Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Kalkinmali
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    • 05.04.2006
    • 1441
    • Ogrenci

Fenerium + Ts Club... bir ara ikimizde kendi formalarimiz yaptik!

ama herneyse, Stadyum isi beni baya umutlandirdi... Baskanimiza guveniyoruz.. Haydi Buyuk Baskan!
    GUTIERREZ - COLMAN - ALANZINHO

Yorum

• TSezgin61
      • 29.01.2005
      • 10709
      • Almanya

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi
      Rakibimizde olsa yaptığı iyi iş modellerini kullnanabiliriz bu konuda bi sakınca yok zannımca....

Sevgili arkadaşım Fenerin meşhur Fenerium projesinin aslında bir yerlerden esinlenme olduğunu biliyormusun.....
      haklisin. fenerbahce nekadar rakibimiz olursa olsun kurumsallasma, mali bakimdan örnek alinacak bir kulüp.

onlarin taraftari bile elalemin takimina yapiyor bu destegide, biz kendi TRABZONSPORumuza yapmiyoruz, asil onu elestirelim.

bu arada su fenerium isini bende merak ettim

Yorum

• UmutBaykan
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 16.08.2004
        • 3800
        • İnşaat Mühendisi
        • Zonguldak

Avni Akerin yıkılıp yapılması iyi oldu bence..Böylece modern ve istediğimiz bi stada kavuşabileceğiz..Akyazı projesinede karşı değilim.Yapılması trabzonu kalkındırır.Ama ben Avni Akerde maç izlemek istiyorum..
        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Samet Yildirim
          • 07.09.2006
          • 24137
          • ogrenci
          • Almanya

Öyle bisi yok dün aksam MESAJ TV de Yönetici Celil Hekimoglu baglandi ve ilk hedefimiz AKYAZI arastirip bakacagiz yani devam ettirmek istiyoruz dedi ama olmazsa AVNI AKER`i yapacagiz dedi....ama ilk tercihlerin AKYAZI PROJESI oldugunu söyledi...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hekimoğlu
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 19.07.2005
            • 8161
            • Trabzon

ikisi de yapılsın. akyazı projesi çok çok çok zor.transfer sezonu öncesi 3 futbolcu ile protokol imzalandı gibi bu da hikaye yani ön izin mön izin.1 milyar dolarlık hayali proje.uyanın artık.avni aker tribün tribün yıkılıp yapılacaktır.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Can
              • 23.02.2007
              • 5122
              • Eğlence Merkezi
              • Trabzon

İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi
              Avni Aker’e Saraçoğlu Modeli

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Akyazı projesine karşı olmadıklarını ancak Avni Aker’i Şükrü Saraçoğlu modeliyle kısa zamanda yapmak istediklerini açıkladı.

Trabzon Meclisi

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, stat projesiyle ilgili yaptığı açıklamada Avni Aker’i tribün tribün yeniden yapmak istediklerini söyledi. Akyazı projesini sahiplendiklerini de kaydeden Yener, ilk olarak Avni Aker’i modernleştireceklerini belirtti. Kale arkalarını 1 YTL yapacaklarını söyleyen Yener: “Maraton ve kapalı tribünlerini kombine olarak satacağız, bunu kale arkaları için de düşünebiliriz. Tepki olursa ‘Trabzon Meclisi’ diye adlandırdığımız medya, STK ve Meslek odalarıyla buluşup bu ve benzer sorunlara çare ararız” dedi.

kaynak: Taka Gazetesi
              bence bu süper olur kalearkaları 1 ytlse en aznından maça gitmeyen olmaz herkez maça gider
              TRABZONSPOR
              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Samet Yildirim
                • 07.09.2006
                • 24137
                • ogrenci
                • Almanya

İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi
                ikisi de yapılsın. akyazı projesi çok çok çok zor.transfer sezonu öncesi 3 futbolcu ile protokol imzalandı gibi bu da hikaye yani ön izin mön izin.1 milyar dolarlık hayali proje.uyanın artık.avni aker tribün tribün yıkılıp yapılacaktır.
                hocam M.A.Yilmaz tesisleri kalkacak veya kalkmasi lazim yoksa 1,5 sene gibi uzun bi zamanda ucak inemicek trabzona bu ne demekdir bilirsin heralde oeki akyazi yapilmadi nereye yapilcak bu bizim tesisler bizim oyuncular sokakta mi antreman yapacak...

BASBAKAN-GENCLIK SPOR MÜDÜRÜ müdr nedir MEHMET ATALAY hepsi destekliyor biraz bekleyelim görelim nolacak....

Dünya artik Stadlari disari cikarirken bizler halanda ne diyoruz...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hekimoğlu
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 19.07.2005
                  • 8161
                  • Trabzon

İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi
                  hocam M.A.Yilmaz tesisleri kalkacak veya kalkmasi lazim yoksa 1,5 sene gibi uzun bi zamanda ucak inemicek trabzona bu ne demekdir bilirsin heralde oeki akyazi yapilmadi nereye yapilcak bu bizim tesisler bizim oyuncular sokakta mi antreman yapacak...

BASBAKAN-GENCLIK SPOR MÜDÜRÜ müdr nedir MEHMET ATALAY hepsi destekliyor biraz bekleyelim görelim nolacak....

Dünya artik Stadlari disari cikarirken bizler halanda ne diyoruz...
                  ikinci pist için ulaştırma bakanı geçenlerde açıklama yaptı 3-4 sene sonra planlandığını ve çok masraflı olduğunu söyledi.sadece tesislerin parasıyla da akyazı hayal projesinin 5 te 1 ini yaparsın.önümüzdeki günlerde sadri şener ya da Faruk özak bu projenin rantabl olmadığını mevcut stadın yenileneceğini ama tadilat değil yeni bir stad görüntüsüne kavuşturulacağını açıklayacaktır ben böyle bekliyorum ve umuyorum.bilgisayar programıyla çizilen resimle gerçekler örtüşmeyebilir çoğu zaman.hele de albayrak çizdirmişse.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Can
                    • 23.02.2007
                    • 5122
                    • Eğlence Merkezi
                    • Trabzon

yaa bu konuyu genele taşısak daha iyi olmazmı çünkü önmli bir konu
                    TRABZONSPOR

Yorum

• ceserdar
                      • 29.07.2006
                      • 2484
                      • Öğrenci
                      • Asya Diğer

Avniaker parça parça yıkılıp yapılması temeli olmayan büyük bir sarayın yapılmasın benzer. Şehir içi bence yeterince sıkıştı. Trabzon eğer bir kültür bir turizm şehri olacaksa parkları bahçeleri olmalı. Zaten şehir içi yeterince sorunla boğuşuyor. 250.000 nüfuslu bir şehirde trafik sıkışıyor. O yüzden böyle dağların taşların tıraşlanarak hem dolgu malzemesi elde edilmesi hem de boşalan yeni yerleri arazi olarak kullanmak Trabzon kentinin gelişmesi için de gereklidir bence. Ben bir şehir plancısı değilim. Ama stadın şehir merkezine uzak bir yere yapılması lazım. Uzak denilen yerlerde arabayla 5 dakika sürüyor. Kimse ayağının dibine stad beklemesin.

Yorum

• Samet Yildirim
                        • 07.09.2006
                        • 24137
                        • ogrenci
                        • Almanya

İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi
                        ikinci pist için ulaştırma bakanı geçenlerde açıklama yaptı 3-4 sene sonra planlandığını ve çok masraflı olduğunu söyledi.sadece tesislerin parasıyla da akyazı hayal projesinin 5 te 1 ini yaparsın.önümüzdeki günlerde sadri şener ya da Faruk özak bu projenin rantabl olmadığını mevcut stadın yenileneceğini ama tadilat değil yeni bir stad görüntüsüne kavuşturulacağını açıklayacaktır ben böyle bekliyorum ve umuyorum.bilgisayar programıyla çizilen resimle gerçekler örtüşmeyebilir çoğu zaman.hele de albayrak çizdirmişse.
                        Her neyse 2 gün öncesine kadar Sadri Sener bi arkadasa Akyazi projesini haledecegyiz bitirecegiz dedi ama bakalim nepacaklar..peki 3-4 sene sonra PIST yapmaya kalktilar ozaman nolacak ya ?!?!?!

ama ben AVNI AKER`in yerine bi stad yapilmasindan yana degilim ama neyse..

TS icin hayirlisi olsun...
                        En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 15.02.2008, 13:58.
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Mayls
                          • 27.02.2005
                          • 8752
                          • Serbest Meslek
                          • Almanya

Baskan gecen gün Habertürk'te katildigi programda Akyazi'yla ilgili hakli bir endisesini dile getirdi;
                          Atatürk Olimpiyat Stadi rüzgar nedeniyle begenilmiyor. Karadeniz'de rüzgar olmayacagini kim garanti edecek? Umarim buna da bir cözüm bulunur.

Ayrica 2011 ve Havalimani gibi bahanelerimiz oldugundan Akyazi projesinin gerceklestirilecegini düsünüyorum, ama uzun is. Dedigim gibi 2011'e anca yetistirilebilir. 2011'e kadar ne yapacagiz? Kulübün gelirleri giderlerini karsilamiyor. Acilen gelir kaynaklarina ihtiyac var ve Avni Aker'in modernlestirilmesi su anda en iyi cözüm yolu. Ayrica varsin 2 stadimiz olsun, biri olimpik biri 4 köse. Sanki faal oldugumuz tek brans futbol. Eger A Takim sehir icinde yapilacak 4 köse stadda oynayacaksa Akyazi'da olimpik stad yapilmasi bence fazla sorun olmaz.

Sehir icinin yeni bir stad kaldirmayacagi fikrine katilmiyorum. Sehir icinde bir stad zaten var. Kaldi ki yenisi yapilmayacak. Ayni yere yenisi yapilacak. Ve tartan pistinin kaldirilmasi demek stadin (alan olarak) kücülmesi demek. Akyazi bittiginde ise Yavuz Selim Sahasi iptal ettirilip yerine bir otopark yapilabilir. Böylece park sorunu da ilerde ortadan kalkar.
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Kalkinmali
                            Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                            • 05.04.2006
                            • 1441
                            • Ogrenci

arkadaslar,

bence Avni Aker'de yapilsin... Akyazi'da (B Plani olarak)

Stad onemli... tabiiki Akyazi'da onemli.
                            GUTIERREZ - COLMAN - ALANZINHO

Yorum

• karatasof
                              • 14.10.2006
                              • 3051
                              • Memur

Yeni yönetim haftası dolmadan yalpalamaya başladı.Daha hafta başında Akyazı Projesi'ne sahip çıkanlar şimdi Avni Aker'i fb stadına benzetme hedefi koymuşlar.Allah sonunu hayr eylesin.
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Can
                                • 23.02.2007
                                • 5122
                                • Eğlence Merkezi
                                • Trabzon

İlk olarak karatasof tarafından gönderildi
                                Yeni yönetim haftası dolmadan yalpalamaya başladı.Daha hafta başında Akyazı Projesi'ne sahip çıkanlar şimdi Avni Aker'i fb stadına benzetme hedefi koymuşlar.Allah sonunu hayr eylesin.
                                kardeş bnce doğru yapıolar olimpik stad yapılacaksa varsı yapılmasın avniakerimizde devam ederiz 100metre fark olacak arada nerdeyse ya
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...