Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yapılacak stadın kapasitesi aşağı yukarı belli... Fakat ismi konusunda çalışmalar yapılsa bence çok iyi olur... Benim şahsen isim önerim ŞİKE ARENA olsun.... Maç zamanlarında bu isim hep anılacağı için hafızalarda taze tutulması da böylelikle sağlanmış olacaktır..
    İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
    Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• İlk olarak fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yapılacak stadın kapasitesi aşağı yukarı belli... Fakat ismi konusunda çalışmalar yapılsa bence çok iyi olur... Benim şahsen isim önerim ŞİKE ARENA olsun.... Maç zamanlarında bu isim hep anılacağı için hafızalarda taze tutulması da böylelikle sağlanmış olacaktır..
      Ciddi misiniz?

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ciddi misiniz?
        Hemde hiç olmadığım kadar...
        İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
        Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Mersin'deki stadyumda koltuklar takılmaya başlar, akyazı'da ihale iptal edilir. Sen Trabzon'sun büyük düşün hedef 2023!

Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• [QUOTE=Ahmet Karadeniz;1918994235]Mersin'deki stadyumda koltuklar takılmaya başlar, akyazı'da ihale iptal edilir. Sen Trabzon'sun büyük düşün hedef 2023!

ihale iptal mi edildi ? nerde yazıyor tokiye girdim bilgi yok..
            Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Mersin'deki çalışmalar daha da hızlanmak zorunda, Haziran ayında Akdeniz oyunları var.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mersin'deki çalışmalar daha da hızlanmak zorunda, Haziran ayında Akdeniz oyunları var.
                Öyle bir hız var ki Mersin son maçını orada oynayacak sanki

Yorum

• 8 Nisan'da ihale olacaktı ey gidi.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• 8 nisan 2016 da ihale olur....
                    TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                    TRABZON / AYASOFYA MAH.
                    HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• bu iş siyasetle alakası yok bizim kendi insanımız yapıyor bunu para göz hepsi nekadar koparırız derdine düştüler sizde izleyin gözünüzle şait olun bu stad bitmez

Yorum

• Trabzon ve Trabzonspor tarihinin en büyük projesi Akyazı Mahkemeye verilir. Veren; TRABZON MİMARLAR ODASI,[[rabzonspor’un şampiyonluğu çalınır, Meclisten şikecileri kurtarmak için yasa değişikliği yapılır. Oy veren TRABZON MİLLETVEKİLLERİ,
                        Trabzonspor tarihinin en kötü günlerini yaşarken, küme düşme tehlikesi varken, birlik ve destek olmak yerine yönetimi devirip koltuk savaşı verilir. Veren; TRABZON İLERİ GELENLERİ, Bu camianın en büyük değerli sembol ismi Şenol GÜNEŞ’e küfredilip istifaya davet edilir. Eden; TRABZON TARAFTARI. 3 ligde oynayan ilçelere stat yapılırken Trabzonspor’un Stadı ihalesi itiraz nedeniyle yine ertelenir. İtiraz Eden; TRABZONSPOR ESKİ BAŞKANI

Yüzlerce HES projesi dururken, Trabzonspor’un HES projesine karşı çıkıp eylem yapanlar. Yapan; TRABZONLULAR,

Kusura bakmayın ama Trabzonspor’u sevmek buysa, ben Trabzonspor’u sevmiyorum. İnsan sevdiğine zarar verir mi ?
                        En son UğuR tarafından düzenlendi; 11.04.2013, 08:22.

Yorum

• trabzonspor a 27 yil sonra sampiyonluk yasatan, ayni zamanda 2 kupa daha kazandiran
                          sikeye trabzonspor u karistirmamis baskanina SEREFSIZ der,
                          sonra kendine trabzonspor taraftari der

Yorum

• İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzon ve Trabzonspor tarihinin en büyük projesi Akyazı Mahkemeye verilir. Veren; TRABZON MİMARLAR ODASI,
                            Trabzonspor’un şampiyonluğu çalınır, Meclisten şikecileri kurtarmak için yasa değişikliği yapılır. Oy veren TRABZON MİLLETVEKİLLERİ,
                            Trabzonspor tarihinin en kötü günlerini yaşarken, küme düşme tehlikesi varken, birlik ve destek olmak yerine yönetimi devirip koltuk savaşı verilir. Veren; TRABZON İLERİ GELENLERİ,
                            Bu camianın en büyük değerli sembol ismi Şenol GÜNEŞ’e küfredilip istifaya davet edilir. Eden; TRABZON TARAFTARI
                            3 ligde oynayan ilçelere stat yapılırken Trabzonspor’un Stadı ihalesi itiraz nedeniyle yine ertelenir. İtiraz Eden; TRABZONSPOR ESKİ BAŞKANI
                            Yüzlerce HES projesi dururken, Trabzonspor’un HES projesine karşı çıkıp eylem yapanlar. Yapan; TRABZONLULAR,

Kusura bakmayın ama Trabzonspor’u sevmek buysa, ben Trabzonspor’u sevmiyorum. İnsan sevdiğine zarar verr mi ?
                            Kardeşim ağzına sağlık...
                            Bazı şeylerin değerini kaybedince anlamaya devam edecek bu insanlar...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeşim ağzına sağlık...
                              Bazı şeylerin değerini kaybedince anlamaya devam edecek bu insanlar...
                              İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon ve Trabzonspor tarihinin en büyük projesi Akyazı Mahkemeye verilir. Veren; TRABZON MİMARLAR ODASI,
                              Trabzonspor’un şampiyonluğu çalınır, Meclisten şikecileri kurtarmak için yasa değişikliği yapılır. Oy veren TRABZON MİLLETVEKİLLERİ,
                              Trabzonspor tarihinin en kötü günlerini yaşarken, küme düşme tehlikesi varken, birlik ve destek olmak yerine yönetimi devirip koltuk savaşı verilir. Veren; TRABZON İLERİ GELENLERİ,
                              Bu camianın en büyük değerli sembol ismi Şenol GÜNEŞ’e küfredilip istifaya davet edilir. Eden; TRABZON TARAFTARI
                              3 ligde oynayan ilçelere stat yapılırken Trabzonspor’un Stadı ihalesi itiraz nedeniyle yine ertelenir. İtiraz Eden; TRABZONSPOR ESKİ BAŞKANI

Kusura bakmayın ama Trabzonspor’u sevmek buysa, ben Trabzonspor’u sevmiyorum. İnsan sevdiğine zarar verr mi ?

çok güzel yazmışsınız bizim bizden başka düşmanımız yok desek yeridir galiba
                              işkenaz

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000

Şimdi juventus maçını izliyorum. Orayı örnek gösterenlere hak veriyorum. Çok güzel bi stad. Hele ki kale arkalarının 10 metre olarak belirlenmesi akıl işi degil
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X