Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sinan Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    41.561 dedi ama onuda düzeltirler 40000+1461 daha anlamlı ve güzel olur
    kapasite 41461 olmak zorunda da değil ayrıca. kapasite 41100 olur 41461 diye ilan edersin . herhalde cezası yoktur bunun .
    varyap meridian geliyor aklıma 61 kat diye lansman edilmişti ama 61 katlı değil . 58 olması lazım .
    En son nbay tarafından düzenlendi; 29.11.2013, 15:06.
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hüseyin Avni Aker şehrimizin önemli isimlerinden biriydi döneminde yaptığı katkılarıyla şehrin futbol stadına ismi verildi.

Artık günümüzün futbol adamı yaşatılmalı diye düşünüyorum. Şenol Güneş yaptıklarının karşılığını hiç bir zaman alamadı. Yaşarken adı yaşatılmalı bence..
      Alana Şenol Güneş Spor Kompleksi denilebilir. Stadyum Hüseyin Avni Aker şeklinde kalmalı bence.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hüseyin Avni Aker şehrimizin önemli isimlerinden biriydi döneminde yaptığı katkılarıyla şehrin futbol stadına ismi verildi.

Artık günümüzün futbol adamı yaşatılmalı diye düşünüyorum. Şenol Güneş yaptıklarının karşılığını hiç bir zaman alamadı. Yaşarken adı yaşatılmalı bence..
        Sayın Şenol Güneş köyüne sevabına okul, hastane, cami filan yaptırıp ismini ölümsüzleştirebilir bence......

Stadyuma değilde efsanelerin ama vefat eden efsanelerin isimleri tribünlere verilebilir...

Dozer Cemil Kale arkası tribünü....

Kadir Özcan maraton tribünü filan......
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bence efsanelerin isimleri stadın kapılarına verilse daha güzel olur.(Şenol Güneş,Dozer Cemil,Kadir Özcan vb.gibi... )

Tribünlere de ücret karşılığı sponsorların isimleri verilebilir.(Var-yap kuzey kale arkası,Ağaoğlu güney kale arkası vb.gibi...)

Stadın ismi de sponsor.(Vodafone Fırtına Stadyumu)

Ayrıca Stadın girişine de (Fırtınanın Kopacağı Yerdesin) yazılabilir...
          NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Tribün isimleri de satılmalı. Türk Telekom tribünü. Vodafone tribünü.

Avea kale arkası vs...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• RTE şimdi 41061 dedi.. Ne olduğunu tam bilen varsa ben de bir şey bilmiyorum..

Yorum

• bi bakmissin 25bin kisilik yapmislar bize 41461 diye yutturmaya calisiyorlar ortada net bir proje yok. sallayip duruyorlar

Yorum

• Projede kapasite 41561. Diger rakamlar eglenmek için ortaya atılıyor işte.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2015 Mayıs'da bitecek,Aralık ayı sonu iki kat çıkılmış olunacak,stadyum toplam 41,561 kişi kapasiteli,Protokol tarafındaki fore kazıkları çakılıyor,güney tarafındaki kazık çakma işlemi bitmek üzere, fore kazıkların 13 metre ile 22 metre derinlik de ve ana kayaya 4 metre sabitlenmesi, fore kazıklar stadyumun ağırlığının 1.5 katı fazla yükü kaldıracak şekilde sağlam yapıldıklarından bahsediyor.
                    Sagolasın hocam.

Yorum

• Bence kapasite en fazla 30000 olmalıydı, 41000 fazla bize.

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence kapasite en fazla 30000 olmalıydı, 41000 fazla bize.
                        Stadyumda taraftarın kullanacağı koltuk sayısı zaten 38.000 Geri kalan koltuk sayısı VİP,Basın vb. ayrılacak.

Yorum

ya kardesim su zihniyeti degistirelim..ilerisini neden düsünmüyosun..bi yeni stad daha yapmak 50 yil alir.. 40bin ideal ve derbi maclarinda full dolacak o stad.
                          Onur Recep Kivrak

Yorum

• stadyum için şöyle bir fikrim var. Benfika maç başlamadam kartal uçuruyor. bizde hamsi uçuralım diyecem ama olmaz ama hamsi figürünü statta kullanılması lazım. örneğin çatıda hamsiyle birlikte taka figürü kullanılabilir.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

stat şimdi eski ve rahat değil, onun için taraftar gelmiyor. ama alışveriş yapılabilecek lüks bir stat olursaki olacak. içinde ısıtma falan son teknoloji yağmuru yemiyecek taraftar. O zaman rahatına düşkün taraftar gelecektir. gör bakın stat etrafını o zaman panayır alanı gibi olur. Trabzonda gidecek fazla bir yer yok.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya kardesim su zihniyeti degistirelim..ilerisini neden düsünmüyosun..bi yeni stad daha yapmak 50 yil alir.. 40bin ideal ve derbi maclarinda full dolacak o stad.
                                Diğer Anadolu takımlarının stadyumları da İstanbul takımları geldiğinde tam doluyor zaten. Öyle bir takım olacağımıza hiç olmayalım.

Ben inanmıyorum bu yeni yapılacak stadyumda tribünlerin dolacağına.

inşallah haksız çıkarım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim