Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eee ne yapıyoruz? Bu proje kabul edilebilir değil. Asla değil!
    Evvela maille başlayabiliriz.Gerçi cevap verirler mi bilemem.

Yorum

• projede, statdın maraton trübününde tam ortası loca olmuş ve o tirbün resmen pç olmuş projede..... acaba gerçektede öylemi olacak? yoksa standart ili katlı tribün mü olacak

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim tek kat çift kat tan ziyade tribün nasıl sahaya 8.5 metre uzaklıkta olur kafam ona takıldı.Son dönem stadların hiç birisinde bu kadar mesafe yok,eğer gerçekten böyleyse az sonra Karadeniz'den bir dalga gelsin dolguyu yutsun,ne lan bu iyice şamar oğlanı olduk anasını satıyım.
        ya tamam ben 7,5 m demiştim 8,5 metremiş o önemlşi değil. uefa yeni yapılan tüm statlara( yeni yapılan dedim üzerine basa basa..) bunu şart koşuyor onu anladıkta.. localı tribün ne o öyle ucube gibi resmen bir tribünü mahvetrmiş projede öyle gözüküyor.. gerçekte öylemi olacak ?
        stat projesi bir kaç istisna harici fena değil..
        _ eğer projedeki statın dış görüntüdeki açıklıklar kapatılacaksa.........
        _ statın çatısı daha estesik ve basık olacaksa........
        o zaman iyi olur kanaatindeyim..
        en azından bunları değiştirelim renktaşlar...

Yorum

• Kime yapacaklar bu stadı.Şu takımını yuhlayıp şikecileri alkışlayan seyirciye mi?Kalsın.
          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• beyler şimdi bu kriz dönemi ve bunu şu şekilde atlatacağız .........
            mainzin beğenmemesi hiiçç önemli değil ( çünkü mainzin yeni statı daha beter)
            bizler projede şu değşiklilkleri yaptıralım stat çok daha estetik olur ve sorun kalmaz ..

1_ statın çatısı daha estetik ve basık olsun ( camlı ışıklı v.s)
            2_ en azından kale arkalarından biri tek parça olsun
            3_ statın dış kaplamasındaki açıklık alana bi şekilde kapatılsın ( camlı veya led pano v.s konulsun en azından.....
            bence o zaman sorun kalmaz. hadi bastıralım renktaşlar.....

Yorum

• tamam o proje olsun tribünleri mümkün olduğunca dik yapsınlar çatı biraz daha iyileştirilsin ve önemlisi stadın iç ve dış boyası koltuk renkleri
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• 11. Soru: Tribün katlari ayri büyüklükte midir? yoksa hepsi ayni büyüklükte midir?
                11. Cevap: Görüntü olarak katlarin yüksekligi ayridir..
                yani ilk kat dahamı yüksek olacak acaba.. en azından bu olsun bari

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  11. Soru: Tribün katlari ayri büyüklükte midir? yoksa hepsi ayni büyüklükte midir?
                  11. Cevap: Görüntü olarak katlarin yüksekligi ayridir..
                  yani ilk kat dahamı yüksek olacak acaba.. en azından bu olsun bari
                  Arkadaşlar bir türk firması olan TOCA mimarlık Azerbaycan'da bir stad yapıyor ..içine birşey demiyorum ama dış görünüşü muhteşem...www.toca.com.tr

Yorum

• bir de ne olur zemin kaymak gibi olsun
                    Eze eze 2021-2022.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar bir türk firması olan TOCA mimarlık Azerbaycan'da bir stad yapıyor ..içine birşey demiyorum ama dış görünüşü muhteşem...www.toca.com.tr
                      müthiş. renk filan tam denizin kenarına cuk diye oturur
                      Eze eze 2021-2022.

Yorum

• Yaptığınız stadın...

Ulan ayrıntılarını geçtim, tribünmüş, tek katmış, hepsini geçtim.

Şunun dışını adam gibi, modern görünümlü bişeyle kaplayın da gözümüz gönlümüz açılsın. Bakü'ye yapılan stada bak, bizimkine bak.

En kötüsü mü bize olur ya, bütün stadlarda bir sempati bir albeni var, bu ne ya...

Allah'ınızdan bulun, varsa eğer...

Yorum

• Esas bu projeyi yapan kişi karadeniz sahiline gittimi hiç, rüzgarı hesaba kattımı türbün atları hep açık buralar rüzgar alır bu işin kışıda var.

Projeler masa başında gelişi güzel yapılmamalı projeyi yapacakları şehrin iklimsel olsun taratftar yapısına göre olsun vs özelliklerine göre oluşturmaları lazım.
                          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2. Soru: Sadece siz mi bu proje icin görevlendirdiniz, yoksa baskalari da var mi?
                            2. Cevap: Ön taslak (ASP Mimar bürosu, ankara), Planlama (Azaksu Mimarlik Ankara)

http://www.azaksu.com/turkce/ adreslerinde iletisim bilgileri var daha detayli bilgi alabiliriz sanirim
                            Detaylı bilgiyi burdan alabiliriz diye düşünüyorum. Trabzondaki yeni yüzme havuzu ve Pelitli spor salonunu da bunlar yapmış.
                            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Yalnız bizim stadyumun konumu Türkiye'nin en iyisi ama yapılacak stat da en sönük olanı gibi görünüyor ama yine de son halini görmek gerekir.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Mainz'ın stadını da hiç beğenmedim köşeleri rezil ötesi, zevksizmişler.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim