Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TOKİ STADIN İHALESİNİ ACIKLADI..!!!!!!

28 Trabzon Akyazı 40.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum Ve Spor Tesisleri İnşaatı İşi 08.04.2013 14:40

ARTIK DÖNÜŞÜ KALMADI http://www.youtube.com/watch?v=vTgflpsELHg ARTIK SEVMEYE BAŞLAYALIM BURUN KIVIRARAK...((...)))))

Yorum

• İhale sonuçlandı mı?
      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak adem28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TOKİ STADIN İHALESİNİ ACIKLADI..!!!!!!

28 Trabzon Akyazı 40.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum Ve Spor Tesisleri İnşaatı İşi 08.04.2013 14:40

ARTIK DÖNÜŞÜ KALMADI http://www.youtube.com/watch?v=vTgflpsELHg ARTIK SEVMEYE BAŞLAYALIM BURUN KIVIRARAK...((...)))))
        Stadı boş ver de müzik zalım mış
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak adem28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TOKİ STADIN İHALESİNİ ACIKLADI..!!!!!!

her şeyin hayırlısı artık
          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karadeniz'in doldurulmasıyla elde edilecek alana yapılacak olan Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi için dolgu ve tahkimat ihalesi sonuçlandı. 12 firmanın yarıştığı ihaleyi 'ekonomik açıdan en uygun teklifi veren' Öztaş İnşaat & Sistem İnşaat İş Ortaklığı (Öztaş İnş. İnş. Malz. Tic. AŞ & Sistem İnş. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ort. kazandı.

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karadeniz'in doldurulmasıyla elde edilecek alana yapılacak olan Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi için dolgu ve tahkimat ihalesi sonuçlandı. 12 firmanın yarıştığı ihaleyi 'ekonomik açıdan en uygun teklifi veren' Öztaş İnşaat & Sistem İnşaat İş Ortaklığı (Öztaş İnş. İnş. Malz. Tic. AŞ & Sistem İnş. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ort. kazandı.
              Bu dolgu ihalesinin sonucuydu. Şimdi stadın yapılmasının ihalesi vardı. Karar henüz açıklanmamış olsa gerek. Süreç çok yeni henüz.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu dolgu ihalesinin sonucuydu. Şimdi stadın yapılmasının ihalesi vardı. Karar henüz açıklanmamış olsa gerek. Süreç çok yeni henüz.
                evet pardon ben şimdi anladım

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Doğrudur,karar açıklansa ilk biz duyardık heralde ama Anıl'ın paylaştığı haberde diyorki ''Karadenizin doldurulmasıyla elde edilen alana'' dolgu ihalesi olsa böyle bir cümle olmazdı.Ha bizim tırışka basın uydurdu da buna kafası basmadıysa ona bişi diyemem.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    evet pardon ben şimdi anladım
                    sös sös Gökçe görmesin ben de şimdi anladım,
                    doldurulan demiyor doldurulacak diyor.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Doğrudur,karar açıklansa ilk biz duyardık heralde ama Anıl'ın paylaştığı haberde diyorki ''Karadenizin doldurulmasıyla elde edilen alana'' dolgu ihalesi olsa böyle bir cümle olmazdı.Ha bizim tırışka basın uydurdu da buna kafası basmadıysa ona bişi diyemem.
                      Elde edilecek alana yazıyor Ertan abi. Bi çay iç sen

Yorum

• Şimdi bizim stadyumun projesi diye gösterilen şey aslında 30bin kişilik.40bine çıktığı zaman 3 aşağı 5 yukarı buna benzeyeceğini tahmin ediyorum,en azından temenni ediyorum Bize yapılacak büyüklükteki projeyi birebir görmek lazım bence.
                        En son Murat Engin Akyüz tarafından düzenlendi; 27.02.2013, 12:12.
                        "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şimdi bizim stadyumun projesi diye gösterilen şey aslında 30bin kişilik.40bine çıktığı zaman 3 aşağı 5 yukarı buna benzeyeceğini tahmin ediyorum,en azından temenni ediyorum Bize yapılacak büyüklükteki projeyi birebir görmek lazım bence.
                          Bu stadın tribün yapısı bize yapılacak olana çok benziyor. Locaların olduğu numaralı tribünü dışarda tutarsak diğer 3 tribün çok benzer.

1. kat: 26 sıra tribün girişleri yok.
                          2. kat: 17 sıra. (bize yapılacak stad da 2. kat 25 sıra)

karşılaştırma yapılırsa 1. kat aynı, 2. kat bize yapılacak olanda 1/2 oranında daha büyük olacak. Görünüm olarak daha heybetli duracağı aşikar. Bir de şu koltukların bordo-mavi olduğunu düşünürseniz, benim gibi heycanlanabilirsiniz
                          En son vasili tarafından düzenlendi; 27.02.2013, 12:42.
                          horyanli

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu stadın tribün yapısı bize yapılacak olana çok benziyor. Locaların olduğu numaralı tribünü dışarda tutarsak diğer 3 tribün çok benzer.

1. kat: 26 sıra tribün girişleri yok.
                            2. kat: 17 sıra. (bize yapılacak stad da 2. kat 25 sıra)

karşılaştırma yapılırsa 1. kat aynı, 2. kat bize yapılacak olanda 1/2 oranında daha büyük olacak. Görünüm olarak daha heybetli duracağı aşikar. Bir de şu koltukların bordo-mavi olduğunu düşünürseniz, benim gibi heycanlanabilirsiniz
                            Modelleyebilecek birini biliyor musunuz gerçekten ben de güzel bir modelleme ile iyi bir temsili resim ortaya çıkacak diyorum

Yorum

• Ben stadi begeniyorum, yeni stad yeni heyecan demektir ve daha cok seyirci cekecektir. Trabzonsporumuza bir ivme kazandiracaktir ben buna inaniyorum.
                              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Modelleyebilecek birini biliyor musunuz gerçekten ben de güzel bir modelleme ile iyi bir temsili resim ortaya çıkacak diyorum
                                malesef çevremde öyle biri yok. Ama hazır stad planı varken, buna uğraşıcağımıza stad planını elde etmeliyiz. Bu sabah emlak inşaatı aradım. Bora Bey' e bağladılar ama yerinde yokmuş başkası çıktı öğleden sonra arayın dedi. Bize resmi başvuru yapın dedi yüzlerce mail atıp başvurduk cevap yok, sebebini soracağım. Alper sende ara bence bu numarayı öğleden sonra, benım kursum var musait olamıcam 9 a kadar. Arayıp isteiğimizi kendisine ciddi şekilde söyleyip, kesin bir sonuç almadan da bırakmamalıyız. Operatöre bağlandıktan sonra, Bora bey'i rica edebilirsin ama bazen operatörü açmıyorlar o zaman staış ofisine bağlanıp ordan rica edebilirsin.
                                horyanli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim