La havle vela kuvvete egemenlik eleştirisini üstüme almıyorum burada düşüncelerimi paylaşıyorum ben. Sadri konusuna gelince, onu eleştirmekten zevk almıyorum benim düşüncem bu yönde. Bak Fikret Ormana nasıl ilgileniyor stadyumla ! Sadri ne yaptı bu stadyum olmaz, bitmez deyip köşesine çekildi ilgilendi mi, şurası şöyle olsun dedi mi, şu şu böyle olsun, burası uzak yakın yapalım dedi mi ? Stadyumun bitmeyeceğinden başka bir kelime duymadım ağzından. Şimdi tartışırız içini dışını.
Bu stad devlet tarafından yapılmıyo mu ? Sadri Şenerle ne alakası var o zaman , o da çıksaydı mitinglere ya da F.orman gibi yağlayıcı flamalar assaydı sağa sola stad şimdiye bitmişti bile ama allah ondan razı olsun o dimdik durdu 3 temmuzdan sonra kulübün kapısından siyasetçi bile sokmadı
Bu stad devlet tarafından yapılmıyo mu ? Sadri Şenerle ne alakası var o zaman , o da çıksaydı mitinglere ya da F.orman gibi yağlayıcı flamalar assaydı sağa sola stad şimdiye bitmişti bile ama allah ondan razı olsun o dimdik durdu 3 temmuzdan sonra kulübün kapısından siyasetçi bile sokmadı
Dimdik duran adam RTE'nin bir telefonuna rizeye adam sattı ! Tamam İHO rezil birisi ama ölen köre de badem gözlü demeyelim.
Stadı devlet yapıyor ama kulüplere de tanışıyor. Kulüplerin istekleri göz ardı edilmiyor; örnek olarak Eskişehir stadyumunda yöneticiler taraftarın isteklerini göz ardı etmeyip kaleleri tek kat yaptırdılar, Sadrinin ne alakası olduğunu burada anlıyoruz. Bak ne diyor yetkililer ''bizler sorduk'' ve bu şekilde yapılmasına karar vermişler. Mız mızcı çocuk gibi '' bu stadyum yapılmaz '' deyip kenara çekildi. Kaç kez Tokiyle toplantı yaptı stadyum hakkında bana söyleyebilirmisin ? Ayrıca Sadri Şenerin dik durduğu falan yok , Başbakan istedi diye Rizeye iki futbolcu sat, siyaset için bu stadyum yapılmaz de, Siyaset istedi diye de kulüp yöneticiliğini bırak sonrada kulübün içine siyasetçi sokmadı . Bu ülkede siyasetin girmediği tek bir yer var mı ? Mezar hariç.!
* İçimden bir ses bu stadyumun ilerde çok sorunlar çıkartacağını söylüyor
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Vay be peki kendine sakla o derin bilgilerini. Albert Einstein seni
* Şimdi anlamamaya proğramlanmış adama ne anlatayım ben, o kadar boşa harcayacak vaktim yok benim
* Şimdi anlamamaya proğramlanmış adama ne anlatayım ben, o kadar boşa harcayacak vaktim yok benim
Önce karşındakine saygı duyacaksın, sana ciddi bir soru sordum cevap vermeyip aşağılamayı tercih ediyorsun. Beni ne kadar tanıyorsun da anlamamaya programlanmış olduğumu anlıyorsun. ?
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 28.03.2014, 20:21.
Önce karşındakine saygı duyacaksın, sana ciddi bir soru sordum cevap vermeyip aşağılamayı tercih ediyorsun. Beni ne kadar tanıyorsun da anlamamaya programlanmış olduğumu anlıyorsun. ?
* Albert Einstein seni diyerek kafana göre kurnazlık yapmayacaksın senin tuttuğun fare kadar benim kedi sevmişliğim var
Yorum