Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün bir işim vardı, dışarı çıktım gelirken yürüyeyim dedim, yükseklerden gelirken Bursa'da olan bilir Hüdavendigar cami civarı Bursanın stadına baktım, etrafını camla kaplamaları çok güzel duruyor uzaktan, yüksekten bakınca, bide gece aydınlatınca güzel duruyor

Bizim stadı yaparken de umarım görselliğe önem verilir, cam olayını düşünürler diyeceğim ama olacağını da düşünmüyorum
    Stat konusunda en ufak bir bilgiye bile sahip değiliz, Maketi yapılır meydana koyulur o bile yok, elimizde sadece tabela, Umarım stadın etrafı tenekelerden olmaz !!
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• Güzel bir arşiv:
      Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        her trabzonluyu trabzonsporlu olarak mı görüyoruz :d
        doğru söylüyorsun ama trabzonlu olmayıpta trabzonsporlu olanlar ne olacak. Benim tanıdığım kac kişi var böyle başka memleketten ama fanatik trabzonsporlular. Yani nufusa kayıtlı kalma bu ülkede 5 milyonun üstünde trabzon taraftarı var. Küçük bir şehir cıktı istanbula kafa tuttu istemeseler de yokda deseler bu ülkenin 4büyük klubunden biri.
        kahramanlar bordo mavi giyer.
        komandolar viravira61.

Yorum

• İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          doğru söylüyorsun ama trabzonlu olmayıpta trabzonsporlu olanlar ne olacak. Benim tanıdığım kac kişi var böyle başka memleketten ama fanatik trabzonsporlular. Yani nufusa kayıtlı kalma bu ülkede 5 milyonun üstünde trabzon taraftarı var. Küçük bir şehir cıktı istanbula kafa tuttu istemeseler de yokda deseler bu ülkenin 4büyük klubunden biri.
          Trabzonsporun büyüklüğü tartışılmaz, ona lafımız yok, ama ülke genelinde 5 milyonun üstünde dersen adama orada dur derler.

Trabzonsporun taraftar sayısı, 2 3 milyon civarındadır, 3 milyondan sonraki her rakam gereksiz abartmadan ibarettir.
          SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• * O kadar stad gördüm dış cehpesi bu kadar kötü olan bir tane stad göstersenize bana lütfen ya rica ediyorum ?
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Aranızda büyük tecrübeli biri varsa taraftar sayımız hakkında bilgi verebilir mi Avrupa'da dahil ?
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• avrupada 400bin civari vardir
                %80i kuzey bati almanyada
                gerisi bütün avrupaya dahilmis
                monacoda bilen rastladim
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonsporun büyüklüğü tartışılmaz, ona lafımız yok, ama ülke genelinde 5 milyonun üstünde dersen adama orada dur derler.

Trabzonsporun taraftar sayısı, 2 3 milyon civarındadır, 3 milyondan sonraki her rakam gereksiz abartmadan ibarettir.
                  yanlışın var bence, bakma takım şampiyon olmuyor diye herkes bir kenara cekilmiş durumda çevremde değişik illerden insanlar mevcut bizden fanatik trabzonsporlular nerdeyse. ama kayıp yaşıyoruz desen tamam yeni genclik istanbul takımlarına dönüyor, ha unutmadan fenev ve gs diyor ya bizim 25 milyon taraftarımız var diye doğru ama taraftarlarının coğu 2 takımlı istanbulda yaşıyan biri rizeli hem rizesporluyum hemde fenerliyim diyor oluyor bu şekilde 25 milyon. bu mantıkla bakınca bizim 10 milyon üzerinde taraftarımız var.
                  not:rize örnek kimse alınmasın
                  ama bizim taraftar sayımız önemli değil, küçük bir şehrin takımı bu ülkede 4.büyük önemli olan bu. ingilterede chelsa taraftarı 250bin civarındaymış ama onlar nerde biz nerde.
                  kahramanlar bordo mavi giyer.
                  komandolar viravira61.

Yorum

• İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yanlışın var bence, bakma takım şampiyon olmuyor diye herkes bir kenara cekilmiş durumda çevremde değişik illerden insanlar mevcut bizden fanatik trabzonsporlular nerdeyse. ama kayıp yaşıyoruz desen tamam yeni genclik istanbul takımlarına dönüyor, ha unutmadan fenev ve gs diyor ya bizim 25 milyon taraftarımız var diye doğru ama taraftarlarının coğu 2 takımlı istanbulda yaşıyan biri rizeli hem rizesporluyum hemde fenerliyim diyor oluyor bu şekilde 25 milyon. bu mantıkla bakınca bizim 10 milyon üzerinde taraftarımız var.
                    not:rize örnek kimse alınmasın
                    ama bizim taraftar sayımız önemli değil, küçük bir şehrin takımı bu ülkede 4.büyük önemli olan bu. ingilterede chelsa taraftarı 250bin civarındaymış ama onlar nerde biz nerde.
                    Ben hala aynı fikirdeyim taraftarımız her yerde vardır bu doğru, ama sayımızın 3 milyonu geçmesine ihtimal vermiyorum. Tabzonun nüfusu 1.000.000 istanbulda yaklaşık 380.000 Trabzonlu var, bir o kadarda diğer illerde olsa takribi 1.800.000 bin Trabzonlu yapıyor, bunların hepsi Trabzonsporu tutuyor farzedelim(en az %20 i tutumuyor ama neyse), Trabzon dışından trabzonsporu tutan kişi sayısının 1.200.000 milyonu bulacağını ve hatta geçeceğini hiç sanmıyorum, tabi bu benim yorumum.

Gerçi bu kadar taraftar bile bir şehir takımı için fazladır, bizim koyun sürüsüne ihtiyacımız yok o ayrı.
                    SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• stadının olduğu şehirde 50 bin taraftarın olsun bunların 40 bini stada gelsin ve 35 bini 1.000 liradan diğer 5.000 tanesi 5.000 tl den kombine alsın.

[(35.000*1.000= 35.000.000) + (5.000*5.000=25.000.000)] toplamda 60.000.000 tl yani eski parayla 60 trilyon eder.

yani 10 milyon seyircin olacağına 40 bin tane taraftarın olsun yeterli. bugün barcelonanın çok fazla taraftarı yok ispanyada. aynı şekilde dortmund da öyle. ama kulüplerine bağlılar ve kulübe para veriyorlar. ayrıca şikeciler ve gs de stadtan baya para kazanıyorlar. bizdeki sorun taraftar sayısı değil taraftarın takıma sahip çıkması. senin tribünlerinde hala beleşçiler cirit atıyor...
                      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• baksana facebook'ta bile binlerce sayfa var 50 tane de taraftar grubu oldumu böyle gözüküyor işte normalde diger il ve ilçelerde tek bir taraftar grubu olsaydı müthiş olacaktı.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          stadının olduğu şehirde 50 bin taraftarın olsun bunların 40 bini stada gelsin ve 35 bini 1.000 liradan diğer 5.000 tanesi 5.000 tl den kombine alsın.

[(35.000*1.000= 35.000.000) + (5.000*5.000=25.000.000)] toplamda 60.000.000 tl yani eski parayla 60 trilyon eder.

yani 10 milyon seyircin olacağına 40 bin tane taraftarın olsun yeterli. bugün barcelonanın çok fazla taraftarı yok ispanyada. aynı şekilde dortmund da öyle. ama kulüplerine bağlılar ve kulübe para veriyorlar. ayrıca şikeciler ve gs de stadtan baya para kazanıyorlar. bizdeki sorun taraftar sayısı değil taraftarın takıma sahip çıkması. senin tribünlerinde hala beleşçiler cirit atıyor...
                          Dediğin çok doğru.

Yeni stadı ben de beğenmedim ama ne kadar kötü olursa olsun belli standartlara sahip olacak bu stad.

Oturduğunuzda üstünüze yağmur yağmayan, koltuklarına basılmamış, soğuk havalarda biraz olsun ısıtılabilen, maç öncesi gidip zaman geçirebileceğiniz cafe, restoran, eğlence yerleri, avm vb. olduğu bir stad olursa bugün kombineye 300 lira veren adam o stada 1000 lirayı seve seve verecektir.

Ben de iki sene kombineyle gittim maçlara ama artık eziyet gibi geliyor bana Avni Aker'e gidip maç izlemek. İçeri girmesi dert, oturması dert, tuvaleti dert, yağmuru dert çamuru dert...

Yeni stadla birlikte sürekli kafada olan, güzel futbol oynayan, şöyle aralara serpiştirilmiş birkaç önemli yıldızı olan bir takım olursa sahada, söylediğin rakamlara çok rahat ulaşırız bence de.

Yorum

• Kendimizi kandirmayalim..GS nin 8 Milyon Bizim 500.000 15 kat daha fazla...

GS nin 25 Milyon taraftari varsa bizim en fazla 2-3 Milyon
                            Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dediğin çok doğru.

Yeni stadı ben de beğenmedim ama ne kadar kötü olursa olsun belli standartlara sahip olacak bu stad.

Oturduğunuzda üstünüze yağmur yağmayan, koltuklarına basılmamış, soğuk havalarda biraz olsun ısıtılabilen, maç öncesi gidip zaman geçirebileceğiniz cafe, restoran, eğlence yerleri, avm vb. olduğu bir stad olursa bugün kombineye 300 lira veren adam o stada 1000 lirayı seve seve verecektir.

Ben de iki sene kombineyle gittim maçlara ama artık eziyet gibi geliyor bana Avni Aker'e gidip maç izlemek. İçeri girmesi dert, oturması dert, tuvaleti dert, yağmuru dert çamuru dert...

Yeni stadla birlikte sürekli kafada olan, güzel futbol oynayan, şöyle aralara serpiştirilmiş birkaç önemli yıldızı olan bir takım olursa sahada, söylediğin rakamlara çok rahat ulaşırız bence de.
                              Altina imzami atarim. Stadyum icimize sinmedi dogru ama hem gelir olarak hem de taraftarin konforu olarak cok daha ust seviyede olacak bu kesin...
                              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                              You'll Never Walk Alone...
                              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• arkadaşlar abartmayalım dediğiniz sayı 3 milyon avrupada bu kadar taraftarı olmayıpta estiren bir çok kulup var Yüzde 10 kulube üye olsa yıllık aidat 500 lira olsa

300.000 x 500 = 150 000 000

ama biz öyle insanlar değiliz sadece istemeyi karşılığında hiç birşey vermemeyi severiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim