Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakkin olan kupayi sana vermeyen bir devlet hakkin olmayan bir stadi sana vermesi neyi ifade ediyor.

Benim stadim avni akerdir. Kupa gelmedikce akyazidaki stad bir ucubedir. . .
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hakkin olan kupayi sana vermeyen bir devlet hakkin olmayan bir stadi sana vermesi neyi ifade ediyor.

senin hakkın olmayabilir. benim hakkım bu stat. 2. lig 3. lig takımlarına yapılıyorsa stat bana da yapılmak zorunda. 2007'den beri konuşulan ve 2011'den önce işleme konulan bir projeyi bana kupa malzemesi olarak kimse yutturamaz.

hemen hemen her yıl kombine alan maçlara gitmeye çalışan bir insan olarak avni akeri istemiyorum. diğer hakeden! şehirler gibi ben de akyazıyı istiyorum.

bu arada kendi görüşündür saygı duyarım. demek ki benimle tamamen zıt düşüncede olanlar varmış stat konusunda.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eyvallah dostlar.

Söz verdiğim için bu hafta çekmem lazımdı, fırsatım da vardı, o yüzden sorun değil.

Ben düzenli olarak çekmeye çalışacağım -bana göre de 15 gün iyi gibi- ama hepimizin işi gücü var sonuçta, bazen olur haftada bir çekerim bazen olur 3 haftada bir çekerim ama çekerim yani Allah sağlık verdikçe
        Cikamadigin zaman haberm olsun agbi köyde olmadikca yardimci olurum buradan akyazi 5 dakika yürüme.

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hakkin olan kupayi sana vermeyen bir devlet hakkin olmayan bir stadi sana vermesi neyi ifade ediyor.

Elalem aya cıkmış duydunmu

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cikamadigin zaman haberm olsun agbi köyde olmadikca yardimci olurum buradan akyazi 5 dakika yürüme.
            Eyvallah Koray, hep burdayız zaten, haberleşiriz.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              elalem "AYI" çıkmış duydun mu

Yorum

• Stadı şike olayıyla bağdaştırmak saçma geliyor bana. Diğer şehirlere yapılanlar neyin karşılığında yapıldı ? Galatasaray'a yapılan stad neyin karşılığıydı ? Onlara yapılması bizimde hak ettiğimizi doğurur. O stadı biz hak ettik.
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ohh stadda bıtıyor gelsın sampıyonluklar )

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Babasinin parasiyla yapiyo zaten ! Bende stad yapildigi icin seviniyorum. Ancak bu baslikta herkes stad kupanin sus payi olarak yapiliyor dediginde kendi kendime öyle şey olmaz Trabzon milleti bu kadar vefasız olamaz demiştim .

Büyük yanılmışım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                    En son Serdær tarafından düzenlendi; 31.03.2014, 20:27.
                    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eyvallah Koray, hep burdayız zaten, haberleşiriz.
                      İsine ortak olmak değil, yardimci olmak için agbi..

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bileğimizin hakkı nedir ya?

Önceden aldığımız şampiyonluklar şikeyle mi alındı?
                        82 puanı şikeyle mi topladık???
                        Orayı düzeltirsen sevinirim.
                        Ayrıca adalet olmadıktan sonra Camp Nou'da da oynasak kupalarımız çalınacak.
                        En son Serdær tarafından düzenlendi; 31.03.2014, 20:27.

Yorum

• Umarım seçimden sonra yavaşlamaz

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

E yuh yani. Adam altı üstü ironi yaptı. Bu kadar küfür edilirmi?

Gesendet.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              senin hakkın olmayabilir. benim hakkım bu stat. 2. lig 3. lig takımlarına yapılıyorsa stat bana da yapılmak zorunda. 2007'den beri konuşulan ve 2011'den önce işleme konulan bir projeyi bana kupa malzemesi olarak kimse yutturamaz.

hemen hemen her yıl kombine alan maçlara gitmeye çalışan bir insan olarak avni akeri istemiyorum. diğer hakeden! şehirler gibi ben de akyazıyı istiyorum.

bu arada kendi görüşündür saygı duyarım. demek ki benimle tamamen zıt düşüncede olanlar varmış stat konusunda.
                              aslında hakkın olmayan cümlesini yanlış kullanmış olabilirim, hani cümlenin gelişine göre. hakkın olmayandan kastım herkesin hakkı olan anlamında.. yani tamam stadı Trabzonspor kullanacak ama devletin stadı olacak. demek istediğim bu. ama şuy bir gercek 2007 den beri yapılmayan stad son 1 yılda bu kadar yol kadediyorsa bir düşün. hükümet mi değişti. hayır o zamanda bu hükümet vardı. ne olduda bir anda akyazıya ağırlık verildi. stad kupaya sus payı olarak yapılıyor. benim düşüncem bu
                              BİZE HERYER TRABZON!!!
                              Bordo Mavİ

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gurpas şu yazdığından ne anlamam gerekiyor. bi söylemin varsa söyle. böyle gereksiz anlamsız hiç bie şey ifade etmeyen ifadelerle anca birbirimize gıcık oluruz bununda ne sana ne bana nede Trabzonspora hiç bir faydası olmaz.

tekrar ediyorum KUPA GELENE kadar akyazı stadı ucubedir. .
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim