görseller umarım gerçekten yapılacak olan stadı yansıtmıyordur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yahu anlayamıyorum. Bi stat yapıyorsunuz kullanıcısının fikrini neden almazsınız.
Yıllarca statımız nasıl olacak görmedik bile. Sürekli farklı görseller dolaştı nette.
En sonunda bi çadır kaldı bize..
Bursaspora imreniyorum kardeşim. Açık ve net. Adamların duruşu var. Ne istediklerini biliyorlar.
Kale arkasını istedikleri gibi yaptırdılar. Projeyi değiştirdiler. Ve unutmayın. O stat onlara çağ atlatacak. Fazlasıyla potansiyelleri var.
Biz halen Liverpoola Aston villaya attığımız golleri konuşalım.
halen mirası yemeye devam ediyoruz.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhada yazın bunu buraya; biz böyle devam edelim Bursa bizim yerimizi alacak. Çok yakındır. Stadları bitsin zaten sıçrama yapacaklar..
Yöneticiler taraftardan kopuk oldukça(beleş kombine verip şakşakçılık yaptırmak tabi ki taraftar-yönetim ilişkisi içinde düşünülemez), transfer sezonunda plansız programsız böyle amatörce işler yaptıkça, çağımız gereklilikleri olan sosyal medyaya ve TV meselesine önem vermedikçe, siyaseti amaçları için kullanmak yerine kulübün içine soktukça kaçınılmaz son budur.En son Furkan Özdem tarafından düzenlendi; 08.09.2013, 01:57.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhada yazın bunu buraya; biz böyle devam edelim Bursa bizim yerimizi alacak. Çok yakındır. Stadları bitsin zaten sıçrama yapacaklar..
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız Bursa'nın stad inanılmaz güzel oluyor. Tribün içi tam istediğim gibi. Dortmund'un kale arkasına benzer yapılıyor. Bu stad cehennem olacak cehennem..
sahanın ortasında kalan o makinalar iş bitince dışarı nasıl çıkarılacakŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Bursa ilerde bizi geçecek dediğimizde forumlarda linç ediliyorduk. Bursa gelişmeye çok müsait, ekonomik olarak ta güçlü bir şehir. Yaklaşık 2,5 milyon nüfusu da var. Güzel bir stad ile sıçrama yapacaklarını düşünüyorum. bizi elbette geçecekler. bu kaçınılmaz. Türkiyedeki futbol kulüplerinin ekonomileri zamanla büyüyor ama bizimkisi oran olarak küçülüyor. Şehir olarak TS yi besleyemiyoruz. Tribün gelirlerimizle iyi bir oyuncu dahi alamıyoruz. böyle bir durumda İstanbul takımları ile ve ilerde bursa ile yarışmak bence hayal. hele böyle kara cahil, yönetmekten aciz, bilgisiz, yeteneksiz yönetim ve teknik ekiplerle imkansız.
bu proje TS ye bir nebze kan verir ama ben asla çok şey katacağını düşünmüyorum. iddia ediyorum avni akere gelen seyirci buraya gelmeyecektir. belki ilk zamanlar meraktan gelinir ama takımın bu gidişine paralel olarak o stadın dolması imkansız. hele hele maç biletleri ucuz ve beleş değilse imkansızDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa ilerde bizi geçecek dediğimizde forumlarda linç ediliyorduk. Bursa gelişmeye çok müsait, ekonomik olarak ta güçlü bir şehir. Yaklaşık 2,5 milyon nüfusu da var. Güzel bir stad ile sıçrama yapacaklarını düşünüyorum. bizi elbette geçecekler. bu kaçınılmaz. Türkiyedeki futbol kulüplerinin ekonomileri zamanla büyüyor ama bizimkisi oran olarak küçülüyor. Şehir olarak TS yi besleyemiyoruz. Tribün gelirlerimizle iyi bir oyuncu dahi alamıyoruz. böyle bir durumda İstanbul takımları ile ve ilerde bursa ile yarışmak bence hayal. hele böyle kara cahil, yönetmekten aciz, bilgisiz, yeteneksiz yönetim ve teknik ekiplerle imkansız.
bu proje TS ye bir nebze kan verir ama ben asla çok şey katacağını düşünmüyorum. iddia ediyorum avni akere gelen seyirci buraya gelmeyecektir. belki ilk zamanlar meraktan gelinir ama takımın bu gidişine paralel olarak o stadın dolması imkansız. hele hele maç biletleri ucuz ve beleş değilse imkansız
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece tesis açısından değil, taraftar açısından da çok şey değişecek Bursa ile aramızda. Bursa her geçen gün büyümeye devam ediyor biz ise maalesef yerimizde sayıyoruz. Bunun stadyumla falan alakası yok, şehir her geçen gün küçülüyor.
Bunun şehirle ne alakası var? Hamburg, Köln ve özelikle Berlin Dortmundan daha büyük şehirler ama takımları karşılaştırdığın zaman hepsini toplasan bir Dortmund etmez.
Kayseri stadını yaparken aynısı Kayserispor için diyenlerin sayısı çoktu, şimdi durum ortada.
Adam akıllı bir yönetimle Trabzonsporu kimse kolay kolay geçemez.
Yorum
-
İlk olarak Ugur Kurucelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun şehirle ne alakası var? Hamburg, Köln ve özelikle Berlin Dortmundan daha büyük şehirler ama takımları karşılaştırdığın zaman hepsini toplasan bir Dortmund etmez.
Kayseri stadını yaparken aynısı Kayserispor için diyenlerin sayısı çoktu, şimdi durum ortada.
Adam akıllı bir yönetimle Trabzonsporu kimse kolay kolay geçemez.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki taraftar ne olacak, adamlar 15 binden fazla kombine sattı, bizimkiler ne yaptı peki ?
Şampıyon olduğumuz yıl her maç stad full doldu, yanlış hatırlamıyorsam 12 bin'nin üstünde kombine satıldı o yıl çünkü takım vardı, taraftarın takıma inancı vardı, güzel futbol vardı.
Eğer iyi bir yönetim gelir güzel bir kadro kurarsa, 15 bin de satarız 20 bin de.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum