünden hic bir locayi hediye veremessin, belki en büyük 2-3 sponsorun disiİlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlay bu anlattığım kadar basit bir olay değil. 49 tane loca varken hespinden para alacaktın. Simdi ise dıdının dıdısına bile beleşe verilecek o localar.
Bikere bütün eski futbolculara verirler. Ben 100 bin dolara loca alıcam, yanımdaki 123123324214 locada para vermeyen beleşçi tayfa olacak. Kimse almaz.
Alası olanda vazgeçer. Bu işin ideali 70-80 tane loca. Gerisi yarar değil zarar getirir.
maratondan 4-5 localik bir area yi bende olsam eski topcularim vs vs ayririm oradaki localar icin 1. sinif promosyon olur
yarida restoranda fatih tekkelerle, gökdenizlerlen, hamdiylen, lemiylen, vs zaman gecirmek
1 kale arkasini low budget öbürünüde promosyon olarak kullanirsin
bence senin dedigin gibi iho bilen o localar harciyamaz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Loca konusundaki eleştiriler garip.
Locaların yeri saçma. Loca sayısı eğer artmış ise bu sevindirici bir şey.
Siz bugünü yarını düşünüyorsunuz.
Loca sayısı 190 olan stadyum en az 50 sene hizmet verecek.
İş bilen bir yönetim her türlü satar.
Peşkeş çekmek isteyen 49'u da çeker.
Olay bu kadar basit.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum