Yapılacak stadın kapasitesi aşağı yukarı belli... Fakat ismi konusunda çalışmalar yapılsa bence çok iyi olur... Benim şahsen isim önerim ŞİKE ARENA olsun.... Maç zamanlarında bu isim hep anılacağı için hafızalarda taze tutulması da böylelikle sağlanmış olacaktır..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ciddi misiniz?İlk olarak fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapılacak stadın kapasitesi aşağı yukarı belli... Fakat ismi konusunda çalışmalar yapılsa bence çok iyi olur... Benim şahsen isim önerim ŞİKE ARENA olsun.... Maç zamanlarında bu isim hep anılacağı için hafızalarda taze tutulması da böylelikle sağlanmış olacaktır..
Yorum
-
Hemde hiç olmadığım kadar...İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi misiniz?İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Yorum
-
[QUOTE=Ahmet Karadeniz;1918994235]Mersin'deki stadyumda koltuklar takılmaya başlar, akyazı'da ihale iptal edilir. Sen Trabzon'sun büyük düşün hedef 2023!
ihale iptal mi edildi ? nerde yazıyor tokiye girdim bilgi yok..Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
Öyle bir hız var ki Mersin son maçını orada oynayacak sankiİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMersin'deki çalışmalar daha da hızlanmak zorunda, Haziran ayında Akdeniz oyunları var.
Yorum
-
Trabzon ve Trabzonspor tarihinin en büyük projesi Akyazı Mahkemeye verilir. Veren; TRABZON MİMARLAR ODASI,[[rabzonspor’un şampiyonluğu çalınır, Meclisten şikecileri kurtarmak için yasa değişikliği yapılır. Oy veren TRABZON MİLLETVEKİLLERİ,
Trabzonspor tarihinin en kötü günlerini yaşarken, küme düşme tehlikesi varken, birlik ve destek olmak yerine yönetimi devirip koltuk savaşı verilir. Veren; TRABZON İLERİ GELENLERİ, Bu camianın en büyük değerli sembol ismi Şenol GÜNEŞ’e küfredilip istifaya davet edilir. Eden; TRABZON TARAFTARI. 3 ligde oynayan ilçelere stat yapılırken Trabzonspor’un Stadı ihalesi itiraz nedeniyle yine ertelenir. İtiraz Eden; TRABZONSPOR ESKİ BAŞKANI
Yüzlerce HES projesi dururken, Trabzonspor’un HES projesine karşı çıkıp eylem yapanlar. Yapan; TRABZONLULAR,
Kusura bakmayın ama Trabzonspor’u sevmek buysa, ben Trabzonspor’u sevmiyorum. İnsan sevdiğine zarar verir mi ?En son UğuR tarafından düzenlendi; 11.04.2013, 08:22.
Yorum
-
Kardeşim ağzına sağlık...İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon ve Trabzonspor tarihinin en büyük projesi Akyazı Mahkemeye verilir. Veren; TRABZON MİMARLAR ODASI,
Trabzonspor’un şampiyonluğu çalınır, Meclisten şikecileri kurtarmak için yasa değişikliği yapılır. Oy veren TRABZON MİLLETVEKİLLERİ,
Trabzonspor tarihinin en kötü günlerini yaşarken, küme düşme tehlikesi varken, birlik ve destek olmak yerine yönetimi devirip koltuk savaşı verilir. Veren; TRABZON İLERİ GELENLERİ,
Bu camianın en büyük değerli sembol ismi Şenol GÜNEŞ’e küfredilip istifaya davet edilir. Eden; TRABZON TARAFTARI
3 ligde oynayan ilçelere stat yapılırken Trabzonspor’un Stadı ihalesi itiraz nedeniyle yine ertelenir. İtiraz Eden; TRABZONSPOR ESKİ BAŞKANI
Yüzlerce HES projesi dururken, Trabzonspor’un HES projesine karşı çıkıp eylem yapanlar. Yapan; TRABZONLULAR,
Kusura bakmayın ama Trabzonspor’u sevmek buysa, ben Trabzonspor’u sevmiyorum. İnsan sevdiğine zarar verr mi ?
Bazı şeylerin değerini kaybedince anlamaya devam edecek bu insanlar...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim ağzına sağlık...
Bazı şeylerin değerini kaybedince anlamaya devam edecek bu insanlar...İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon ve Trabzonspor tarihinin en büyük projesi Akyazı Mahkemeye verilir. Veren; TRABZON MİMARLAR ODASI,
Trabzonspor’un şampiyonluğu çalınır, Meclisten şikecileri kurtarmak için yasa değişikliği yapılır. Oy veren TRABZON MİLLETVEKİLLERİ,
Trabzonspor tarihinin en kötü günlerini yaşarken, küme düşme tehlikesi varken, birlik ve destek olmak yerine yönetimi devirip koltuk savaşı verilir. Veren; TRABZON İLERİ GELENLERİ,
Bu camianın en büyük değerli sembol ismi Şenol GÜNEŞ’e küfredilip istifaya davet edilir. Eden; TRABZON TARAFTARI
3 ligde oynayan ilçelere stat yapılırken Trabzonspor’un Stadı ihalesi itiraz nedeniyle yine ertelenir. İtiraz Eden; TRABZONSPOR ESKİ BAŞKANI
Kusura bakmayın ama Trabzonspor’u sevmek buysa, ben Trabzonspor’u sevmiyorum. İnsan sevdiğine zarar verr mi ?
çok güzel yazmışsınız bizim bizden başka düşmanımız yok desek yeridir galibaişkenaz
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000
Şimdi juventus maçını izliyorum. Orayı örnek gösterenlere hak veriyorum. Çok güzel bi stad. Hele ki kale arkalarının 10 metre olarak belirlenmesi akıl işi degilBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum