Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kazık sistemiyle inşa edileceği için binalar baya maliyetli bir proje olacak gibi ayrıca salon,yol ve tekrardan plajı görmek sevindirici.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha kötü mü görünüyor yok artık.
      Bu videodaki stadin 24. saniyeden sonraki halinden bahsediyorum, igrenc gözüküyor bence.

Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yol isi super oldu. Helal olsun dusunup yapana. Sirf stad icin bir stad maliyeti kadar para da yola yatirilacak.

Yildizli ve Akyazi da kompleksin iki ucunda da koprulu kavsak, ekstra 2x2 yol sahilden. Ayriyetten besirliden sahile inen 2x3 seritli kanuni bulvarini da Akyazi daginin altindan 3 seritli tunelle Yildizli ya uzatacaklar. Yildizli da da Akcaabat tanjant yoluna baglanacak.

Bu planlama ile trafik sikisikligi olmasi cok zor.
        yol şimdiki dolgunun deniz kenarından geçmez inşallah ben içerden biliyorum sahil derken neyi kast ettiniz

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu videodaki stadin 24. saniyeden sonraki halinden bahsediyorum, igrenc gözüküyor bence.

İğrenç mi?? TTArena'nın aynısı bence gayet güzel.

Yorum

• Şuan Schalke-Gs maçı var Schalke'nin stadının çatısı da Membran ve böyle sorunlar yaşamışlar.

Yorum

• stat projesinde istediklerimizin yapılması konusunda geç kaldık. bundan sonra ayrıntılara kafa yormakta fayda var. en azından bu konuda isteklerimize karşılık bulalım. küçük ama doğru bir kaç hamle ile güzel sonuçlar alınabilir.

Yorum

• Resimlere bakıyorum da bu denli projede bu kadar berbat bir peyzaj çalışması yapılmış ..

Yorum

• İlk olarak BLACKSEAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Resimlere bakıyorum da bu denli projede bu kadar berbat bir peyzaj çalışması yapılmış ..
                  Doğru söylüyorsun Salon'un yanı ve çim sahaların deniz tarafına bakan tarafı tam bir facia Trabzon tabiriyle gafulluk gibi.

Yorum

Doğru söylüyorsun Salon'un yanı ve çim sahaların deniz tarafına bakan tarafı tam bir facia Trabzon tabiriyle gafulluk gibi.
                    Yani bu peyzaj' ı düzenleyen kişi hiç mi düşünmemiş o sahil tarafına çift taraflı ortası yol ağaç dikip müthiş bir yürüyüş yolu yapmak. Deniz tarafına ışıklandırma bile yapılmamış .

Yorum

Şuan Schalke-Gs maçı var Schalke'nin stadının çatısı da Membran ve böyle sorunlar yaşamışlar.

Böyle olacaksa bizimkisi sık sık yırtılır artık hem deniz kenarı hemde stat altları boş sonrada bu çatı çok yırtılıyor hepten kaldıralım derler

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eyvallah hanifta. skyscraper' ın dan tanıyorum seni ben horyanli.
                        eyvallah kaptan ben de tanıyorum seni
                        Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akyazı'nın mevcut güzergah üzerinde istimlak ya da genişletme çalışması mümkün olmayacağından şimdiden raylı taşımacılık için ayrılacak alan planlama içinde yer almalıdır . Böylece önümüzdeki on yılları da kapsayacak biçimde bölge trafiği ve taşımacılığı planlanmış olur .

Plaj böyle daha güzel olmuş . Bölgedeki ticari alanlar yalnız futbol sezonu içinde değil yaz sezonunda da canlılığa sahip olacaktır .
                          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 13.03.2013, 02:45.

Yorum

• Abi şu sahil şeridine bi raylı sistem yapılsa Akçaabat-STADYUM-MERKEZ-KTÜ-HAVALİMANINDAN GEÇSE yeminle devrim olur .
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi şu sahil şeridine bi raylı sistem yapılsa Akçaabat-STADYUM-MERKEZ-KTÜ-HAVALİMANINDAN GEÇSE yeminle devrim olur .
                              İster istemez bölge yapılaşacak . Bunun sonucu olarak Akçaabat'dan havalimanına dek doğu batı aksında kesintisiz bir şehir alanı oluşacak . Şehrin gelişimi doğal olarak bu tarz bir taşımacılık çözümünü dikte ediyor . Akyazı projesi planlanırken , bu gelişimde göz önüne bulundurulursa gelecek adına önemli bir tasarruf sağlanmış olur .
                              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 13.03.2013, 03:46.

Yorum

• İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stad ismi için isim önerim Trabzonu, trabzonsporu ve trabzonsporlu duruşunu anlatan bir isim olsun,
                                "Akyazı ................. spor kompleksi, trabzonspor ŞENOL GÜNEŞ stadyumu "

........ kısmı isim hakkı olarak gelir amaçlı satılabilir.
                                Avni Aker Spor Kompleksi, Şenol Güneş Stadyumu iyi olurdu.

Ama isim hakkı için 10 yıllığına 100 milyon dolar verecek bir firma çıkarsa ......... Stadyumu olabilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim