Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | İhale Tamamlandı ...

İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor > Bursaspor
    Bursa > Trabzon
    Bursa Arena > Coface çakması stadyum

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadyum ihalesiydi bu.

Projenin tamamındaki dönecek rant dudak uçuklatır
      Projenin tamamı için bu fiyat, diğer otel vb şeyler projeden çıkarıldı zaten. GSGM binası çim-sentetik sahaları ve stadı kapsıyor...
      Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• KONGRE, ŞİKE, KUPA, AKYAZI ???
        TS’da kulübün kötü gitmesini hevesle bekleyenlerin baskısı ile kongre kararı alındı. Yönetimi eleştirmekte maharetli görünen insanlar; maalesef TS’u taşıyacak vizyon sahibi, projeleri hazır bir başkan adayı henüz çıkaramadılar. Sadri ŞENER döneminde bu sezon hariç kulüp; hep konuşulan, yarışın merkezinde, GS ve BJK’tan bile daha göz önünde olmuştur. Bizim son 3 yıldır en büyük düşmanımız sahipsizlik olmuştur. Federasyon şike olayları konusunda sesimizi kesmemiz için bizi çok ezdi Hakem hataları ile çalınan en az 10 puanı ekleyin bakalım ne oluyor. Şike konusunu kapatmak için TS adına konuşanları pasifize ediliyor. Faruk ÖZAK ve Erdoğan BAYRAKTAR siyasi olarak susturuldu. Şenol GÜNEŞ hakem hataları, federasyonun taraflı uygulamaları ile yıpratıldı ve gitmesi sağlandı. Şimdi de Sadri ŞENER itibarsızlaştırılıp gönderilmeye çalışılıyor. Maalesef başkan adaylarımız Sadri ŞENER için şike olayına çok takıldı kaldı diye adamı suçlu ilan ediyorlar. el insaf !!! Yarın sizin başkanlığınızda 82 puanla şampiyonluğunuz çalınsa demek ki boşver gitsin diyeceksiniz. Yazık!!
        Akyazı'ya gelince; ben akyazı stad işininde kasıtlı olarak geciktirildiğini düşünüyorum. Ya bu ülkede ilçelere, 2. 3. lig takımlarına stadlar yapıldı. Sadri Şener'den Akyazı için konuşan, ilgili kurumları eleştiren kimse yok, Hakikaten son 3 yıldır. çok sahipsiz kaldı Trabzon ne derseniz deyin...

Yorum

• En az stadyum kadar, taraftar uyumu, marşlar, süreklilikte önemli.
          Bakın Fas'taki futbolseverler takımlarını nasıl destekliyor:

http://www.youtube.com/watch?v=i8kijwMemxM&list=UUZCfhCgjAYKhqa3cszaUqOA&index=1
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Çok başka bir açıdan yaklaşım göstereceğim.

Bizim kompleksin toplamına verilen bedel ortada...

Az dedik neye göre az dediniz.

Sivas'ın 25 bin kişilik şuan yapılmakta olan stadyumunun evet sadece stadyumunun ihale bedeli:

82.138.000,00 TL

İken bizim stadyum+ Diğe binalar ve alt yapı işleri tüm kompleks nasıl 193 milyon'a olabiliyor merak ediyorum.

40 bin kişilik 2 katı ve daha modern (!) olacağı söylenen bir stadyum.

Bakalım buna ne tür zorlama savunmalar gelecek.

Merak içerisindeyim.
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Aslında ben de stada ne kadar bütçe ayıracaklarını merak ediyorum.

GSGM binası, tenis kortları, Futbol sahaları vs... Bunlar ne kadara mal olacak. Üniversite olimpiyatları için yapılan tesislerin faturası çok yüklüydü. İhaleyi alan firma kompleksin 191 milyon tl'ye yapılacağını taahüt ediyorsa stadı ne kadar bütçe ayıracak.

Ucuz malzeme ile derma çatma stad yapacaklar gibi. Açıkçası projeyi hiç beğenmiyorum. Bu proje gözden geçirilmeli.

gs'ye 300 milyon tl karşılığında Schalke'nin Veltins arena yapılıyor. Bursa'ya 150 tl'ye modern bir stad yapılıyor

Sözkonusu TS olunca ise 50 milyon tl'lik stadı bize yeterli görüyorlar

Yorum

• Fiyat 193 m. olunca derme çatma mı oluyor bu işler ? Bir iş yapımında belli bir kurallara uymak zorundalar. Bu işleri basit yaptım oldu dediklerinde her şey bitiyor mu yani ? Derme çatma olacakmış . Projeyi beğenmeyebilirsiniz, Yapılan 2. sınıf muamelesini eleştirebilirsiniz bunlarda haklılık payı yüksektir . Ama fiyat düşük olunca stadımız kötü malzemeden yapılacak demek gerçek dışı ..

Yorum

• İlk olarak BLACKSEAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fiyat 193 m. olunca derme çatma mı oluyor bu işler ? Bir iş yapımında belli bir kurallara uymak zorundalar. Bu işleri basit yaptım oldu dediklerinde her şey bitiyor mu yani ? Derme çatma olacakmış . Projeyi beğenmeyebilirsiniz, Yapılan 2. sınıf muamelesini eleştirebilirsiniz bunlarda haklılık payı yüksektir . Ama fiyat düşük olunca stadımız kötü malzemeden yapılacak demek gerçek dışı ..
                  Mantıklı bir varsayım bu ama.
                  Sonuçta bu ihaleye giren firmalar, forma aşkından girmediler ihaleye.
                  Tamamen Duygusal bir yaklaşım sergileyen şirketlerin kar odaklı çalışmaları kadar doğal bir şey yok.
                  Veriler ışığında bedel çok düşük gözüküyor.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mantıklı bir varsayım bu ama.
                    Sonuçta bu ihaleye giren firmalar, forma aşkından girmediler ihaleye.
                    Tamamen Duygusal bir yaklaşım sergileyen şirketlerin kar odaklı çalışmaları kadar doğal bir şey yok.
                    Veriler ışığında bedel çok düşük gözüküyor.
                    Hiç bir şirket günümüz şartlarında belli bir işi belli kurallar dışında yapamaz duygusal olarak davranmıyorlar forma aşkları da olduklarına inanmıyorum. Ama bu değil ki bu işi yarım yapacaklar malzemeden çalacaklar. Belli kuralları uygulayacaklar kazık sistemi uygulanacak bu adam bunu yapacak, ne yani maliyetten kaçmak için kazıkdanmı çalacak Çatısının malzemesi belli, proje belli, atacağı beton belli bu ali dayının dükkanı değilki 2 kuruşluk zeytin alır gibi ucuz mal kullanacak . Her şirket karını düşünerek girer bu işe ama kurallar dışına da çıkamaz çıkarsa bunun yükümlülüklerini yerine getirir.
                    En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 11.05.2013, 00:19.

Yorum

• Stadlara yıldız veriliyor. Düz hesap yaklaşalım.

gs'nin stadı 5 yıldız. Bursa'nın 4 yıldız.

Dünya'nın sayılı stadlarından olacağı varsayılan çadır arenamız 2 yıldızlı bir stad olacak.

Trabzonspor ileri gelenleri, halk hiç tepki vermezse bu stadı bize reva görürler.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stadlara yıldız veriliyor. Düz hesap yaklaşalım.

Dünya'nın sayılı stadlarından olacağı varsayılan çadır arenamız 2 yıldızlı bir stad olacak.

Trabzonspor ileri gelenleri, halk hiç tepki vermezse bu stadı bize reva görürler.
                        Bu fiyatla bağdaştırılamaz . Bu dediklerin çizilen proje ile ilgilidir ..

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stadlara yıldız veriliyor. Düz hesap yaklaşalım.

Stadi görmeden etmeden nasil yildiz verdin acaba merak ediyorum
                          Onur Recep Kivrak

Yorum

• Şu çadır lafı bile manipüle edilmeye ne kadar müsait bir insanımız olduğunun ispatı.
                            Biraz daha gaz versek ileride inşaatı benzin döküp yakarsınız da siz

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stadi görmeden etmeden nasil yildiz verdin acaba merak ediyorum
                              Israrla ayni yorumu yapiyorsun. Stadyumun ne olacagi belli. Alttaki videoda kirmizi gördügün her seyi bordo mavi hayal et. Al sana 15 yildizli dünyanin sayili stadyumu...

Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• stadın cadısı hiç begenmedim birde dik olmalı koltuklar ...
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X