arkadaşlar kendinize ev yapmaya kalksanız bile ihaleden bu kadar kısa süre sonra temel atamazsınız. karadenizli uşaklarsınız az çok inşaat işinden anlarsınız
Seçimdi,hocaydı,transferdi seni unutmuşuz ya la,
doğru ya düne kadar en popüler başlıktın,şimdi sana pek yüz veren yok,
temelin atılırsa belki reyting yapabilirsin,yoksa yandın sana inanan yok.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
skorer.tv , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, skorer.tv tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Akyazı projesi bitirilecek
Göreve gelen yeni yönetim, yıllardır bitirilemeyen Akyazı projesini hızlandırmak için düğmeye bastı.
Sürecin bir an önce tamamlanması için gereken herşeyi yapacak olan yönetim, bu konu için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlıktan da randevu talep etmeyi düşünüyor. Trabzonspor’un 40 bin seyirci kapasiteli yeni stadını dı içerisinde bulunduran projede, antrenman sahalarının yanı sıra alışveriş merkezleri ve sosyal alanlarda bulunuyor. Yeni yönetim, Akyazı projesini en önemli gündem maddesi olarak görüyor.
Yorum