Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben bize özel proje isteyen arkadaşlarla aynı fikirde değilim ama şehrin özelliğini yansıtan proje kavramına ışık tutan bir tasarım. Karadeniz Fırtınası
    Tasarımın özgünlüğü tamamen çatı ve taşıyıcı sistemi ile alakalı .
    Çatının altında son derece basit bir yapı var .
    Bu önemli bir anektod , bize ait projedeki eleştirilerin önemli kısmı da bu konuyla ilgili .

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akyazı'yı ve futbolu cazibe merkezi haline getirir iyi bir fiyat politakası tutturursanız insanlar seve seve çoluk çocuk maça giderler. 15 günde bir "Ya bu hafta maç var hanım çocukları hazırla biraz dolaşalım" algısını yerleştirirsen 50.000 bile yetmez.
    Yeni Avni Aker 'in yanında ptt ligi maçlarına evsahipliği yapacak standartta ikinci bir saha olmazsa bu yaptığınız tanım tam karşılığını bulmaz . Spor salonunun arkasında iki saha var ve bu iki saha arasında bir tribün planlanmış bunlardan birinin 1. lig standartlarına uygun biçimde kutu gibi 4-5bin kişilik stad haline getirilmesi ne parselasyonu bozar ne de maliyete etkisi olur . 3. saha da Yavuz Selim'in eksiğini idame edecektir .
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 22.03.2013, 11:19.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tasarımın özgünlüğü tamamen çatı ve taşıyıcı sistemi ile alakalı .
      Çatının altında son derece basit bir yapı var .
      Bu önemli bir anektod , bize ait projedeki eleştirilerin önemli kısmı da bu konuyla ilgili .
      Tam anlamadım, bizim projenin çatısı dış görünümü beğeniliyor ama içi kötü? Ya da tam tersi mi?

Yorum

• "4 bin kişilik paket arıtma tesisi"

Bunu birisi detaylı açıklayabilir mi? Ne gibi bir önemi var?
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tam anlamadım, bizim projenin çatısı dış görünümü beğeniliyor ama içi kötü? Ya da tam tersi mi?
          Gördüğüm kadarıyla ana eleştiri , stadın dış cephesi .
          Daha kullanışlı ve -özgün- bir çözüm üretilmiş olsaydı aynı tribün yapısı ve teknik özelliklerle daha az eleştiri alırdı .

Yorum

• Bir de locaların konumlandırılması konusu ve tribünlerin sahaya olan uzaklık sorunu var. Eğer görsellerde ki gibi olursa localar, o tribünün sahaya etkisi yok denecek kadar az olur.

İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gördüğüm kadarıyla ana eleştiri , stadın dış cephesi .
            Daha kullanışlı ve -özgün- bir çözüm üretilmiş olsaydı aynı tribün yapısı ve teknik özelliklerle daha az eleştiri alırdı .
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• proje dolgunun şu anki halinin üzerinemi yapılacak .çok alçak sanki dolgu...

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000

İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stat yapılsın. Yapılmasın diyen yok. Ama;

Trabzon şehrine nasıl bir stat yakışır,
                Trabzonspor'a nasıl bir stat yakışır,
                Trabzonspor yönetimi neden bu sürece dahil değil,
                Trabzonspor taraftarının görüşlerine neden önem verilmiyor, (Konyada tramvaylar değişecek rengi nasıl olsun diye bile halka soruluyor)
                "Biz bunu yaptık, bu olacak" kadar sığ bir düşünce olamaz,
                Daha güzel, estetik bir tasarım ekstra masraf doğurmaz,
                Trabzon şehri ciddiye alınmıyor, eğer futboldaki ağırlığımız ve futbolun halkın üzerindeki ağırlığı olmasa bu çadırı dahi yapmazlardı.
                Asıl mesele bu ama anlatamıyoruz kimseye. Hem mecliste şike meselesinde bizi hor görenlere karşı dik duracağız diyoruz, hemde onlardan gelen dayatma projeye aman efendim sepet efendim sağolunuz varolunuz diyoruz.

Biz bu kafayla her alanda kaybetmeye mahkumuz...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Asıl mesele bu ama anlatamıyoruz kimseye. Hem mecliste şike meselesinde bizi hor görenlere karşı dik duracağız diyoruz, hemde onlardan gelen dayatma projeye aman efendim sepet efendim sağolunuz varolunuz diyoruz.

Biz bu kafayla her alanda kaybetmeye mahkumuz...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                  ''Onlar'' diye tabir ettiğiniz şey DEVLET...
                  Konuşmalarınızın nereye gittiğine bir bakın, dikkat edin.

Böyle büyük bir projenin Trabzon'a yapılmasından dolayı gurur duymanız gerekir. Kaç tane takıma böyle geniş kapsamlı bir proje yapıldı? Ya da yapılıyor?
                  Bakın Samsun'a, Ankara'ya, İzmir'e, Adana'ya, Antep'e... Hangisine böyle devasa bir proje yapılıyor?

Trabzon'a yapılan projenin basit bir proje olduğunu ima edenlere gülmemek elde değil... Devlet Fb ve Bjk'ya stadyum yapmadı farkındamısınız? Siz bu kdr yakınıyorsanız onlar ne yapsın?

Şike konusu ayrı bir konu, stadyum konusu ayrı... İkisini aynı tepside sunmayın...

Şike konusunda DİK DURUŞUMUZU devam ettireceğiz. Size eğilin diyen mi var? Gidin AKP'ye oy verin diyen mi var? Bu projeyi yapıyoruz ama bize oy vereceksiniz diye baskı mı yapıyorlar size???

Lütfen artık...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "4 bin kişilik paket arıtma tesisi"

Bunu birisi detaylı açıklayabilir mi? Ne gibi bir önemi var?
                    denizin kenarında yaptıgın tesislerin atık suları için

Yorum

• Yüzyılın projesi ucube arena e.b gururla sunar.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tek başına yapacağını kim söyledi...

Sponsor denen birşey var...Galatasaray ve Beşiktaş stad isim hakkı için 100 milyon TL aldılar ( Beşiktaş kendisi yapıyor stadını ) Bunlara artı olarak Trabzonsporun 50-60 milyon TL lik tesisleri var...Ayrıca kendisi yapmış olsaydı Avni Akerin yeride boşta kalacaktı.O da ayrı bir gelir...Eminim yapmak için uğraşılsaydı yapabilirlerdi...Ama belliki bu stad projesinden hem toki kazanacak hem yandaşlar...

Devletin burdan kazancı - Avni Aker Arazisi + Tesisler + 49 Yıllığına kiraya vereceği Akyazı
                        Kardeşim sen daha Avni Aker ve Arazisinin devlet arazisi olduğunu bilmiyorsun. Daha ne diyebilirim ki sana...

Madem bu işte çok büyük bir rant vardı niye 1 tane bile Klüp Başkanımız ya da Trabzon Belediyesi çıkıp ben projeyi ben yaparım demedi?? 7-8 yıldır bu proje vardı. Niye sponsor bulup yapamadılar?

Bol keseden sallamak kolay tabi... İş icraata gelince herkes kaçıyor farkettin mi? Laf söylemek ayrı şey iş yapmak iş bitirmek ayrı şeyler...

Bu proje senin düşündüğün kadar basit bir şey değil... Trabzon Belediyesinin gücü yetseydi bu projeyi yapmak için kolları çoktan sıvardı.

Trabzonspor'un başkanlarının gücü yetseydi bu projeyi yapmak için 1 dakika bile beklemezlerdi... Senin dediğin gibi büyük bir rant olsaydı 10 kere yapılmıştı bu stadyum...

O yüzden ben Devletimize teşekkür ediyorum. Hiç bir şehire yapılmayan tesisler ve stadyum yapılıyor Trabzon'a... Hem de çebinden 5 kuruş para çıkmıyor klübün...

Stadyumu devlet yapıyor diye eleştiri yapmak biraz saçma oluyor artık...
                        Kusura bakmayın ama nankörlük ediyorsunuz.

Madem beğenmediğiniz yerler var. Taraftar organizasyon yapsın, para toplasın, projenin beğenmediğiniz yerlerinin daha da iyileştirilmesi için maddi destekte bulunalım...

Zor bir şey mi? Taraftar böyle bir şey yaparsa emin olun bunu kimse geri çevirmez.

İşte meydan... O kdr samimiysek örgütlenelim. Destek olalım daha iyi bir stadyum için. Var mısınız? Büyük bir kampanya başlatalım. Projeyi alacak olan firmanın da işine gelir. Çünkü onlar için para önemli...

Siz yeter ki paradan haber verin, proje de değiştirilir, ekleme de yapılır, her şey olur...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ''Onlar'' diye tabir ettiğiniz şey DEVLET...
                          Konuşmalarınızın nereye gittiğine bir bakın, dikkat edin.

Böyle büyük bir projenin Trabzon'a yapılmasından dolayı gurur duymanız gerekir. Kaç tane takıma böyle geniş kapsamlı bir proje yapıldı? Ya da yapılıyor?
                          Bakın Samsun'a, Ankara'ya, İzmir'e, Adana'ya, Antep'e... Hangisine böyle devasa bir proje yapılıyor?

Trabzon'a yapılan projenin basit bir proje olduğunu ima edenlere gülmemek elde değil... Devlet Fb ve Bjk'ya stadyum yapmadı farkındamısınız? Siz bu kdr yakınıyorsanız onlar ne yapsın?

Şike konusu ayrı bir konu, stadyum konusu ayrı... İkisini aynı tepside sunmayın...

Şike konusunda DİK DURUŞUMUZU devam ettireceğiz. Size eğilin diyen mi var? Gidin AKP'ye oy verin diyen mi var? Bu projeyi yapıyoruz ama bize oy vereceksiniz diye baskı mı yapıyorlar size???

Lütfen artık...
                          Nereye gidiyormus yazdigim?

Demek istedigim sey gayet belli. Bizi hor gören zihniyetin bizim iyiligimiz icin bir stad yaptigina inanmami beklemiyorsun herhalde. Projeyi sunma sekillerindende anlasiliyorki bizi pek salladiklari yok. Alin oturun asagi dermis gibi sorma bile sormadilar sekli semali ile ilgili.

Ben taraftar olarak bana verilecek stada bakiyorum. Stadi devlet kullanmayacak biz kullanacagiz sonucta. Bize yani taraftara hic bir söz söyleme hakki taninmamasindan sikayetciyim. Yukarda yazdigim sebepten dolayi niyetlerinin iyi oldugunu düsünemiyorum...
                          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 22.03.2013, 18:56.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yönetimdekiler biraz adam olsa da şu stadı değiştirmek için emek verse. Ama daha önemli işleri var şimdi. Küme düşme hattındaki Trabzonspor'a destek toplama peşinde beyfendiler !

Yorum

Demek istedigim sey gayet belli. Bizi hor gören zihniyetin bizim iyiligimiz icin bir stad yaptigina inanmami beklemiyorsun herhalde. Projeyi sunma sekillerindende anlasiliyorki bizi pek salladiklari yok. Alin oturun asagi dermis gibi sorma bile sormadilar sekli semali ile ilgili.

Ben taraftar olarak bana verilecek stada bakiyorum. Stadi devlet kullanmayacak biz kullanacagiz sonucta. Bize yani taraftara hic bir söz söyleme hakki taninmamasindan sikayetciyim. Yukarda yazdigim sebepten dolayi niyetlerinin iyi oldugunu düsünemiyorum...

hangi devlet ağlamayana meme verir? hangi devlet yapacağı projeden en fazla karı sağlamayı düşünmez? türkiye de sadece gs ye devlet stad yaptı büyük manada şuana kadar o stad da da bizzat gs yönetiminin başarısı var her dk başbakan ve erdoğan bayraktarın yanından ayrılmadılar istedikleri taraftarın istediği stadı yaptırabilmek için ama bizim yönetim küstüm oynamıyorum dedi.. fark bu yoksa gsye güzel stad ts ye kötü stad diye bişe yok olayları çarpıtmayalım hatta mümkünse kıyaslamayalım bile.. biri yönetim başarısı diğeri başarısızlığı..

bursa stadı ve kayseri stadını da kıyaslamayalım onlar belediye ve özel sponsorlarla yapılan eski stad yerlerinin çok daha güzel değeri olan en başta büyük şehir belediyesi olmalarının verdiği avantajla yaptılar stadlarını.. dolayısıyla şehrin ortak malı olduğu için taraftarın da yönetimin de istediği yapıldı bu stadlarda hemen hemen ..

Yorum

Yönetimdekiler biraz adam olsa da şu stadı değiştirmek için emek verse. Ama daha önemli işleri var şimdi. Küme düşme hattındaki Trabzonspor'a destek toplama peşinde beyfendiler !
                                Esas mesele bu işte. İbrahim ve diğer projeyi beğenmeyenlerin samimiyetinde şüphe yok. Ama düşünüyorum da arkadaş koskoca TS camiası ya. 4-5 milyon taraftarı olması ile, büyüklüğü ile, gücü ile övünen bu koca camiadan "" 1 "" tane "ADAM" çıkmadı arkadaş ya. Trabzonspor - Trabzon bitmiş malesef, içi boşalmış, balona dönmüş.

Biz burda iyi niyetle yeni stadımız için fikir paylaşıyoruz, yeri geliyor tartışıyoruz, günlerimizi bilmediğimiz bu stadı çizmek için harcıyoruz. Düşünüyoruz, hayal kuruyoruz. Ama bu büyük! camiadan 1 tane adam çıkıp da demiyor, kardeş bir stad projesi vardı ne oldu?, ne dir, nasıl bir şeydir, bizim hayalimiz, yuvamız, mabedimiz olacak bu stad. Bir görelim şu stadı demiyor. Projeye bakılıp şurası şöyle olsa daha iyi olur, burasını değiştirelim demiyor. Kimsenin mikinde değil.

Deli olmamak, küfür etmemek elde değil. Bu kadar ucuzlaşır mı bir camia. La projeden kimsenin haberi yok ya, kulüp başkanı, t. direktör, taraftarlar. Bu ne saçma iştir ya.

Tüm bunları düşünce diyorum biz malmıyız ya sözde bu kulubün başındakileri, önderleri umursamıyor, merak edip de projeye bakmıyor. Biz burda kendimizi yırtıyoruz boş yere. Stadı batsın arkadaş, bu camia batmış zaten stad sirk çadırı olsa ne olur, ucube arena olsa ne olur. Daha da bir şey yazmayacağım stad hakkında. Herkes hakettiğini bulurmuş!
                                horyanli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X