Kazık sistemiyle inşa edileceği için binalar baya maliyetli bir proje olacak gibi ayrıca salon,yol ve tekrardan plajı görmek sevindirici.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu videodaki stadin 24. saniyeden sonraki halinden bahsediyorum, igrenc gözüküyor bence.İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha kötü mü görünüyor yok artık.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
yol şimdiki dolgunun deniz kenarından geçmez inşallah ben içerden biliyorum sahil derken neyi kast ettinizİlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYol isi super oldu. Helal olsun dusunup yapana. Sirf stad icin bir stad maliyeti kadar para da yola yatirilacak.
Yildizli ve Akyazi da kompleksin iki ucunda da koprulu kavsak, ekstra 2x2 yol sahilden. Ayriyetten besirliden sahile inen 2x3 seritli kanuni bulvarini da Akyazi daginin altindan 3 seritli tunelle Yildizli ya uzatacaklar. Yildizli da da Akcaabat tanjant yoluna baglanacak.
Bu planlama ile trafik sikisikligi olmasi cok zor.
Yorum
-
İğrenç mi?? TTArena'nın aynısı bence gayet güzel.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu videodaki stadin 24. saniyeden sonraki halinden bahsediyorum, igrenc gözüküyor bence.
Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Doğru söylüyorsun Salon'un yanı ve çim sahaların deniz tarafına bakan tarafı tam bir facia Trabzon tabiriyle gafulluk gibi.İlk olarak BLACKSEAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResimlere bakıyorum da bu denli projede bu kadar berbat bir peyzaj çalışması yapılmış ..Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Yani bu peyzaj' ı düzenleyen kişi hiç mi düşünmemiş o sahil tarafına çift taraflı ortası yol ağaç dikip müthiş bir yürüyüş yolu yapmak. Deniz tarafına ışıklandırma bile yapılmamış .İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru söylüyorsun Salon'un yanı ve çim sahaların deniz tarafına bakan tarafı tam bir facia Trabzon tabiriyle gafulluk gibi.
Yorum
-
Böyle olacaksa bizimkisi sık sık yırtılır artık hem deniz kenarı hemde stat altları boş sonrada bu çatı çok yırtılıyor hepten kaldıralım derlerİlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan Schalke-Gs maçı var Schalke'nin stadının çatısı da Membran ve böyle sorunlar yaşamışlar.

Yorum
-
eyvallah kaptan ben de tanıyorum seniİlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyvallah hanifta. skyscraper' ın dan tanıyorum seni
ben horyanli.
Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)
Yorum
-
Akyazı'nın mevcut güzergah üzerinde istimlak ya da genişletme çalışması mümkün olmayacağından şimdiden raylı taşımacılık için ayrılacak alan planlama içinde yer almalıdır . Böylece önümüzdeki on yılları da kapsayacak biçimde bölge trafiği ve taşımacılığı planlanmış olur .İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Plaj böyle daha güzel olmuş . Bölgedeki ticari alanlar yalnız futbol sezonu içinde değil yaz sezonunda da canlılığa sahip olacaktır .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 13.03.2013, 02:45.
Yorum
-
İster istemez bölge yapılaşacak . Bunun sonucu olarak Akçaabat'dan havalimanına dek doğu batı aksında kesintisiz bir şehir alanı oluşacak . Şehrin gelişimi doğal olarak bu tarz bir taşımacılık çözümünü dikte ediyor . Akyazı projesi planlanırken , bu gelişimde göz önüne bulundurulursa gelecek adına önemli bir tasarruf sağlanmış olur .İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi şu sahil şeridine bi raylı sistem yapılsa Akçaabat-STADYUM-MERKEZ-KTÜ-HAVALİMANINDAN GEÇSE yeminle devrim olur .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 13.03.2013, 03:46.
Yorum
-
Avni Aker Spor Kompleksi, Şenol Güneş Stadyumu iyi olurdu.İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad ismi için isim önerim Trabzonu, trabzonsporu ve trabzonsporlu duruşunu anlatan bir isim olsun,
"Akyazı ................. spor kompleksi, trabzonspor ŞENOL GÜNEŞ stadyumu "
........ kısmı isim hakkı olarak gelir amaçlı satılabilir.
Ama isim hakkı için 10 yıllığına 100 milyon dolar verecek bir firma çıkarsa ......... Stadyumu olabilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum