Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stad için ortada hiçbir proje yok arkadaşlar.
    Fakat kesin olan bir şey var.
    Stadyum 40.000 kişilik olacak.
    Bu bence iyi bir rakam.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• renkdaşlar.. toki kendi dergisinde bir haber yayınlamış, ve bu haberin insanların kafasında şekillenmesi için bi kaç tane resim koymuştur. ne yapcaktı yani: stadla ilgili haber yayınlayıp stad resmi yernine formula pisti resmi koyacak değil ya ama ben kaç aydır diyorum; biz taraftar olarak şimdiden stadımızn nasıl olacağı konusunda hemfikir olmassan , bize uyduruk prıjeli bi stad yapıp veiriler demiştim; kimileride bana daha erken , dolgu bile yapılmadı demişlerdi... bence artık stadımızın nasıl olacağı konusunda site yönetilcilieri ; dünyanın en beğenilen stad resimlerinin koyup anket yapılmalıdır ki. yetkili mercileri yapacakları stadı kafalarında daha iyi şekillensin.
      geç kalmayalım......

Yorum

• Stadyum projesi konusundaki kararı bizim taraftara bırakırlarsa varyaaa ) yandı gülüm keten helva)..40 senede trabzonspor ismine karar veremeyen taraftarlar, Stadyum projesinde asla birleşemez..yukarıdaki yorumlar herşeyi açıklıyor zaten..birinin ak dediğine diğeri kara diyor.. biz bırakırsak stadyum çok daha erken ortaya çıkar yoksa kavga gürültü yine ertelenir olan bize olur, Trabzonsporumuza olur.

Yorum

• Stad 42 bin kişilik ama medya hep yuvarlayarak 40 bin diyor. Umarım işlerine gelip 40 bin yapmazlar
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• benimde tahminim 42 bin kişilik bildiğim kadarıyla bir stadta dünya kupası düzenlenebilmesi için en az 42 bin kişilik olması lazım eger ileriyi düşünüp bir organizasyon alırsak

Yorum

• 2 sene sonra Stat acilacak.. Proje yok diyenler var halen!!

Lütfen bilmiyorsaniz milletin kafasini karistirmayin..

Son sayfalardaki Stat yapilacak!!

Yorum

• TOKI nin sitesindeki stad gayet guzel.. Neden begenmediniz anlayamadim..
                efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• 41967 kişilik bize yeter..

Yorum

• stat dışarda iyi hoşta loca tarafı ço absuru olmuş. umarım öyle iğrenç birşeyi gerçeleştirmezler. ve tribunler dik olmalı !!!
                    u will need justice at the end..

Yorum

• Erdoğan'dan Şener'e randevu

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• valla stadı bende begenmedim merdiven araları cok yakın ben merdiven aralarını bol aralıklı olamasından yanayın ve maraton ve iki kale arkası çift kat yerine tek kat olarak planlanmalı tıpkı signal iduna park gibi sadece numaralı ve protokol tribün tarafı 2 kat yapılabilir oda localar için, şimdi diyeceksiniz ki diger taraflarda loca yapılır ama bence trabzona fazla locayapılmasına gerek yok bi tane yeter. ayrıca bir çekingemde bu projeler yapıldıktan sonra projeleriyle alakasız stadların çıkamsı inş bizde böyle olmaz...
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• arkadaslar görüşme olayını fazla büyütmeyelim şampiyonluğu elimizden almak isteseler bu kadar açık bi şekilde yapmazlar bu işi

Yorum

• Bu stat konusunda taraftar ve camia belli bir kriter öne sürmeli. Bursa'nın timsahı, Beşiktaş'ın Kartal stadı gibi, hem Trabzonspor'u hem de Karadeniz'i temsil edebilecek kriterlerden yola çıkıp proje örnekleri, resimleri yapılmalı. TOKİ'nin dergisindeki stadın dış görüşünü felan değil, dalgaları andırıyor, beyaz değil de mavi ve yer yer bordo desenlerle çok daha şık görünür. İç kısımda ise kale arkası tribünleri katlı değilde dik şekilde tek tribün olmalı. Hatta tribünleri Westfalenstadion benzeri şekilde yapsınlar yeterli. http://en.wikipedia.org/wiki/Westfalenstadion
                            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Bence stad konusunda pat diye karar vermemeli yetkililer.
                              Biraz fikir alarak stadyum tasarımını noktalandırmalı.

Aşağıdaki stadyuma ilişkin olarak;

İlk tribün katı harika, yükseltisi yerinde, Ş.Sraçoğlu ve T.T Arane'ya göre daha bir İngiliz stadyumları tarzında...
                              2. kat yetersiz, çünkü çok kısa ve kapasitesi yeterli değil... Bence biraz da yüksek yapmalıdır. Ki stadyum da bu şekilde dev gibi gözükür.
                              Ve çatı tasarımı çok kötü. Hiçbir çekiciliği yok ve tribünlere göre kısa kalıyor. Sahayı daha fazla kapatmalı. Özellikle Trabzon gibi bir yerde fırtınanın da olduğunu düşünürsek yağmur hiçbir zaman diklemesine gelmeyecektir.
                              2. kata ve çatıya ayar çekmek lazım bence.
                              Bu bakımdan yetkililer hemen karar vermemeli umudum olmasa bile.

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• - Proje bumu acaba , hani öylesine konmuş olmasın , fikir vermesi açısından...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X