Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    25 Milyon taraftar tamamen şehir efsanesi ve yalandır ben inanmıyorum ve inanmamda.

Taraftar sayısı anketlerinde 7-8 milyon taraftarı var deniliyordu gs ve fb için.

25 milyon taraftar chelsea,milan,borussia dortmund'ta yok dalga mı geciyonuz : D
    Bu sayılar tabiki abartmadır ama FB ve GS'nin taraftar potansiyelini de o saydığın takımlarla karşılaştırmam. Chelsea ne mesela ? Londra dışında taraftarı mı var Chelsea'nin ? Kaldıki Londra da bölünmüştür 50 tane takımın taraftarı var.

FB ve GS'nin taraftarıyım diyen insan sayısı bu kulüplerin çok çok üzerindedir. Avrupa'da çok fazla taraftar potansiyeline sahip az kulüp var. Chelsea Milan falan bunların arasına giremez.
    En son Hazar_ tarafından düzenlendi; 08.08.2013, 01:15.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bizim stadın biteceğni hiç sanmıyorum tabela filan göz boyama bi kere stadın yakından çekilmiş görüntüsü bile yok hala yok
      61.000 kişiye gelince bizim için çok fazla 38000 kişilik dortmundun stadına benzeyen bi stad yeterde artar bile dortmun dstadı 60000 koltuk ama
      ama bazı maçlarda 80000 e kadar çıkabilio bizde öyle yapablrz zaten büyüyen bi taraftar potansiyelimiz yok
      bazıları yazmış sani trabzondaki herkes trabzonsporlu bir ton fenerli beşiktaşlı gs li var söyleyemeyen geçen hafta
      eşi trabzonlu bi arkadaşımın bebeği oldu ts li tulum aldım babası giydirmem dedi geri verdi adamın bi tarafı of diğer tarafı sürmene
      giydirmem dedi ya düşünün artık çok tuhafıma gitti benimde
      Kücük bir düzeltme yapmak istiyorum müsadenle. Dortmund'un stadyumunda bazi maclarda 80.000 degil, her macta ama her macta 86.000 kisi vardir.
      Dortmund bu sayiyla Avrupa'daki tüm tribünlerin icinde en fazla seyirci
      ortalamasina sahip olan kulüptür.

Taraftar sayisinin 25 milyon oldugunu söyleyen mallarin dedikleri dogru degil
      ama bu dogru olsa bile sigir sürüsünden baska birsey olmazdi.
      Istanbul'un nüfusu 20 milyona yakin. Dortmund'un nüfusu Istanbul'un
      nüfusunun yarisinin yarisi bile degil ama 25 milyon sigir sürüsü oldugunu
      iddia eden mallarin taraftarindan cok daha fazla ilgi gösteriyorlar maclara.
      Her mac 86 bin kisi, en siradan bir mac bile 86 bin kisi.

Hatta Almanya'daki tüm tribünleri ele alirsak, Almanya 2. liginde maca giden
      taraftar sayisi, bizim Süper ligimizde maca giden taraftar sayisi
      ortalamasindan daha fazla.
      25 Milyon sigir sürüsüne sahip olacagima, bilincli ve takimina bagli 200.000
      taraftarim olsun kafi.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Adam her sene 60 bin üzeri kombine satıyor böyle rakam mı olur arkadaş helal olsun .

bide nüfusu bile fazla degil ama herkes maca gidiyor.

Bize en fazla 45 bin kişilik yapılsa yeter, bilemedin 40 bin kişilik.

Mesela bursa'nın nüfusu 2 milyondan fazla, bursa yerine biz olsaydik 60 bin kişilik tamam olurdu ama şimdi zor.
        En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 09.08.2013, 10:59.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yol yakınken Akyazı sevdasından vazgeçip Avni Aker'in yerinde çok modern bir stat yapılsın derim. Maksimum 30.000 kişilik, kale arkaları tek kat, sahaya yakın, tribünleri dik, tam bir cehennem... Çekirdek yasaklansın. Tribüne, evlilik teklifine, kadınlar günü yapmaya, takıma sövmeye gelenler alınmasın... Yavuz Selim yerinde kalsın...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yol yakınken Akyazı sevdasından vazgeçip Avni Aker'in yerinde çok modern bir stat yapılsın derim. Maksimum 30.000 kişilik, kale arkaları tek kat, sahaya yakın, tribünleri dik, tam bir cehennem... Çekirdek yasaklansın. Tribüne, evlilik teklifine, kadınlar günü yapmaya, takıma sövmeye gelenler alınmasın... Yavuz Selim yerinde kalsın...
            aynısını akyazıda yapalım...

Yorum

• Dün maçta herkes böyle iş mi olur. Yollar tıkandı. Turnike önlerinde sıkıştık v.s v.s yaygara yaptı.

Bir kişi daha görürsem stad neden aynı yerine yapılmıyor diye soran kalbini kırarım.

Diğer herşeyini eleştiriyorum zaten projenin o başka.

Ama aynı yerine yapılmalıydı diyen Trabzon'dan bihaberdir net.

Yıl 2013. Yok böyle eziyet.

Şehrin tam göbeği. Ne kadar kamulaştırma yaparsan yap.

15 bin kişiyle bu duruma düşülen yerde 40 bin insan sözkonusu!

Skandaldı dün gece skandal.
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Kesinlikle katılıyorum. O stadı aynı yere yapmayı düşünmek her açıdan tam bir rezalet olur.
                https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yol yakınken Akyazı sevdasından vazgeçip Avni Aker'in yerinde çok modern bir stat yapılsın derim. Maksimum 30.000 kişilik, kale arkaları tek kat, sahaya yakın, tribünleri dik, tam bir cehennem... Çekirdek yasaklansın. Tribüne, evlilik teklifine, kadınlar günü yapmaya, takıma sövmeye gelenler alınmasın... Yavuz Selim yerinde kalsın...
                  Aynen katılıyorum 30 bin değil de 35 bin çok ideal.
                  Bordomavi.net

Yorum

• Dolgu alanının yapım aşamasını her gün fotoğraflayarak bu sayfalarda paylaşıyordum arkadaşlar. Uzun süredir pek görsel bir değişiklik olmadığı için fotoğraf paylaşmıyordum. Yinede merak edenler için şuan çektiğim fotoğraf; http://o1308.hizliresim.com/1d/9/r9l74.jpg

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Teşekkürler bonanzia

Yorum

• sondaj ne durumda acaba...

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Teşekkürler bonanzia
                          Eyvallah abi

Yorum

• Allah razı olsun bonanzia sende olmasan resim göremicez akyazıyla ilgili resimlerin devamını diliyorum daha stad yokken bile muhteşem manzarası var stadımız yapıldığında daha güzel olacak...
                            2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Aşırı büyük bir alan var orda. Ne kadar çok maddi kaynak sağlanırsa ve ne kadar cebe indirmeyen işini seven mimarlar görev alırsa o kalitede bir proje çıkar ortaya. Şehri sınıf atlatır resmen. Ama bunlar olurmu? Siyasi amaçlar doğrultusunda iş uzatılırmı? Bekleyip göreceğiz.

Yorum

• paranın anasını ağlatır yönetim bu stad işinden yalnız bayağı gelir olacak.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X