İlk olarak alper* tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Doğrusunu isterseniz ben sorduklarımın çoğuna istediğim cevapları alamadım.İlk olarak BLACKSEAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTereddüt ettiğim şu bir parmak bal çalınıp umutlar verilmesi ve sonra bu umutların unutulması . Umarım dediklerini yaparlar.
Şunu söylemek istiyorum, bana bir şeyi taahhüt edercesine konuşmadılar hiç; hep aldıkları işi zamanında doğru ve sağlam yapmak istediklerini ilettiler. Ben görsellik , stadın şekli vs. dedikçe onlar hep bunlar da önemli ama asıl önemli olan stadın sağlam olması biz de Trabzonsporluyuz, Trabzonluyuz önemli bir eser bırakmak istiyoruz dediler.
Bunu sordum, arkadaşlarına ilettiklerini kısa zaman sonra akyazitrabzon.com web sayfasına koyacaklarını söylediler.İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim neden böyle bir görselimiz yok hala daha anlamış değilim.En son alper* tarafından düzenlendi; 20.08.2013, 20:21.
Yorum
-
Onu zaten biliyoruz, horyanli diye bir arkadaşımız vardı bu forumda o ayrıntılarıyla biliyordu. Yazmıştı ama çok arka sayfalarda.İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir daha görüşme şansınız olursa tribün eğimlerini de sorun lütfen bari onu öğrenelim.
Yorum
-
Eğim bilgisi yoktu iyi hatırlıyorum tahminler vardı sadece.İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu zaten biliyoruz, horyanli diye bir arkadaşımız vardı bu forumda o ayrıntılarıyla biliyordu. Yazmıştı ama çok arka sayfalarda.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Önümüzdeki 50 senede bize yeni stad yapılmayacağına göre o zaman bizde tribünler yakın olduğu için üzerinde baskı hissetmeyecek futbolcularla yolumuza devam edelim...İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyisi. Bizim futbolcular baskıda oynayamıyor.
Hem senede 2 3 milyon euro para kazanacaksın hemde üzerimde baskı oluşuyo diye ayak yapıcaksın. Geçiniz...
Hem aynı şey rakip takımın futbolcuları içinde geçerli.
O resimde tribünler sahaya nerdeyse 9 10 metre çok fazla bence.
Yorum
-
Yok yok, tam doğru biliyordu. Çünkü başka kaynaklardan da teyit ettim o eğimi değerlerini.İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğim bilgisi yoktu iyi hatırlıyorum tahminler vardı sadece.
Yorum
-
Bak başka sitedeki tahmini buydu teyide muhtaç.İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yok, tam doğru biliyordu. Çünkü başka kaynaklardan da teyit ettim o eğimi değerlerini.
Arada loca yok.
Akyazı stadı; 41.565
1. kat: 27 sıra
2. kat: 25 sıra - Üst kot :25.90 m
Akyazı da diklik şöyle gibi olur diye düşünüyorum.
1. kat: 21-22°
2. kat 31-32°
__________________Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Bakayım ben de bir...
Skyscrapercity.com'de şöyle demiş @horyanli:
Eldeki tek teknik veri olan 5. Kat planindan yola cikarak basit geometrik hesaplarla, belki en fazla 20-30 cm hata ile tribun egimlerini hesapladim. Kat araligini 4 m aldim, ust kat dusundugumden cok daha "dik" olacak
Alt Kat: 21,68°
Üst Kat: 34,65°En son alper* tarafından düzenlendi; 20.08.2013, 21:55.
Yorum
-
localar aynı alışveriş merkezine benziyor bu ne biçim stad ya ?? koltuklar dik değil seyirci sahaya yakın değil rezalet ötesi bir stadİlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
En son jojuk tarafından düzenlendi; 20.08.2013, 22:52.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum