Benim kızdığım konu yönetimden bir Allahın kuludamı merak etmiyor arkadaş,Ben yönetimde olsam Erdoğan BAYRAKTARın yanından 5 dakka ayrılmazdım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Arkadaşlar.. Projenin detaylarını öğrenmek için info@emlakinsaat.com.tr adresine dilekçe yazıp mail atıyoruz. Telefonuda +90 (212) 669 00 80, arayıp sıkıştıralım. 10-15 kişi böyle yapsak, sonuç alırız.İlk olarak meri61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim kızdığım konu yönetimden bir Allahın kuludamı merak etmiyor arkadaş,Ben yönetimde olsam Erdoğan BAYRAKTARın yanından 5 dakka ayrılmazdım.horyanli
Yorum
-
Mail attim zaten buraya...Yine otomatik gibi ayni cevab geldi...İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar.. Projenin detaylarını öğrenmek için info@emlakinsaat.com.tr adresine dilekçe yazıp mail atıyoruz. Telefonuda +90 (212) 669 00 80, arayıp sıkıştıralım. 10-15 kişi böyle yapsak, sonuç alırız....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
ne geldi cevap olarak?İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMail attim zaten buraya...Yine otomatik gibi ayni cevab geldi...horyanli
Yorum
-
Kıymetli Arkadaşlar,İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene geldi cevap olarak?
İçinizdeki fırtınayı yürekten hissediyoruz ve bir an önce yeni statta ilk maç heyecanını sizlerle birlikte yaşamayı bizler de çok istiyoruz.
Bu mail adresimi kullanmadığım için maillerinizi ancak görebildim.
Şirketimiz bir kamu ortaklığı olduğundan dolayı konu ile ilgili detaylı bilgi taleplerinin “İsim, Adres ve TC No” bilgileriniz ile birlikte info@emlakinsaat.com.tr adresine resmi olarak gönderilmesi durumunda sizlerle paylaşabileceğimiz tüm bilgileri açık paylaşıma açabileceğimizi ve tüm resmi müracaatların hassasiyetle cevaplandırılacağını da ayrıca belirtmek isterim.
Saygılarımızla,
Bora SOYKUT
Yüksek Mimar
Proje Müdürü
EPP_Logo.jpg clip_image003
EPP - EMAY ADİ ORTAKLIĞI
Bahçeşehir 1.Kısım Mh. Seyhan Cd. No: 64 A
Başakşehir / İSTANBUL
Tel. : 0090 212 669 00 80 Pbx
Faks : 0090 212 669 00 90
EPP 2012 Logo...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Simdiye kadar gördüklerimizden farkli bir video var su sitede. Aynisinin Trabzonspor logolusunu hayal edin. "Seve seve gelmezseniz söyle böyle sekilde geleceksiniz" diye kina yakanlarda büyük bir keyifle izleyecektir.
Sehir olarak, taraftar olarak bu konudada sinifta kaldik. "Alin ulan basimizin gözümüzün sadakasi olsun" dermis gibi dikecekler cok sevdikleri mimarin elinde kalmis olan projeyi...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
O zamana Türkiye kalırsa tabi.İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHedef 2023...
Yorum
-
* Baklava desenli olduğu için Güllüoğlu Arena olması hem dokusuyla uyuşur hemde sağlam bir sponsorluk hizmeti olur diye düşünüyorum. Zaten Trabzon artık tatlı gibi bir deplasman olduğu için rakipler daha bir iştahlı gelirler şehrimize...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum